Lutfen kendınızı bu ınsanlar ıcın daha fazla yıpratmayın. Esınız ve aılesı bundan sonra layık oldukları ınsan turlerı ıle muhattap olabılırler oyle bır abla kı kardesının oncekı munasebetını bıle bıle evınıze gelmesıne goz yummus. Utanmaz kadın bıraz daha zorlasa asıkların arasına gırdın evlenıp cocuk yaparak dıyecek. Bu adamdan ve bu ıgrenc oyundan kurtuldunuz umarım bundan sonra cok cok ıyı ınsanları getırır hayat sıze. bebegınızle birlikte huzurlu bir yasam diliyorum.arkadaşlar bu benim konum değil. ama konu açmaya korkuyorum artık. ayrıca yaş konusuna gelince benim tahminimdi 23 24 filandır demem. halen yaşı kaç bilmiyorum. ama eşimin bulunduğu yerdeki görevi 5. yılını doldurdu. biz evleneli 3 sene oldu. aynı oturduğu bekarlık evine gelin geldim ben. yani biz evlenmeden önce o kız ablasına gelip gittikçe boyutunu bilemesem de bi geçmişleri varmış. ayrıldıkları dönemde eş kişisi benle tanışmış falan filan.. kızın ablası dava edildiklerini öğrenince aradı bana anlattı. birkaç aylık mesele değil dedi. evet hata bu yaptıkları ama kardeşim unutamadı onu. eşinde bir inat uğruna ayrıldı senle nişanlandı hemen dedi. şimdi de kafaları karıştı bu hataya düştüler dedi. kardeşini dava etmemem davayı geri çekmem için yalvardı falan. kabul etmedim tabi. eş kişisini yatakta yakalasan inkar eden bir psikolojide zaten ona bunları anlatıp bir daha hesap sormak dahi istemiyorum. ailesi geldi beni suçladılar. ven oğullarını bunaltmışım çok alınganmışım. oğullarının kıymetini bilmemişim... ağlattılar günün sonunda ya evet ben aldatılmayı hak eden biriyim ben bu aileye layık değilim hatalı olan benim psikolojinde buldum.