- 10 Ekim 2016
- 61
- 14
- 3
- 35
- Konu Sahibi Sorunlu1234
Merhabalar..4.5 aylik evliyim..once kendmden bahsedeyim biraz ben fazla duygusal bi insanim herseye cok takilan inceleyen..en baslarda esimin tavirlarina bu yuzden takildigimi dusunurdum kendimi suclardim hep ama simdi objektif baktigimda kendmi suclayamiyorum..esim esnaf..aksam 8 bucuktan asagi gelemiyor eve..esimin annesi ve babasi rahmetli..iki tane kardesi var onlarda evli ne ararlar ne sorarlar ayda yilda bir ararlar onu beni hic soylemiyorum bile :) bunu ayri bi baslik altinda acicam :) konuya gelecek olursam esimin ailesi soguk yapili bi aile ve esim de onlar gibi.. Benim annem esimi oglu gibi sahiplendi madden manen herseyine destek olmaya calisiyor..esimde sagolsun destek olur..skntm su..ben demeden pek bisey yapmaz ara demeden aramaz,gidelim demeden gidelim demez,hareketleri tavirlari genel olarak soguk oldugu icin beraber oldgmz ortamlarda da oyle olur..ailem taniyo artk onu aliniyolar midir bilmem ama bu benim icime dert olmaya basladi..uzerine bi de kardesimin nisanlisi esimin tam tersi her an annemleri arar sorar surekli annemlere gider herseylerine yardim eder suan evin erkegi oldu yani..benim esim tembeldir ona nazaran.. ve suan ailenin gozdesi enistem kiskandim ne yalan soyleyim hep onun adi geciyor..bu da beni uzuyor biraz esim biraz daha sicak davransa icime sinicek bisiler ama olmuyo iste biraz karsk yazms olablrm ama icimden gecenleri direk dokuverdim kusura bakmayin