- 10 Mart 2018
- 138
- 119
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim kizla tanismami istemiyor sebep olarak da o bekar biri hangi mantıkla cagirayim nevalaka der diyor.Cok masum olmayabilir durum. size 2 farkli yol öneririm;
1.si eşinize pisman olmuş gibi gidin ve özür mahiyetinde kizi eve yemege davet etmesini isteyin ya da iş arkadaslarini toplu olarak davet edin, kizin yaninda eşinize gayet sicak samimi sevecen yaklaşın ve kizin tavirlarini bi ölçüp tartin derim
2.si bu biraz daha alangirli olacak ama ciddi ve fark edilir bir imaj degisikligi yapin iddalı olsun ve size de iş yerinizden karşı cins biriyle arkadaş olun eşinize bunu hissettirin bakalim ne tepki verecek. azcik empati yapsin. heyecan ariyorsa bol heyecan. belki sizi kiskanirsa aklı başına gelir
o zaman dedigim gibi cok kalabalik değillerse tüm is arkadaslarini cagirin o kiz da dahilEşim kizla tanismami istemiyor sebep olarak da o bekar biri hangi mantıkla cagirayim nevalaka der diyor.
Bayagi kalabaliklaro zaman dedigim gibi cok kalabalik değillerse tüm is arkadaslarini cagirin o kiz da dahil
Kendi evliyken bekar biriyle fazlasıyla girdiği samimiyet hangi mantıkla ise işte tam o mantıkla.Eşim kizla tanismami istemiyor sebep olarak da o bekar biri hangi mantıkla cagirayim nevalaka der diyor.
Ne alaka mı? Madem bunlar "yakın arkadaş", yakın arkadaşların eşleri de birbirini tanır.Tanışalım kızla dedim istemedi.dediki ne alaka der dedi
Sizin eşiniz bir bayanla böyle lakayt konuşmalar yapsaydı hoşunuza gider miydi? Soğukkanlılıkla, ne var canım, şakalaşıyorlardır diyebilir miydiniz?bir kadınla erkeğin esprili konuşmasında ne gibi sıkıntı olabilir ki?
iyi anlaşıyorlardır.
eşiniz her iyi anlaştığı kişiye aşık olacak potansiyelde değilse sorun yok.
birde şifre değişmiş kesin aldatıyor diyenlerin gazına gelmeyin.
çocuk gibi kontrol edilmek istemiyor adam belki. kusura bakmayında arkadaşlarımla mesajlaşmalarımın okunması üstüne bundan suçlanmak benimde hoşuma gitmez. bende olsam eşiniz gibi yapardım.
Kız bekar...evet madem yakinsiniz neden eşinle kahve icmeye cagiramiyorsun dedim.yok okadar yakın değilseniz mesai dışı o cıvık konuşmalar ne dedim... bağırdı ben bir şey yapmadım bana iftira atıyorsun koynumami aldım sanki dedi.adam fittirdi .en iyisi bir müddet ben ne barışayim nede kavga edeyim..zarar vermeye başlayacağım yoksa aileme..covuklarimdan bile uzaklastim bunları dusunmekten ilgilenmiyorum tam anlamı ileNe alaka mı? Madem bunlar "yakın arkadaş", yakın arkadaşların eşleri de birbirini tanır.
Üzüldüm arkadaşım. Allah yardımcın olsun..
Değil mi, en özel şeyleri eşiyle paylaşmalı insan.Esiniz o kizla iyi vakit geciriyor, egleniyor sakalasiyor, iki saatte bir mesaj atiyor. Size karsi da boyle mi? Degilse cok yaralayici, kim esinin kendi disinda bir kadinla bu kadar ilgilenmesini eglenip mutlu olmasini hoşgörüyle karşılar ki
Bana 2 gün üst uste sakalstik su yaptikkarina bak bana diye bağırdı...sakalasmislar ona göre normal.ben de konuyu bu nedenle buraya açtım normal mi diyeSizin eşiniz bir bayanla böyle lakayt konuşmalar yapsaydı hoşunuza gider miydi? Soğukkanlılıkla, ne var canım, şakalaşıyorlardır diyebilir miydiniz?
Sadece bu bile kızla aralarındaki ilişkinin anlattığından farkli oldugunu gösterir.Tanışalım kızla dedim istemedi.dediki ne alaka der dedi
Inanma canım inanma. Bekar diye seninle tanistiramiyor ama kendi gece gündüz mesajlasacak kadar samimi.. ki tanışırsa bile yeterli değil bence çünkü evli olduğunu bile bile böyle mesajlasiyor o kadın, bu zihniyetteki insana seninle tanışması da dokunmazHayır degil ama somut ispat olurdu..adam yemin ediyor hiç bisey yok aramızda diye...
Bence boşuna kuruntu yapıp kendinizi yıpratmayın erkekler bizim gibi ayrıntılı düşünemezler maalesef ama her kadınla konuşan adam eşini aldattığı anlamına gelmez :) duam sizinle gelişme olursa yazın lütfenDuam o yonde...insall in diyorum.lutfen bana sizler de dua edin.benim eşimle 10 yıldır hiç tartismam olmadi sadece ufak tefek