Eşimin hakaret ve küfürleri

Neden hep tüm borcu üstlenmeyi kendine görev ediniyorsun. Ben bunu merak ediyorum
Eşinin eski borçları, bilinçsizce yaptığı ataklardan doğan borçlar bunlar
Sen hep verici oluyum, hep halletmeye çalışıyım diye düşünüyorsun.
Ver ver nereye kadar. adamıda alıştırmışsın kusura bakmada canım
brave canımın içi çok haklısın senin tarafından bakınca.
Ama ben nerdeyse 4 senedir evliyim ve hiç bir mal mülk alınmamasına rağmen bu borçlarım hiç bi şekilde bitmiyor..
Bunun tasası derdi, düşünmesi de bana kalıyor.
Ben borca alışkın bi insan değilim, borçlu olduğum kişilerrin karşısında eziliyorum büzülüyorum yerle bir oluyorum.
Adamın kazancı sadece evini geçindirmeye yetiyor, dolayısıyla borçlar öylece ödenmeyi bekliyor.
sen olsan kayıtsız kalabilir misin? ya da kaç gün kaç ay kaç yıl kayıtsız kalabilirsin?

Ama ben nerdeyse 4 senedir evliyim ve hiç bir mal mülk alınmamasına rağmen bu borçlarım hiç bi şekilde bitmiyor..
Ben borca alışkın bi insan değilim, borçlu olduğum kişilerrin karşısında eziliyorum büzülüyorum yerle bir oluyorum.
Adamın kazancı sadece evini geçindirmeye yetiyor, dolayısıyla borçlar öylece ödenmeyi bekliyor.
sen olsan kayıtsız kalabilir misin? ya da kaç gün kaç ay kaç yıl kayıtsız kalabilirsin?
sizin en büyük sorununuz bu ödenmeyen borçlar canım ne yazık ki.
bu hamile halinle daha fazla üzülüp kafaya takacağın ortada.
sonuçta geleceğinizi düşünüyorsun.
ancak diğer konularından hatırlıyorum -ama yanlışssam düzeltebilirsin- eşimden çok memnunum hiçbir sorunumuz yok dediğini de.ya da buna benzer tam olmasa da.
ben o zaman şaşırmıştım.yani bu adamın dizboyu sorumsuzlukları varken eşi olarak bi kadın nasıl memnun olabilir.

Senin eşin zaten iş konusundada problrmli bir tipti hatırlıyorum borca girip girip iş kuruyordu ben kimsenin altında çalışamam kendi işimin sahibi olmalıyım diyordu o zamanda çok mutsuzdun herkes bu adam ve karakteri konusunda o zamanda srni uyarmıştı .. Sen kaliteli düzgün aklı başında bir kadınsın , hem çalışan hemde çok iyi bir annesin kısaca çok daha iyi bir hayatı ve eşi hak ediyorsun .. Umarım kocan düzelir.. Çünkü ayrılmak istemediğini yazmıştın önceki konunda son bir şans vermiştin ona yanlış hatırlıyorsam özürdilerim .. Ama kesinlikle bu iyi niyetine layık değil eşin

