• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin hareketleri tavirlari artik bana cok dokunuyo..

Sorunlu1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
61
14
3
35
Merhabalar..4.5 aylik evliyim..once kendmden bahsedeyim biraz ben fazla duygusal bi insanim herseye cok takilan inceleyen..en baslarda esimin tavirlarina bu yuzden takildigimi dusunurdum kendimi suclardim hep ama simdi objektif baktigimda kendmi suclayamiyorum..esim esnaf..aksam 8 bucuktan asagi gelemiyor eve..esimin annesi ve babasi rahmetli..iki tane kardesi var onlarda evli ne ararlar ne sorarlar ayda yilda bir ararlar onu beni hic soylemiyorum bile :) bunu ayri bi baslik altinda acicam :) konuya gelecek olursam esimin ailesi soguk yapili bi aile ve esim de onlar gibi.. Benim annem esimi oglu gibi sahiplendi madden manen herseyine destek olmaya calisiyor..esimde sagolsun destek olur..skntm su..ben demeden pek bisey yapmaz ara demeden aramaz,gidelim demeden gidelim demez,hareketleri tavirlari genel olarak soguk oldugu icin beraber oldgmz ortamlarda da oyle olur..ailem taniyo artk onu aliniyolar midir bilmem ama bu benim icime dert olmaya basladi..uzerine bi de kardesimin nisanlisi esimin tam tersi her an annemleri arar sorar surekli annemlere gider herseylerine yardim eder suan evin erkegi oldu yani..benim esim tembeldir ona nazaran.. ve suan ailenin gozdesi enistem kiskandim ne yalan soyleyim hep onun adi geciyor..bu da beni uzuyor biraz esim biraz daha sicak davransa icime sinicek bisiler ama olmuyo iste :( biraz karsk yazms olablrm ama icimden gecenleri direk dokuverdim kusura bakmayin :(

Herkesin yapısı farklı. Sizi seviyorsa ve evliliğiniz yolunda gidiyorsa kafaya takmayın bence. Eşinizin kardeşlerinin seyrek araması, hatta sizi hiç aramaması da iyi bir şey bence, buradaki konuları okudukça böyle düşünüyorum. Benim görümce de beni bugüne kadar bir kere aradı, o da eşime ulaşamamış. Valla halimden çok memnunum :p

Daha yeni evlisiniz.Adapte olamamıştır.Sen yönlendiriceksin birazda haftada iki kere oturun hadi arayalım bi hal hatır soralım die, sadece kendi ailenizi değil onunda kardeşlerini..
Zamanla alışkanlık kazanır diye düşünüyorum..
Benimde eşim ilk zamanlar aramazdı. Kötü niyetinden değil yeni bir hayat değişik bir düzen vs. hepsi bi anda olmuyor.Aklına gelmezdi aramam gerekir diye öyle söyliyim.Ha yüzyüze gelince hiçbir zaman soğuk olmadı elbette. Eşinizde zamanla alışır diye düşünüyorum.Ama ne yapacaksanız iyilikle yapın.tersine gitmeden.Durumu da bu kadar büyütmeyin bence.Dediğim gibi daha çok yeni evlisiniz.Zamanla herşey yoluna giriyor :KK25:

Herkesin yapısı farklı. Sizi seviyorsa ve evliliğiniz yolunda gidiyorsa kafaya takmayın bence. Eşinizin kardeşlerinin seyrek araması, hatta sizi hiç aramaması da iyi bir şey bence, buradaki konuları okudukça böyle düşünüyorum. Benim görümce de beni bugüne kadar bir kere aradı, o da eşime ulaşamamış. Valla halimden çok memnunum :p
Mutluyuz sukur bi sorunumuz yok iste benim kafama taktiklarim var :)Ya ben de cok memnunum aramasinlar sormasnlar mumkunse ama esim masallah dilinden dusurmuyor bazen bi kere de dedm artk ben senn hatrn icn gidiyorm onlara gttgmzde dedim o gunden sonra bi gece aramsti kardesi esimi konstu falan hic bisi soylemedi ne selam var falan:)

Daha yeni evlisiniz.Adapte olamamıştır.Sen yönlendiriceksin birazda haftada iki kere oturun hadi arayalım bi hal hatır soralım die, sadece kendi ailenizi değil onunda kardeşlerini..
Zamanla alışkanlık kazanır diye düşünüyorum..
Benimde eşim ilk zamanlar aramazdı. Kötü niyetinden değil yeni bir hayat değişik bir düzen vs. hepsi bi anda olmuyor.Aklına gelmezdi aramam gerekir diye öyle söyliyim.Ha yüzyüze gelince hiçbir zaman soğuk olmadı elbette. Eşinizde zamanla alışır diye düşünüyorum.Ama ne yapacaksanız iyilikle yapın.tersine gitmeden.Durumu da bu kadar büyütmeyin bence.Dediğim gibi daha çok yeni evlisiniz.Zamanla herşey yoluna giriyor :KK25:
Bunun oncesi de var nisanlilik donemi :) hersey tabiki daha farkliydi ama esim hep ayniydi..ben ara dersem ancak oylee..inanin yonlendrmeye calisiyorum tamam ararim diyo mesela bi gun cumaydi ara da cumalarini hayirla dedim mesaj atmis :) bi keresinde de artk dedimki ilgi beklerler senden ara sor soyle boyle ben boyleyim iste istedgm zaman ararm falan dedi ben de bisi demedm artk kizdim kendi kendime

