Çok pişman gibi görünüyor evet cocuklar düşündüğüm tek şey 3 çocuk....ama tekrar o kıza donmeyecegini nerden bilecem...eşime de öyle dedim.oyke birsey yaoarsam anlarsın zaten ozamano karar ver diyorZor bır durum tabıkı üzmek için demıyorum hıcbır erkek aldattım demez genelde erkekler bazen eglence arayısına gırer eşinizn dedıgı gb muhabbeti vs hosına da gıtmıs olablr aldatmak cok ayrı buyuzden sadece buyuzden gemıler yakılmaz ortada cocuklar var ben buna da karşıyım mesela sakince düşünün pişmansa zaten anlarsınız hal hareketlerınden
Cocuklar kucuk bir odada sabit kalamiyorlarKeşke konuşmalarınızı çocukların önünde yapmasanız. Zor biliyorum ama gün gelir siz unutursunuz fakat onlar asla.
Uyumalarını bekleyebilirsiniz. Yaptığınız onlar için cidden travmatik.Cocuklar kucuk bir odada sabit kalamiyorlar
o kizin da agzinin payini ver oyle kalmasinÇok pişman gibi görünüyor evet cocuklar düşündüğüm tek şey 3 çocuk....ama tekrar o kıza donmeyecegini nerden bilecem...eşime de öyle dedim.oyke birsey yaoarsam anlarsın zaten ozamano karar ver diyor
Ya cocuklar ? hepsi de küçük ve adam yeminker ediyorZor bir durum ama bu net aldatma zaten, hemen boşanmalı diyenlerden değilim ama böyle bir durumda boşanırdım
Mesaj attığında yazicam kiza.esime mesaj atma dicemo kizin da agzinin payini ver oyle kalmasin
Gercekten hakliymissiniz.benim de korkum o...o kız aklina girer yine diyeBen demiştim aha köp*k gibi yalvarır öyle işte. Öyle kolay mı böyle giderse 6 aya kalmaz boşanırız demeler. Hadi yiyosa boşansın bakalım. O lafların hepsi seni sindirmek için blöftü işte artık yemez o kızla konuşmak ama kıza tavrı koyacak mı o önemli. Yoksa kız yine aklına girebilir. Veee ablacığım onun da dediği gibi bir daha yakalarsan ağzına s*ç. Hadi eyv..
hatta esine soyle su anda yaninda kiza mesaj atsin bi daha bana mesaj atma esim rahatsiz oluyor diyeMesaj attığında yazicam kiza.esime mesaj atma dicem
Allah yardım etsin kararın ne yönde olursa olsunYa cocuklar ? hepsi de küçük ve adam yeminker ediyor
İşte o yüzden bir süre daha çaktırmadan gözünüz üzerinde olsun. Ama sürekli en ufak harekette " sen yine bi halt ediyorsun " diye itham etmeyin. Yoksa adam bu kadın bana rahat vermeyecek diye düşünüp ipleri koparmaya başlar. Hemen de yanaşmayın onun size yanaşmasını bekleyin. Zaten korkudan ne yapacağını şaşırdı o artık. :) Çok şükür ya Rabbim sen büyüksün şüphesiz :) Dualarımız seninle inşallah.Gercekten hakliymissiniz.benim de korkum o...o kız aklina girer yine diye
Tamam.esinin olmadığı yerde sohbet ederiz diye dusunebilir vazgecmedikten sonra ne yazarhatta esine soyle su anda yaninda kiza mesaj atsin bi daha bana mesaj atma esim rahatsiz oluyor diye
Nasıl caktirmaayacagim ki adam tüm sifrelerini bana teslim etti.daha yazar mi sosyal medyadanİşte o yüzden bir süre daha çaktırmadan gözünüz üzerinde olsun. Ama sürekli en ufak harekette " sen yine bi halt ediyorsun " diye itham etmeyin. Yoksa adam bu kadın bana rahat vermeyecek diye düşünüp ipleri koparmaya başlar. Hemen de yanaşmayın onun size yanaşmasını bekleyin. Zaten korkudan ne yapacağını şaşırdı o artık. :) Çok şükür ya Rabbim sen büyüksün şüphesiz :) Dualarımız seninle inşallah.
İşte bu. Zaten tek onu deseniz kudurur o haysiyetsiz pislik namussuz. Allahım hidayet ver ya rabbim estağfurullah! Eşşeoğlu beş kulak ya!Mesaj attığında yazicam kiza.esime mesaj atma dicem
iste su anda mesajlashsin bakalim kiz ne cevap verecek oyle yazarsa arar agzina geleni saydirirsinTamam.esinin olmadığı yerde sohbet ederiz diye dusunebilir vazgecmedikten sonra ne yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?