Daha öncede yazdım size tekrar yazıcam siz bunları hak etmiyorsunuz .. Bu şrkikde devam ederse eşiniz ( borçlanmalar hakaret ve küfürler ) 10 çocuğunuzda olsa ayrılırsınız çünkü karekter yapınız bu adamı çekmeye müsait değil .. Sizin yerinizde başkası olsa 1000 kere boşanırdı .. Ama siz hep çocuklarınız için ( ilk dönemler1 çocuğunuz vardı onun için ) yuvanıza bir şans daha verdiniz .. Bence sizin bunca şeye rağmen ona şans vermenize kendisi bile şaşırıyordur inanın .. Ve bundan güç alarak canınızı fena yakıyor .. Umarım hem iş hayatında hemde özel hayatında düzelir yoksa siz en fazla 1 yıl sonra boşarsınız bu adamı .. Farkında değil ama ayağını denk alsa iyi olur .. Biz bile sizi eşinizden daha iyi tanıyoruz keşke o da biraz gerçekleri görse belki düzelticek kendini ama hiç sanmıyorum .. Sadece şunu söylemek isterimki bu zamanda böyle bir kadını bulduğu için çok şanslı daha fazla şansını zorlarsa sonuç malum
Banlanmıştım kedili yazdıklarını okudum ama cevaplayamadım, çok teşekkür ederim fikirlerin için :)
Kavgamızın ertesi günü konuştığumuzda ona dedim ki;
"bizim sonumuz her şekilde ayrılık, er ya da geç biz bunu mutlaka yaşıcaz, sen şuan karşı koyarak sadece süreci zorlaştırıyorsun bizi yıpratıyorsun.Bugün barışalım yarın bambaşka bi konuda yine bu noktalara kadar gelicez çünkü artık tavırların hareketlerin bana sadece ayrılık çıkar yolmuş hissi veriyor, dolayısıyla ben de hemen her kavga da sana boşanalım fikriyle gelicem" dedim. "Söylediklerini ciddiye bile almıyorum, benim sensiz yaşayabileceğimi nasıl düşünebilirsin, sinirle söylenmiş iki cümleyle nasıl hayatımıza yön verebilirsin".. le başlayan upuzun bi cümle kurdu.
O cümleden anladım ki bu adam beni kaybetme korkusu yaşamaktan çok kaybetmeyeceğine dair kendine güveniyor.Beni her şekilde kazanabileceğine emin, zayıf noktalarımı çok iyi biliyor.Gardım nerde düşer nerde güçlenirim o kadar iyi analiz etmiş ki.. o yüzden her ayrılık aşamasına geldiğimizde bi şekilde gönlümü alabiliyor.
Tabi ki böyle devam etmez ama iki çocuk, baba evi,, çok korkunç bi resim değil mi sence de?

Banlanmıştım kedili yazdıklarını okudum ama cevaplayamadım, çok teşekkür ederim fikirlerin için :)
"bizim sonumuz her şekilde ayrılık, er ya da geç biz bunu mutlaka yaşıcaz, sen şuan karşı koyarak sadece süreci zorlaştırıyorsun bizi yıpratıyorsun.Bugün barışalım yarın bambaşka bi konuda yine bu noktalara kadar gelicez çünkü artık tavırların hareketlerin bana sadece ayrılık çıkar yolmuş hissi veriyor, dolayısıyla ben de hemen her kavga da sana boşanalım fikriyle gelicem" dedim. "Söylediklerini ciddiye bile almıyorum, benim sensiz yaşayabileceğimi nasıl düşünebilirsin, sinirle söylenmiş iki cümleyle nasıl hayatımıza yön verebilirsin".. le başlayan upuzun bi cümle kurdu.
O cümleden anladım ki bu adam beni kaybetme korkusu yaşamaktan çok kaybetmeyeceğine dair kendine güveniyor.Beni her şekilde kazanabileceğine emin, zayıf noktalarımı çok iyi biliyor.Gardım nerde düşer nerde güçlenirim o kadar iyi analiz etmiş ki.. o yüzden her ayrılık aşamasına geldiğimizde bi şekilde gönlümü alabiliyor.
Tabi ki böyle devam etmez ama iki çocuk, baba evi,, çok korkunç bi resim değil mi sence de?
Şuandada çok üzüyor seni .. Hemdr yıllardır üzüyor .. Biliyorum babaevine gitmek istemiyorsun ama böyle devam ederse sonuç o olaracak .. Artık 2 çocuğun sorumluluğu var 2 kat maddi harcama demek bu .. Borçlar devam ederse üstünede bu hakaretler bu gün 2 çocuk için sürdürdüğün bu evliliği yarın çocuklarının geleceği için sonlandırıcaksın ..

Ben mi yanliş hatirliyorum bilmiyorum ama birsuru esinle ilgili sıkıntili konularin vardi diye hatirliyorum buna ragmen cocuk filan oluyor .. bunlar icin herhangi birsey yapmiyorsun ki devamı geliyor surekli ve gelmeye devam edecek sen boşanabilecek bir kadın degilsin gibi görünüyor burdan bakınca
Devamı gelmemesi için yapabileceğim tek şey boşanmak zaten tersköşe.
Geçen konularımda şunu söylemiştim; (o zaman ikinciye hamile değildim)
Eşim bi iş yapmaya karar verdi, eğer bu işinde altından kalkamaz beni bi borç batağına daha iterse bi saniye bile düşünmeden çekip gidicem demiştim.Dedim ya o zaman ne hamilelik vardı ne hamileliğe dair bi pşlanım rahat atıp tutuyordum.Ama ikinci çocukla beraber insanın hayata bakış açısı o kadar bambaşka oluyor ki..
Diyelim ki 1 hafta sonra bi sorun yaşadım ve boşanma kararı aldım çıktım gittim babaevine,
Bi kaç ay sonra doğum yapıcam 1 yaşında bebeğim var işten ayrılıcam..
Ortaya çıkan manzarayı tahmin edebiliyor musun?
Sanki o zaman ben ve çocuklarım daha bi acınacak halde olurmuşum gibi hissediyorum.
Yada çevrem ve yaşam koşullarım bana bu şekilde hissettiriyor.
Bu yüzden boşanma konusuna bu kadar çekimser yaklaşıyorum.

