- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
öncelikle karısı aşermeden böyle belirtiler yaşaması ilginç.arkadaşların dediği gibi lohusa sendromuna girmese bari.eşiniz ilk çocuk mu?en küçük mü?ondan sonra. Kardeşleri varsa evde annesi kardeşine hamileyken böyle. Olaylara mı şahit oldu. Acaba?
tirstim. bana nedense komik gelmedi. adamin psikolojisi bozuldu galiba- hani nazi niyazi anlarimda adam kahveyi birakmis. oha. kahve icenler bilir- öyle tak diye birakilmiyorki. nasil basardi bunu? Belkide gercekden kendini hamile hissediyor...
Dogumdan sonra duzelir
Bu defa da lohusalik baslar allah yardimciniz olsun
Daya prolaktini,sen rahat rahat gezerken çocuğu beslesin evde,çok heves etti ya,görsün gününüDogumdan sonra yarisicaz anlasilan kim emzirecek diye
Daya prolaktini,sen rahat rahat gezerken çocuğu beslesin evde,çok heves etti ya,görsün gününü
Ahhhaahaa,adamın biri diye anlatıyormuşya insallah bu konuyu arasitirken benim konuma denk gelmez.
Gecen bir konu acmistim tup bebekle ilgili. 2-3 gun sonra Onu gosterdi bana. Bak biri yazmis boyle boyle diye. Agzim acik kaldi su bogazimda kaliyordu. O benim diyemedim
Pazar gunu laf sokmamdan ve konusmamdan anlamis olsa gerek 2 gundur iciyor bende cok saskinim
Hatta diyorum cnm sen icme hamileler icin zararli
ya insallah bu konuyu arasitirken benim konuma denk gelmez.
Gecen bir konu acmistim tup bebekle ilgili. 2-3 gun sonra Onu gosterdi bana. Bak biri yazmis boyle boyle diye. Agzim acik kaldi su bogazimda kaliyordu. O benim diyemedim
Yani, ben kahve icen bir insan olarak öyle tak diye birakamiyorum- eşin başarmış maşallah. Annelik böyle galiba. Ay baya güldük...belkide adam gercekden hormon patlamasi yaşadı. Bende prolaktinom var- yani baya baya sütüm oluyor. Gitdigim klinikte hastalarin 3/1 erkek. Yani biz gülüyoruz ama gercekdende olabiliyor :)
Hormonlu tavuk yemekten erkekler kırıta kırıta geziyor,sütleri de gelsin artık
Hamileyiz dedimama ne bilim espri olsun diye. Ciddiye aldi heral
Bazı babalarda oluyormuş. Devam ederse psikoloja gönderin. Sizden etkileniyor diyeceğim sizde olmayan şeylerde onda oluyorIyi geceler hemen konuya gireyim birazdan yazacaklarim başta bana da komik gelmişti ama artik hiç komik gelmiyor..
Biz 5 senedir cocuk istiyorduk sonunda nasip oldu çok sukur. Eşim merhametli ve beni dusunen biridir. Ne olduysa şu hamilelik meselesinden oldu. Madde madde yazacagim.
- Normalde yemek icin beni bekler beni beklemeden hoopp mideye goturuyor bekleyemiyormus artik acikiyormuş yemekten sonra da göbegini gösterip şişmiş mi diye soruyor.
- Cani surekli biseyler istiyor bosver dedigimde trip atiyor ( tatli yiyelim canim cekti , bugun şu yemegi yapsana canim cekti , hadi dondurma alalim canim cekti) resmen olmayinca kafayi yiyor aşeren kadinlar gibi evde dolaniyor sinirleniyor...
- Isten eve gelip uzanip askim cok kotu midem bulaniyor iyi degilim diyor...
- Yattigim yerden beni kaldirip kendi yatiyor uzerine battaniye ortmemi istiyorüşüyormş ( hava cok sicak )
- Agzi hiç boş durmuyor dakikada bir birseyler istiyor ya da gidip aliyor. Bana yararli diye aldigi ne varsa kendi yiyor. Gecen brokoli yedi ve ben şok oldum ( hayatta sevmez ) cani istemiş...
- Kanı muthiş derecede guzel bir degere sahipken benim kansizlik surubumu içiyor
- Hergun kahve icmesine ragmen hamileligimi ogrendiginden beri kahve icmiyor tiksiniyormuş
- Beni ates basti hayatim flan diyor durup dururken
- Normalde gun icinde bana yemek sormaz. Şuan hergun ne yemek yapacaksin canim şunu bunu istedi deyip duruyor. Daha gecen gun yedik deyince sen beni sevmiyorsun biyerlerim mi şişsin beni hiç düsünmuyorsun diyo
- Hiçbir rahatsizligi yok hastalik yok normalde tutturmaz canim istiyor diye , trip atmaz , bu kadar yemez , iyi degilim midem bulaniyor demez. Yani anlamiyorum neden boyle oldu. Hamileligimi ogrendigi gunden beri boyle. Baslarda cok komikti hehe sen mi hamilesin falan diyordum. Ama suan inanin cok sinir bozucu olmaya basladi.
Kendime gelince asla tutturmuyorum canim sunu bunu istedi diye gunde iki ogun yiyorum 1 i zorla... genelde uyuyorum uykum geliyor. Üsüyorum evet ama 5 dk ürperti seklinde. Kahve iciyorum tiksindigim hicbirsey yok midem bulanmiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Sadece uyku var halsizlik yok. Yani benim kocama ne oluyo anlam veremedim...
Bir sıkıntısı da yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?