- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 133
- 29
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Hah böyle iyidir,devam:)Merhabaa kizlar. Bugun uyandim hamilelik sendromun bittiyse benimle ilgilenirmisin artik dedim hehe ne oldu ki dedi. Bende canim bal kaymak cekti git al dedim.
O da oleeyyy bende kendime nutella alayim dedibu arada yasi 29... Cok ciddili bir insandir yani su halleri hem sinirimi bozuyor hemde komik geliyor.
Kendine bisey almiyosun dediklerimi alip geliyosun ben uzaniyorum sen kahvaltiyi hazirla dedim. Dondurma alayimmi sana dunkini ben yedim dedi oluur dedim. Kahvaltiyi hazirladi ben oturdum yedimsonra kalktim iceri gectim yine uzandim. Bugunu boyle gecireyim bari. Simdilik bisey yok ama zaten aksam olunca geliyolar.
Sanırım trip naz bekliyordu,yapılmayınca,ben babayım BABA,yavrumu nazsız bırakırmıyım dedi o başladı:))Hamile olmanız eşinizi çok mu mutlu etti?
Yani bilemedim size eşlik ediyor galiba.
Offf gülmem geliyor
Bizimki de ay zayıfladım dıyo. Yasakladım kılo muhabbetını evdeBen daha hamileligimi ogrenmeden bir yazida okumuştum bunu. Çok gülmuştum allah affetsin resmen başima geldiii. Orda birde şey yaziyordu dogum yaklasirken de erkeklerde psikolojik sanci cekermissen komigide kadin kilo aldikca erkekte alirmis
Ama oda haklı değil mi?Sanırım trip naz bekliyordu,yapılmayınca,ben babayım BABA,yavrumu nazsız bırakırmıyım dedi o başladı:))
Vallahi suratımda kocaman bir gülümsemeyle dolanıyorum konuya gözattıkça
Tabii ki,elini baştan taşın altına koymuş,negzelAma oda haklı değil mi?
Tamam biz anayız ama
Onlar da baba?
Sizi gönülden kucaklasın yavrunuz inşallah ♡♡♡
Sinirlerimiz bozuldu milana,ondan gülüyoruzNiye herkes guldu buna yahu , bana hic komik gelmedi
Ben hamileyken esim boyle davransa evden kovardim herhalde , bence cok tuhaf , belli ki siz tepki vermeyince abartmis da abartmis , cok sinir bozucu
İyi bari , bende diyorum niye guluyor herkesSinirlerimiz bozuldu milana,ondan gülüyoruz
Yoksa eşim yapsa,anan doğururken Y kromozomunu düşürmüş,git bulmadan gelme deyip sepetlerdim
Ben de valla,şimdi bile eşim hasta olsa aah oof,ben olsam ağzım var dilim yok olurum,ona da dört dönmüyorum yalan yok,geçer ya abartma deyip ilacını verip kahvemi içiyorum:))İyi bari , bende diyorum niye guluyor herkes
Ben hic nazli bir insan degilim , hamileyken de hic nazlanmadim , benim yerime adam nazlansa frna bozardim
yanlislikla sen esini hamile birakmis olmayasin
Sinirden cıdden. Bende asırı güldüm gözümden yaş geldi. Ben hic asermedım mide bulantısı da yasamadım. Cok sukur. Eşim gıdıp boyle yapsa cok farklı tepkimi koyardım. Kilo almaya basladık a sen buyudunde falan dedı nasıl kızdım. Bıde kendı kilo kaybetti. Zayıfladım dedı. Oyle kızdım ki Evde tartı veya kılo muhabbetını yasak artık. Ohh. Ok rahat. Bende ne yapayım bebısım ıyı olsun. S verırızİyi bari , bende diyorum niye guluyor herkes
Ben hic nazli bir insan degilim , hamileyken de hic nazlanmadim , benim yerime adam nazlansa frna bozardim
Hah böyle iyidir,devam:)
Atalarımız ne demiş,yapmayanın nazını yaparlar
Niye herkes guldu buna yahu , bana hic komik gelmedi
Ben hamileyken esim boyle davransa evden kovardim herhalde , bence cok tuhaf , belli ki siz tepki vermeyince abartmis da abartmis , cok sinir bozucu
Bana eşim göbek kilo muhabbeti yapsaydı,onun bozulmamış göbek kaslarını tel tel ayırırdım.Sinirden cıdden. Bende asırı güldüm gözümden yaş geldi. Ben hic asermedım mide bulantısı da yasamadım. Cok sukur. Eşim gıdıp boyle yapsa cok farklı tepkimi koyardım. Kilo almaya basladık a sen buyudunde falan dedı nasıl kızdım. Bıde kendı kilo kaybetti. Zayıfladım dedı. Oyle kızdım ki Evde tartı veya kılo muhabbetını yasak artık. Ohh. Ok rahat. Bende ne yapayım bebısım ıyı olsun. S verırız
:)Babalığı bu sanıyor galiba,babasına sorsun bakalım aşermesi kaç ay sürmüşBen de zaman zaman gicik olup zaman zaman bu duruma güluyorum. Normalde esim ciddi bir insan hani boyle geveze bir tip degildir. Bunlari yaparken de guluyor ama benim sinirimi de bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?