Herkesin yapısı karakteri farklı.Evlenmeden öncede böyleydi eşiniz bunu sorun yapcaksaniz o zaman yapıp ayrilsaydiniz.
Eşinizi başkalarıyla kıyaslamayın,bu çok yanlış bi davranış.Bu tavırlarınızın sebebinin de kıskançlık olduğunu düşünüyorum kardesinizin nişanlısı sıcakkanlı bi insan olmasaydı aklınıza bile gelmezdi bence .
Daha çok yeni evlisiniz bugünlerin tadını çıkarmaya çalışın ,yoktan yere kendinizi de eşinizi de uzmeyin derim

Herkesin yapısı karakteri farklı.Evlenmeden öncede böyleydi eşiniz bunu sorun yapcaksaniz o zaman yapıp ayrilsaydiniz.
Eşinizi başkalarıyla kıyaslamayın,bu çok yanlış bi davranış.Bu tavırlarınızın sebebinin de kıskançlık olduğunu düşünüyorum kardesinizin nişanlısı sıcakkanlı bi insan olmasaydı aklınıza bile gelmezdi bence .
Daha çok yeni evlisiniz bugünlerin tadını çıkarmaya çalışın ,yoktan yere kendinizi de eşinizi de uzmeyin derim
Kendimde belirttim kiskandim yani..onun davranislarini kiskandim :( yaptgm cocukluk yani baska bisey degil..

Kendimde belirttim kiskandim yani..onun davranislarini kiskandim :KK43: yaptgm cocukluk yani baska bisey degil..

Sen zaten biliyorsun kendini =) Bu kadar dert etme ve inan bana gün gelecek eşinin soğuk ailesine şükredeceksin, KK da okuduğum konulardan sonra bunun bir nimet olduğunu anladım
Eşinin de ailene mesafeli olması bence iyi bir şey, hafta da bir hal hatır sormaya yönlendir tamam ama fazlasına zorlama adamı unutma çok muhabbet tez ayrılık getirir der eskiler. Mesafe her zaman iyidir

Bence saygısızlık yoksa sorun da yok boşuna dert edip sıkıntı yaşamayın.çok muhabbet tez ayrılık getirir derler.mesafe iyiydir

Benim eşim de annemi babamı aramaz. Ayda bir gideriz o zaman görüşürler ama hastalık ya da bayram vs. yoksa aramaz. Demek adamın yapısı bu.

Sen zaten biliyorsun kendini =) Bu kadar dert etme ve inan bana gün gelecek eşinin soğuk ailesine şükredeceksin, KK da okuduğum konulardan sonra bunun bir nimet olduğunu anladım
Eşinin de ailene mesafeli olması bence iyi bir şey, hafta da bir hal hatır sormaya yönlendir tamam ama fazlasına zorlama adamı unutma çok muhabbet tez ayrılık getirir der eskiler. Mesafe her zaman iyidir
Aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri yazmışız

Kendimde belirttim kiskandim yani..onun davranislarini kiskandim :KK43: yaptgm cocukluk yani baska bisey degil..
Evet yaptığın çocukluk.Yani eşinin hareketi tavrı sana dokunmasın çünkü dokunacak bi şey yok ortada.Adama da söylenip mutluluğunu bozma hem mesafe her zaman iyidir emin ol eşin en iyisini yapıyor

Benim eşim de annemi babamı aramaz. Ayda bir gideriz o zaman görüşürler ama hastalık ya da bayram vs. yoksa aramaz. Demek adamın yapısı bu.
Evliligin farkina varamadim bunlari dusunmekten..her sabah huzursuz bi sekilde uyaniyorum mutsuzum tadim yok..

Her seyi geçtim de bir insan kardeşini nasıl kıskanır benim aklım almıyor yani kardeşim hep En iyisi olsun sadece çok mutlu olurum yani eniştemde aynı şekilde

Ne varki bunda cogu insanin esi boyledir gidelim demeden gitmez arayip sormaz dert edinecek baska sey bulamadinmi. Allah baska dert vermesin

Yapısı buysa zorlamanın alemi yok, yanlış bir şey göremedim ben, öyle çok içli dışlı mıçmıç olmak da iyi bir şey değildir. Bir saygısızlık yapmıyorsa fazlasını istemeyin.

Back