Eşimin hamilelik sendromu

Ilk çocuk bilmiyorum ama cok arastirir hamilelikle ilgili seyleri. Transferin 3.gunu belim agriyor demistim. Bel agrisi hamilelik belirtisi hayatim demisti

tirstim. bana nedense komik gelmedi. adamin psikolojisi bozuldu galiba- hani nazi niyazi anlarimda adam kahveyi birakmis. oha. kahve icenler bilir- öyle tak diye birakilmiyorki. nasil basardi bunu? Belkide gercekden kendini hamile hissediyor...

Pazar gunu laf sokmamdan ve konusmamdan anlamis olsa gerek 2 gundur iciyor bende cok saskinim
Hatta diyorum cnm sen icme hamileler icin zararli

Daya prolaktini,sen rahat rahat gezerken çocuğu beslesin evde,çok heves etti ya,görsün gününü

ya insallah bu konuyu arasitirken benim konuma denk gelmez.
Gecen bir konu acmistim tup bebekle ilgili. 2-3 gun sonra Onu gosterdi bana. Bak biri yazmis boyle boyle diye. Agzim acik kaldi su bogazimda kaliyordu. O benim diyemedim

Gecen bir konu acmistim tup bebekle ilgili. 2-3 gun sonra Onu gosterdi bana. Bak biri yazmis boyle boyle diye. Agzim acik kaldi su bogazimda kaliyordu. O benim diyemedim
Ahhhaahaa,adamın biri diye anlatıyormuş

Pazar gunu laf sokmamdan ve konusmamdan anlamis olsa gerek 2 gundur iciyor bende cok saskinim
Hatta diyorum cnm sen icme hamileler icin zararli

Yani, ben kahve icen bir insan olarak öyle tak diye birakamiyorum- eşin başarmış maşallah. Annelik böyle galiba. Ay baya güldük...belkide adam gercekden hormon patlamasi yaşadı. Bende prolaktinom var- yani baya baya sütüm oluyor. Gitdigim klinikte hastalarin 3/1 erkek. Yani biz gülüyoruz ama gercekdende olabiliyor :)

tüp bebek tedavisinde benimkide benım yorumumu bulmuş bak böyle yazanda varmış senın gibi diyor ,

buraya üye olup yazdıgımı takip ettiğimi biliyor ,
aksama kadar kaynanaları çekiştiriyorsunuz değilmi diyor gülerek

Hormonlu tavuk yemekten erkekler kırıta kırıta geziyor,sütleri de gelsin artık

Bu arada benim eşim ilk hamileliğimde de böyleydi. Doğumdan sonra düzeldi

Normalde de boyle yapar, Hatta ben başım agriyor desem iki dk sonra yatak döşek yatar hasta olduğunu söyler. Fazla mı empati yapıyor yoksa kıskançlık ki bilmiyorum:)

Ama ilgilidir bana karşı da. Özen gösterir herşeyime, hayattaki en büyük destekcimdir Allah razı olsun . O yüzden bu hallerine gözlerimi yumuyorum

Onu bunu bilmem ama bu durumun tıpta bile yeri var. Eşiniz sizinle fazlaca empati kurmuş. Sorun şu ki eğer ileri giderse vücut hamilelik tepkisi vermeye başlar ve göğüslerinden süt gelebilir. Komik ama durum bu. Bence tıbbi olarak konuya eğilin. ( Psikiyatri , hormon seviyesi vb )

Bazı babalarda oluyormuş. Devam ederse psikoloja gönderin. Sizden etkileniyor diyeceğim sizde olmayan şeylerde onda oluyor

Çocuğun annesi kimmiş sorsanız ya . Bu ne bee eşiniz aşmış . Bi kıskançlık var ama neyi kıskanıyor, kimi kimden kıskanıyor anlamadım. Bebek doğduğu zamanda ne olur artık bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…