- 5 Aralık 2020
- 1
- 0
-
- Konu Sahibi laklaketmeyegeldim
1 seneye kalmaz adamin iligi kemigi kururOfff o son madde haricinde ben bir tuhaflık göremedim. Dildo olayı beni bozar karşımda canlısı varken bunu kendıme yapamamgünde 3 postadan haftada 21 yapar ki burda çoğu kadın (ben özellikle dahil) senede bu rakama ulaşamıyorken adamı kullan derim
Ruhu emüklenir valla1 seneye kalmaz adamin iligi kemigi kurur
Gün-de kaç kez motora bağlı...Bir günde en fazla kaç kez ilişkiye girilmeli?
Eşimle 1 yıldır evliyiz, karantina döneminde o evden çalışıyor ben yüksek lisans yapıyorum. Sabah, öğlen, akşam tüm molalarında birlikte olmak istiyor. Güzel oluyor ancak zararı olur mu?
Seksi iç çamaşırları, babydollar, kostümler gerçekten erkekleri tahrik eder mi?
Eşim evlendiğimizden bu yana değişik kostümler sipariş ediyor ve o çalışırken evde öyle gezmemi istiyor. Gerçekten çok rahatsız bazıları ancak giydiğimde güzel bir ilişkimiz oluyor ne yapmalıyım?
Eşimin tuhaf istekleri
Eşim dildo sipariş etmiş benim onlarla ilişkideyken izlemek istiyor ne yapmaliyim? Eşim yeterince tatmin ediyor ya dildodan sonra tatmin olamazsam?
Bu herkeste değişir. Genel bir fikir alamazsınız size hangisi uyuyorsa o sıklıkta girersiniz.Bir günde en fazla kaç kez ilişkiye girilmeli
Kimisini eder kimisi çok önemsemez. Sizi tahrik ediyor mu? Eşinizin size dayatıyor gibi bunları aldığını düşünüyorum. Açıkcası pek hoşuma gitmezdi bu durum, sadece fantezi kıyafetleri ile sevişmek isteyen adam da pek normal değildir.Seksi iç çamaşırları, babydollar, kostümler gerçekten erkekleri tahrik eder mi?
Eşinizin cinsel organı pek büyük değil anlaşılan ama merak etmeyin dildo da kullansanız farklı boyutlarda partnerlerle de beraber olsanız yine zevk alırsınız.Eşimin tuhaf istekleri
Ya zemheri kız yine senin yorumlar ahahay1 keyif alıyorsan ilişki sıklığı hiç sorun değil hiçbir zararı da yok
2 kostümleri seçerken senin fikrini almasını sağla, rahatsız edebilecek olanları almasına izin verme
3 bu senin kişisel tercihine kalmış istemiyorsan o yapmanı istediği için yapmamalısın.
4 mahmut abi eğer sensen bu sefer alt yapı ve yazım şekli hiç fena olmamış. Kendini geliştirmen güzel