- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşine kızın ailesine ulasip haber vereceginizi kizlarina sahip çıkmalarını soyleyecegim.Cunku kizada sanada guvenmiyorum kötü bir durum olursa seni boşarim ama once ikinizide rezil ederim deyin biraz korku iyi olur ama yinede zor bir surec sizi bekliyorIyide danisikli dövüş olmadigi ne malum kizi ailesine soylemekle
Anlasalar ne yazarmerak ettim gerçekten
kız buraları okumuyor mudur veya bir arkadaşı?
her türlü bilgi sahibi olmuyor mudur?
her şey o kadar açık açık yazılıyor ki konu hakkında bilgisi olan biri direkt anlar yani
Şuan bir kızın yakını bir ya da kendisi okuyorsa bina sesleniyorum.masum degilsin suclusun !merak ettim gerçekten
kız buraları okumuyor mudur veya bir arkadaşı?
her türlü bilgi sahibi olmuyor mudur?
her şey o kadar açık açık yazılıyor ki konu hakkında bilgisi olan biri direkt anlar yani
Ona göre davransalar zaten kokusu illa cikar ve ben kararımı kesin vermiş okurum.benindurduran en çok çocuklarım ve babam annemona göre davranırlar diye düşündüm de
Cocugunuz var miBen sizin yerinizde olsam önce kendim için sonra çocuklarım için o adamı boşar kendime yeni güzel sakin ferah bir hayat kurardım!
Ya cocuk gibi niye mesajlasiyosunuz yok esim izin verdi falan o kizin yuzunden aileniz ne halde farkindamisiniz bulup iki cift laf edemiyomusunuz yada en azindan telefonda konussaydiniz bu suphelerle yasayamazsinjzCinnet geçirdim ardından bağırdım çağırdım.o öfke ile kıza mesaj attım eşimin yanında .eşim bu kez izin verdi çünkü ne istersen yaoarim beni terketme dedi.ve şöyle yazdım kıza instagramdan : neden Kadıköy'de eşimle bulustun?evli barkli adam o dedim..çünkü çok öfkeli idim.muhatap oldum sürtükle o da şöyle yazdı..sen ne hakla bunu sorgularsin.o benim abim gibi.tamam daha da buluşmam.yazdi ...eşim teli elimden aldı ...ofkem dinmedi.cunku kız bana ne hakla deyince...ben de eşime dedim ki şimdi şöyle yazacaksın : karımla konusmalarina dikkat et ...ve yazdırdım.. bu kez kız cevap vermedi hic
Ve eşim hala ben ona askim cicim demesim diyir...birsey de ispat edemiyorsun adamin icininokuyamiyorsun ki daha yapmicam diyor...habbir de şunu sordum.simdi neler olur isbyerinde kiz napar dedim .herkes sorar neden ikiniz konusmuyorsunuz der çünkü biz yakın iş arkadaşı idik dedi.bubda gario bakın.herkesnbiliyorbyakinliklariniBen sizin yerinizde olsam önce kendim için sonra çocuklarım için o adamı boşar kendime yeni güzel sakin ferah bir hayat kurardım!
Var ve inanın şu yazdıklarınızdan sonra çok içten diyorum bunu. Derdinizi dert edindim kaç gündür. O çocuklar mutlu bir ortam hak ediyor. Güvenden yoksun bir ailede büyümeyi değil....Cocugunuz var mi
Tamam o zaman aranızı bozmayın kimse sormaz sadece neden boşandınız diye soranlar olur deseydinVe eşim hala ben ona askim cicim demesim diyir...birsey de ispat edemiyorsun adamin icininokuyamiyorsun ki daha yapmicam diyor...habbir de şunu sordum.simdi neler olur isbyerinde kiz napar dedim .herkes sorar neden ikiniz konusmuyorsunuz der çünkü biz yakın iş arkadaşı idik dedi.bubda gario bakın.herkesnbiliyorbyakinliklarini
E etm81 bundan sonra ne mi yapacaksınBana birseyker yazın lütfen ne yaoayim
E etm81 bundan sonra ne mi yapacaksın
1- Korkarak yaşarsan korktuğun başına gelir
2- Kocanı özgür bırakacaksın sürekli kontrol et nereye kadar .
3- Bundan sonra birinci önceliğin SEN olmalısın .Önce kendini düşün . Önce kendini mutlu et.
İş , ev, çocuklar diye parçalama kendini .
4- Çok zor bir sınav atlattı evliliğin endişeyi bırak elindekilere şükret
Sağlığına evlatlarına işine ....En son eşine şükret
5- Eşine de suçlayıcı şekilde değil ben diliyle duygularını anlat
Ben kırıldım, ben sana güvenimi kaybettim , ben üzgünüm ,güvenebilmem için benim zamana ihtiyacım var.....gibi .
Sonra hayatı doğal akışına bırak. Zamanla taşlar yerine oturuyor. Allah yuvanızın huzurunu arttırsın . Evlatlarınızı analı babalı büyütsün .
Cok ama çok teşekkür ediyorum Allah size de sağlık afiyet versin...Var ve inanın şu yazdıklarınızdan sonra çok içten diyorum bunu. Derdinizi dert edindim kaç gündür. O çocuklar mutlu bir ortam hak ediyor. Güvenden yoksun bir ailede büyümeyi değil....
Umarım çok mutlu olursunuz.. Allah hakkınızda hayırlı olanı yaşatsın size.Cok ama çok teşekkür ediyorum Allah size de sağlık afiyet versin...
Amin..siz de mutlu olun insainşaUmarım çok mutlu olursunuz.. Allah hakkınızda hayırlı olanı yaşatsın size.
Ve biliyor musunuz biz mutlu idik.inanin kavga gurultu kapris olmazdi evimizde...ve esimi herkes sever sayar...guvenir . Bundan dolayı soknikdum...bir dedigimi niki etmez ...babam bike bderki damat benden iyi.. anlayın artık... insanoğlu şaşar mis bunu anladım...zaten beni üzen biri olsa idi karaktesiz falan sok olmazdim uzulmezdi m..ama Allah yine yüzümüze bbakt.ben o mesajlari tesadufi görmese idim eşim belki çukura düşecekti.zaten kendisi de diyid.bu bana iyi ders oldu diye.meger ben seni çok ama çok seviyormuş um sen olmazsan yasayamazmisim diyor.bosanmaya çıktım ciddi ciddi korktu yaniUmarım çok mutlu olursunuz.. Allah hakkınızda hayırlı olanı yaşatsın size.