Eşimin hamilelik sendromu

Valla canım o dedıgın donem benım en alıngan donemımdı ama sımdı alıstık. Ben hamile oldugum dan beri 1 kez ev supurmedım 1 kez pazar yapmadım 1 kez hazır su alıyoruz 5 litrelik o kadar herseyo yapar. Tek kılo da ben zaten takıntılıydım.gectı gıttı sukur.

ya size dert olmuş ama okurken kahkaha attım ya kusura bakmayın nolur
bir an yeni üye zannettim ve karısından bahsediyor gibi geldi üyelik tarihinizi görünce şok oldum
ne akıl vereceğimi de bilemedim

Düşünememiş demekki,devamını iyi getirmiş,alınganlığı bilirim,insanın antenleri olmayan titreşimleri bile algılıyor:)

KIZZZZZ.. Adamı hamile bırakmışsın

Yazan olmuştur ama bir belgeselde izlemiştim erkekler hamileliği çok özümseyince eşleri gibi hissedebiliyor diye. Neyse ki o bebek birgün ordan çıkacak

Ay daha neler duycaz:)
Hemsire kac aylık senin?Ultr.ne zaman giriyorsun derim yani ben olsam:)

Affınıza sığınarak söylüyorum ama bence siz bunları yapmayın die kendisi yapıyor.... malum erkekler birbirlerine eşinin hamile olduğunu söylediklerinde “bittin sen” canı her şeyi ister artık vs gibi şeyler söylerler belki eşinde bunlara kulak asıp sen yapmadan o yapmaya karar vermiş

Başlığı ve ilk 3 paragrafı okurken erkek üye mi yazmış aaa kadın hesabıyla dedim ama tam tersiymiş ben şok Keşke diğer türlü olsaydı bir erkeğin göbüşünü açıp şişmiş mi demesi Kocan kendini hamile sanıyor galiba ne dedin adama sen olayı çok yanlış anlamış o

öncelikle karısı aşermeden böyle belirtiler yaşaması ilginç.arkadaşların dediği gibi lohusa sendromuna girmese bari.eşiniz ilk çocuk mu?en küçük mü?ondan sonra. Kardeşleri varsa evde annesi kardeşine hamileyken böyle. Olaylara mı şahit oldu. Acaba?

tirstim. bana nedense komik gelmedi. adamin psikolojisi bozuldu galiba- hani nazi niyazi anlarimda adam kahveyi birakmis. oha. kahve icenler bilir- öyle tak diye birakilmiyorki. nasil basardi bunu? Belkide gercekden kendini hamile hissediyor...

Ay daha neler duycaz:)
Hemsire kac aylık senin?Ultr.ne zaman giriyorsun derim yani ben olsam:)

Bugun ultrasonda keseyi gorduk cok sukur ekrana saskin saskin bakarken bak bebek benim icimde dedim bi afalladi bugun bir aksiyon yasatmadi bana bakalim artik ilerleyen gunlerde

Hamileyiz dedim ama ne bilim espri olsun diye. Ciddiye aldi heral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…