- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
- Konu Sahibi laklaketmeyegeldim
Ciddiye alıp cevap vermezsem çatlarım ama mahmut abi kokusunu da es geçemedimYa zemheri kız yine senin yorumlar ahahay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddiye alıp cevap vermezsem çatlarım ama mahmut abi kokusunu da es geçemedimYa zemheri kız yine senin yorumlar ahahay
Senin daha çok öğreneceğin var kuzumDildo ne ya vibratoru yeni öğrendim. Dildo çıktı bide.
Adam dicekki senin aklını kim karıştırıyorSenin daha çok öğreneceğin var kuzum
İkisi aynı değil mi ya, bir de dilatör var. Ya kaç çeşit bunlar arkadaş, çok kurcalar merak ederim ama bu kadarına yetişemiyorum. Ben de ufkum geniş sanıyordumDildo ne ya vibratoru yeni öğrendim. Dildo çıktı bide.
Ogrensen ne var aaaAdam dicekki senin aklını kim karıştırıyor
Abla senin bilmemem şaşırttı sen bilgisin normalde farklı şeyler ya vobrator titreşir dildo yapay yapay sanırımİkisi aynı değil mi ya, bir de dilatör var. Ya kaç çeşit bunlar arkadaş, çok kurcalar merak ederim ama bu kadarına yetişemiyorum. Ben de ufkum geniş sanıyordum
Kadınlar öok bilmez (!) bilirse adamı yorar, beğenmez. Öyle olursa erken boşalanlar, isteği az olanlar nasıl evli kalacak.Ogrensen ne var aaa
Ben biraz ayrıntıya gireyim bari bu konuda olmamışım dahaAbla senin bilmemem şaşırttı sen bilgisin normalde farklı şeyler ya vobrator titreşir dildo yapay yapay sanırım
Aynen öyle bilcem tabi cahil mi kalayım benOgrensen ne var aaa
Ben daha yeni ogreniyorum. Hayır bana bı yararida yok şuanİkisi aynı değil mi ya, bir de dilatör var. Ya kaç çeşit bunlar arkadaş, çok kurcalar merak ederim ama bu kadarına yetişemiyorum. Ben de ufkum geniş sanıyordum
Hahah aynenBen biraz ayrıntıya gireyim bari bu konuda olmamışım daha
Sen anca uyu kuzmAynen öyle bilcem tabi cahil mi kalayım ben
Ahaha yaa kız valla şimdi oğlanı sallıyorum yatacagimSen anca uyu kuzm
Seni tanıyorum kuzum sen hep uyurusunson mesjaima yazmadin kesin uyumustur dedikAhaha yaa kız valla şimdi oğlanı sallıyorum yatacagim
Kuzu valla bı uyumuşum doğru tahmin etmişsinİşte
Seni tanıyorum kuzum sen hep uyurusunson mesjaima yazmadin kesin uyumustur dedik
Molaları iyi değerlendiriyormuş bunlarGünde 3 kez banyo yap saç kurut. Ben istemem anam.
Yoksa cenabet dolaşıp toplu banyo mu yapiyonuz?
Bir de yemek ye seviş sıç hayatı bu galiba.
Çalışıyorum diye ayak yapmasin.
Öyle çalışma mi olur?