Eşimin hakaret ve küfürleri

canım çok acı bi durum Allah yardımcın olsun ,sen saygını yitirme ve bence ailenle paylaş bu konuyu belki çözüm bulmana yardım ederler.

2 çocukla neden acınacak halde oluyomuşsun ki .. ben baba evine döndüğümde kucağımda 5 aylık oğlum vardı.. büyük oğlumda 2 yaşındaydı.. keşke hamileyken dönseymişim dedim hatta.. süt izni kullanmadan çalışmaya devam ettim..annemin yanına çocuk bakımına yardım etsin diye birde bakıcı abla işe başladı..

evet kazandığımın bir kısmı bakıcıya kreşe gidiyor ama ben ayakları üzerinde duran arafta kalmayan bir kadının ve anneyim..

yanlış bir seçimle evlenmek suç değil ilk boşananda siz değilsiniz.. bak 1 yıl oldu bile ve ben güçlüyüm allahın izniyle.. onurumla yaşıyorum..
hepimiz onurumuzla yaşıyoruz çok şükür ama arafta olduğum kesin.
Yani şunu söyleyebilirim, sürekli huzursuz kavga gürültü, küfürlerin havada uçuştuğu bi evliliğim yok ama bozuştuğumuz zaman her iki tarafta gemileri çok rahat yakabiliyor.resmen kıyıyoruz birbirimize can yakma savaşına giriyoruz bi nevi.
Bizi bitirenin maddi konular (bitmeyen borçlar) olacağını düşünüyorum.
Peki nasıl karar verdin bebeğinle geri dönmeye, hiç umutsuzluğa düşmedin mi? tereddüt etmedin mi? ya hesapladığım gibi gitmezse falan demedin mi mesela? ben mi çok büyütüyorum bu iki çocuk meselesini yoksa?

Scroll bu adam ve iki çocuk bana daha da korkunç bir resim gibi geliyor.
haklısın fıstığım, sinirlendiğinde kavga anında gerçekten tanınmayacak bi hal alıyor.
okadar rahat canımı yakabiliyor ki bakakalıyorum.
Ailem bu kavgalarımızı bilmiyor maddi konularla alakalı bilgileri var ve destekte oluyorlar alacağım karara ama kardeşim beni düşünmeye o kadar sevkediyor ki.. tam kararımı veriyorum "abla emin misin? sadece kendi adına değil şuan 4 farklı hayat için bi karar alıyosun, bunun sorumluluğunu taşıyabilecek misin?pişman olmayacağına emin misin?" :confused::confused:
ben hemen bi adım geri atıyorum o zaman dur lan hemen fevri davranmayalım gibi..
Diğer konunda pollyannacılık oynayanlar buraya uğramamış nedense. Onların en iyi bildiği şey ortadan toz olmaktır zaten. :KK51:
belki çok işleri vardır :KK51:

Hamileliğiniz ilk belli olduğunda da söylemiştim iki çocukla boşanmak tek çocukla boşanmaktan bin kat daha iyi. Çevremde boşanmış ya da çok ebeveynli ailelerin çocuklarında gözlemlediğim kadarıyla öz anne-baba kardeşli olanlar hep daha mutlu. Geçen gün üvey anne temalı bir konuda konu sahibi de aynısını söylüyordu keşke bir kardeşim olsaydı diye. O yüzden evliliğiniz tüm fırtınasıyla da sürse ayrılmaya da karar verseniz ikinci çocuk en azından oğlunuz için büyük şans. Kaldı ki anne-babanız sizinle yaşayacak kadar çocuk bakımına dahil olan, talep geldiğinde çocuk konusunda eşinizden daha fazla destek olan insanlar, hem sizi strese de sokmuyorlar. Maddi açıdan yine evi çekip çeviren sizsiniz gibi gözüküyor. Yani ortada iki çocukla babaevine dönen kadın ve peşinde perişan olan yavrular durumu yok. Bana göre sizin evliliğiniz de saygı, dayanışma vs. Bitse de aranızdaki sevgi bitmemiş bu nedenle ayrılık kararı alamıyorsunuz ben buna saygı duyarım. Ama bu kararınızı mantıklı bir hale getirmek için çocukları da kapsayan baba evinde parçalanmış mutsuz aile temasıyla kendi kendinizi korkutmayın. Yarın Öbürgün sevgi de biterse ayrılacak cesareti bulamazsınız bu defa.

hepimiz onurumuzla yaşıyoruz çok şükür ama arafta olduğum kesin.
Yani şunu söyleyebilirim, sürekli huzursuz kavga gürültü, küfürlerin havada uçuştuğu bi evliliğim yok ama bozuştuğumuz zaman her iki tarafta gemileri çok rahat yakabiliyor.resmen kıyıyoruz birbirimize can yakma savaşına giriyoruz bi nevi.
Bizi bitirenin maddi konular (bitmeyen borçlar) olacağını düşünüyorum.
Peki nasıl karar verdin bebeğinle geri dönmeye, hiç umutsuzluğa düşmedin mi? tereddüt etmedin mi? ya hesapladığım gibi gitmezse falan demedin mi mesela? ben mi çok büyütüyorum bu iki çocuk meselesini yoksa?

canım hiçde düşünmedim çünkü eşim de hiç düzelme yoktu ben uyurken internet üzerinden maaşımı bile çekiyordu.. kredi borçlarını ödeyecek çocuğuma bez alacak param olmuyordu.. işe başladım 3 ay denedim ama olmayınca bu iş olmaz dedim bu adamdan baba olmazzzz.. ve yola koyuldum..

evet bende kaygılandım sürekli hesap yaptım ama düzenimi kurdum ailen destek oluyorsa daha rahat kurarsın düzeninin
hakkında hayırlısı olsun

X