Scroll bu adam ve iki çocuk bana daha da korkunç bir resim gibi geliyor.

Devamı gelmemesi için yapabileceğim tek şey boşanmak zaten tersköşe.
Geçen konularımda şunu söylemiştim; (o zaman ikinciye hamile değildim)
Eşim bi iş yapmaya karar verdi, eğer bu işinde altından kalkamaz beni bi borç batağına daha iterse bi saniye bile düşünmeden çekip gidicem demiştim.Dedim ya o zaman ne hamilelik vardı ne hamileliğe dair bi pşlanım rahat atıp tutuyordum.Ama ikinci çocukla beraber insanın hayata bakış açısı o kadar bambaşka oluyor ki..
Diyelim ki 1 hafta sonra bi sorun yaşadım ve boşanma kararı aldım çıktım gittim babaevine,
Bi kaç ay sonra doğum yapıcam 1 yaşında bebeğim var işten ayrılıcam..
Ortaya çıkan manzarayı tahmin edebiliyor musun?
Sanki o zaman ben ve çocuklarım daha bi acınacak halde olurmuşum gibi hissediyorum.
Yada çevrem ve yaşam koşullarım bana bu şekilde hissettiriyor.
Bu yüzden boşanma konusuna bu kadar çekimser yaklaşıyorum.

Bosanmayı dusunurken ,cocuk yapacak kadar yakin olmakta degisik şeyler :)))))))) onca seyin arasinda..
Neyse oraya fazla yorum yapmayacagım ustume düşmez anlayan anlar zaten

Boşanmayabilirsin tabiki şartlarin el vermiyormuş ,bu kısır döngüde bol şans diyorum umarim duzelirr ,sevgiler

Tersköşe :)))

Bosanmayı dusunurken ,cocuk yapacak kadar yakin olmakta degisik şeyler :)))))))) onca seyin arasinda..
Neyse oraya fazla yorum yapmayacagım ustume düşmez anlayan anlar zaten

Boşanmayabilirsin tabiki şartlarin el vermiyormuş ,bu kısır döngüde bol şans diyorum umarim duzelirr ,sevgiler

Tersköşe :)))

ters köşe sen mi oluyorsun?:KK64:

Yaşayan bilir tabiki, seni daha fazla üzmek istemem, dünyanın sonu değil. Hele bir doğum yap

2 çocukla neden acınacak halde oluyomuşsun ki .. ben baba evine döndüğümde kucağımda 5 aylık oğlum vardı.. büyük oğlumda 2 yaşındaydı.. keşke hamileyken dönseymişim dedim hatta.. süt izni kullanmadan çalışmaya devam ettim..annemin yanına çocuk bakımına yardım etsin diye birde bakıcı abla işe başladı..

evet kazandığımın bir kısmı bakıcıya kreşe gidiyor ama ben ayakları üzerinde duran arafta kalmayan bir kadının ve anneyim..

yanlış bir seçimle evlenmek suç değil ilk boşananda siz değilsiniz.. bak 1 yıl oldu bile ve ben güçlüyüm allahın izniyle.. onurumla yaşıyorum..

haa bu arada süt izni kullanmadaım ama iş yerinde gizli gizli köşeler bulup elektrikli süt sağma makinesiyle oğluma süt götürdüm.. emzirdim. bebeğim 2 aylıktı çalışmaya başladığımda 5 aylık oluncada dedim bu adamdan ne koca olur ne de baba.. bana yol göründüüüü

Aile terapistine gitseniz ya da onu onsuz yapabileceğinizi ispatlasanız yani gözünü korkutmak için boşanma davası açtım celp eline gelince şaşırma benden duy istedim gibi cümleler kullanıp göz dağı verseniz işe yaramaz mı ?

X