- 7 Nisan 2021
- 118
- 17
- 13
- Konu Sahibi 1prnses 1prens annesi
-
o nasıl özgürlükmüş öyle.sende telefonu al eline sürekli telefonla oyna.'kısasa kısas' hodri meydanKızlar eşim hiç ilgisi yok bana karış soğuk görmezden geliyor sürekli elinde bir tlfn oynuyor konuşuyor ama beni gördüğü yok naparsam yapayım beni sıkma bunaltma ben özgürlüğume düşkün biriyim diyor ama bnde ilgi alaka istiyorum ayıptır söylemesi cinsel ilişki diye bsy kalmadı ben isteyince aklını fikrini onla bozdun diyor kızlar npsam yaranamiyorum npcm bilmiyorum lutfn bna akil fikir verin
Evt öyle diyor bana karışma sen diyor ben sana karışmıyorum diyor kimle konuşuyorsun diyorum napcan ben senin kimle konuştuğunu soruyom mu diyor her aksm tlfnla konuşuyor bide başka yerdeo nasıl özgürlükmüş öyle.sende telefonu al eline sürekli telefonla oyna.'kısasa kısas' hodri meydan
6 yıllık evliyim hayır değildi. 4 senedir böyleKaç yıllık evlisiniz? Başlarda da eşiniz böyle miydi?
Eş kişisi belli ki bir haltlar karıştıriyor inceden inceye tetikte olun benceEvt öyle diyor bana karışma sen diyor ben sana karışmıyorum diyor kimle konuşuyorsun diyorum napcan ben senin kimle konuştuğunu soruyom mu diyor her aksm tlfnla konuşuyor bide başka yerde
Malesef bu yoruma katılıyorum :/Eş kişisi belli ki bir haltlar karıştıriyor inceden inceye tetikte olun bence
Ben onun üstüne çok düşüyor ve ilgi gösteriyom bende ona karşı görmezden gelmek istiyorum ama nasıl davrancm bilmiyorum öyle diyince offff uzatm diyip bagiriyorEş kişisi belli ki bir haltlar karıştıriyor inceden inceye tetikte olun bence
Bnde çok üzülüyorum istediğimiz çok bsy değil onlar bunu çok büyütüyorYalnız değilsin hamileyim bnde herşeyi mi paylaşmak istiyorum eşimle ama bnle konuşmuyor susuyor. Eşime nazım bile geçmiyo çok üzülüyorum napcağımı bnde bilmiyorum
Nasil ypicam kiKendini geri çek. Onsuz hayat kur. O zaman kafa dank eder erkek milletinin.
İlgi falan gösterme. Yokmuş gibi davran. Cansız obje muamelesi görsün ev içinde. Vazoya bile ilgi göster ama ona gösterme.Nasil ypicam ki
Peki ne değişti? Çocukların olmasıyla mı araya mesafeler girdi, cinsel olarak, ruhsal olarak bu kadar uzaklaştınız? Evlisiniz ve paylaşımınız neredeyse yok.6 yıllık evliyim hayır değildi. 4 senedir böyle
16 yaşında mı evlendin? Eşin kaç yaşında?6 yıllık evliyim hayır değildi. 4 senedir böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?