• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisi hiç yok

1prnses 1prens annesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
118
17
13
Kızlar eşim hiç ilgisi yok bana karış soğuk görmezden geliyor sürekli elinde bir tlfn oynuyor konuşuyor ama beni gördüğü yok naparsam yapayım beni sıkma bunaltma ben özgürlüğume düşkün biriyim diyor ama bnde ilgi alaka istiyorum ayıptır söylemesi cinsel ilişki diye bsy kalmadı ben isteyince aklını fikrini onla bozdun diyor kızlar npsam yaranamiyorum npcm bilmiyorum lutfn bna akil fikir verin 😔

Kızlar eşim hiç ilgisi yok bana karış soğuk görmezden geliyor sürekli elinde bir tlfn oynuyor konuşuyor ama beni gördüğü yok naparsam yapayım beni sıkma bunaltma ben özgürlüğume düşkün biriyim diyor ama bnde ilgi alaka istiyorum ayıptır söylemesi cinsel ilişki diye bsy kalmadı ben isteyince aklını fikrini onla bozdun diyor kızlar npsam yaranamiyorum npcm bilmiyorum lutfn bna akil fikir verin 😔
o nasıl özgürlükmüş öyle.sende telefonu al eline sürekli telefonla oyna.'kısasa kısas' hodri meydan

o nasıl özgürlükmüş öyle.sende telefonu al eline sürekli telefonla oyna.'kısasa kısas' hodri meydan
Evt öyle diyor bana karışma sen diyor ben sana karışmıyorum diyor kimle konuşuyorsun diyorum napcan ben senin kimle konuştuğunu soruyom mu diyor her aksm tlfnla konuşuyor bide başka yerde

Evt öyle diyor bana karışma sen diyor ben sana karışmıyorum diyor kimle konuşuyorsun diyorum napcan ben senin kimle konuştuğunu soruyom mu diyor her aksm tlfnla konuşuyor bide başka yerde
Eş kişisi belli ki bir haltlar karıştıriyor inceden inceye tetikte olun bence

İki çocuk yapılarak ayağı prangalanmış, gidemeyeceğinden emin olunmuş kadını şeyine takmayarak, yalvartarak, ağlatarak, ilgiye muhtaç hale getirerek yapılan bir şerefsizlik daha.
Kaçıncı konu, kaçıncı aynı tablo, insan muamelesi görmeyen kaçıncı kadının ağlamaklı ilgi isteği artık sayamıyorum.
Pamuk gibi evine bağlı kadınlar Türk erkeklerinin elinde maalesef heder oluyor. Hiç eğitim, yok kendi ayaklarının üstünde durmak demeyeceğim çözüm o da değil biliyorum. Sürekli gard alarak yaşamak çok zor. Er-kek-ler dü-zel-me-li.
Konu sahibi hiçbir şey yapamazsın. İnan ki eşin istemeden hiçbir şey yapamazsın çok üzgünüm. Allah sabır versin. Böyle adamlara lanet olsun.

6 yıllık evliyim hayır değildi. 4 senedir böyle
Peki ne değişti? Çocukların olmasıyla mı araya mesafeler girdi, cinsel olarak, ruhsal olarak bu kadar uzaklaştınız? Evlisiniz ve paylaşımınız neredeyse yok.

Bir de sizce neden böyle? Ne bileyim biri mi var? Şüpheye düştünüz mü, araştırdınız mı?

Back
X