Eşimin gördüğü rüya kabusum oldu :(

Kötü olan kısım olayın sonu iste eşimle bu konuyu konustum hicbir rüya görmedigini iddia ediyor aklına gelmis öylesine arattırmısmıs.Bu konuda yalan söylüyor ama kavga cıkarmamak icin yapıyor bunu biliyorum.Çünkü o an her kimi gördüm derse desin bu konuyu uzatıp zamanı gelince tekrar tekrar önüne koyacagımı biliyor o yüzden de böyle acıklama yapıyor kendince.Öylesine neden bakasın ki deyince gecenin bu vaktinde bunlarla ugrasamam dedi telde konusuyorduk bu sırada ben de bu lafın üzerine konusmadım o da teli kapattı dün geceden beri de aramadı ya gercekten önemsemiyor ya da üzerini örtmeye calısıyor bilemiyorum.

Düşünsene halimiiiii
Bir daha googleda hiç bir şey aratmam :)

Konu sahibi de abartıyor bence :)

cok sakıncalı öle herseyi aratmayın google da . bencede abartıyor Rabbim dert vermesin kimseye buda sorun mu insan neler yasıyor neler bence otur sükret haline ve esinle huzurunu bozma takılma böyle ufak seylere :S

Eşinizden şüpheleniyorsanız ve eğer onun da telefon operatörü vodafone ise internetten online işlemlerden konuşma yaptığı, mesaj attığı bütün numaraları görebilirsiniz, belki o zaman içiniz daha rahat eder.

Biriyle iliskisi oldugu yönünde bir süphem yok ama kendisi bana trip atıyor kardesinin rahatsızlıgı icin sehirdısına gitti basında bekliyor.Amcası geldi büroma ona birsey söylememi istedi tel ettim telefonu ne var diye açtı şimdi de meşgule atıyor benim ona kızmam gerekirken o neler yapıyor.

amman sakın sakın hiç bir zaman olay ne olursa olsun asla ama asla eşinize bir şeyi ısıtıp ısıtıp sunmayın yani lütfen hiç bir konuyu uzatmayın ilerki atışmalarınıza tartışmalarınıza aslaaa bakın ASLA diyorum eşinize eski tartışmalarınızla gitmeyin o konuları açmayın, erkekleri en bunaltan şey budur ve benide açıkcası bir konu o gün tartışılmış bitmiştir tekrar gündeme getirmek ancak evlilikleri zedeler başkada hiç bir işe yaramaz
erkeklerin kadınlara dırdırcı demesinin nedeni sanırım budur diye düşünüyorum ben
ayrıca sözüm meclisten dışarı :)))

Kızı rüyasında gördüğünü farzedersek adıyla aratacak değil ya o yüzden sevdiğini diye aratmış olabilir. Belki arkadaşını rüyasında görünce canı sıkkın veya başında bir işmi var acaba diye önce facebooka bakmış daha sonrada anlamına bakmış olabilir. Bende sizin yerinizde olsam uyuz olurdum ancak olaylara objektif bakınca işler değişiyor...

bence ortada dert edilecek bir durum yok insan rüyasını kontrol edemez kızı da aratmasına takılma meraktan bakmış olabilir sonuçta kız evlenmiş şimdi de görüşmüyoruz diyorsun o zaman sorun yok demektir

aynen bu yoruma katılıyorum.

tabi ki kimse rüyasında kimi göreceğini belirleyemez ama eski sevgilisini gördüyse eski sevgiliyi rüyada görmek diye aratırdı.

sevdiği ne demek ya?bu durumda rüyasında sizi görmüş olması lazımdı.

sizi görmediyse rüyasında gördüğü "başka bir kadını" "sevdiği kişi" olarak nitelendiriyor.çok rahatsızlık verici.o kızı da aratması ayrıca bir tuz biber olmuş yani.ne diyim yine de ben de huzurunuzu bozmuş gibi olmak istemem.en iyisini siz bilirsiniz.

Erkekleri anlamak zor eger böyle bi düşüncesi bile varsa ve sizin dediğiniz gibiyse olay zaten sordugunuzda kabul etmeyecektir.Anlattıgınızda da siz suçlu olacaksınız ve kendi kendinize paranoya yaptıgınızı söyleyecektir.Gözlemleyin emin olmak istiyosanız ama bu seferde kafanızda olmadık şeyler kuracaksınız.Eger güveniyosanız üstelemeyin bence.

konunun tamamını okumadım,nacizane tavsiyem böyle şeyleri farkettiğinizde hemen paylaşmayın eşinizle çünkü bunu açıkça söylemeyecek ve bu soru çözüm değil sadece tartışma olarak kalacak aranızda,belli ki orta da bir ilişki yok,çünkü rüyasında görmesi ilginç gelmiş olmalı ki aratmış,siz sürekli düşündüğünüzü rüyada görseniz şaşırır mısınız?ama bu demek değil ki aklı gönlü vs azıcık da olsa kaymamış,hele de tartışmalar varsa evlilikte..kocanızı seviyorsanız akıllı davranmaya çalışın,böyle minikken olaylar huzuru sizde bulmanızı sağlayın,o kayan aklı geri alın.

Daha önce de yazmıstım esimle konuyu konustum önce öylesine baktım rüya falan görmedim aklıma geldi dedi sonra kavga ettik kimi gördün dedikce gördümse gördüm sana ne deyip üste cıktı bayagı tartıstık bu konuda sonu kötü bitti.O kızı söyledim profiline baktım evet bu neyi gösterir ki dedi ben de ikisine aynı dk icinde bakmıssın dedi sacmalıyormusum suymus buymus.Kötü cümleler duydum agzından zaten tepki verecegini biliyordum ne zaman pc karıstırıp ona birsey sorsam aynı seyleri yasıyoruz kızacagını biliyrdm ama bu kdr agır sözler söyleyecegini düsünmezdim.Beni sevmedigini bile söyledi bu ilk degil kavga zamanları sinirle bircok sey söyler ama su an iki ayrı odadayız konusmuyoruz cok kırıldım zaten konusacak birsey de kalmadı duymadıgım daha olumsuz bir cümle bulamaz artık herhalde.

yazık yok yere kavga çıkmış birbirinizi kırmışsınız daha doğrusu kırılan ttaraf siz olmuşsunuz.
bende olsam merak ederdim sevdiğim diye bahsettiği kişinin kim olduğunu,sonuçta insan kimi aratır sevdiğim diye ya eşini ya sevgilisini
bence artık üzerine gitmeyin o gelip barışmak istesin

6 yıldır tanıyoruz birbirimizi bu zaman zarfında tartısmaların yüzde 80inde gidip barısan taraf ben oldum ama bu bir ise yaramadı hatta esim bana kadın gibi ol biraz beni bana bırak hatamı anlayınca ben gelirim dedi ama ne mümkün dayanamazdım küslüge.Olan oldu zaten eşim çok iradeli,yalnızlığa dayanıklı,inatcı biriydi simdi ben üstüne gittikce iyice umursamaz oldu su an ne kadar kızgın olsam bile icim gidiyor yan odada adım sesi duysam geliyor sanıyorum ama yok kırılan benim ama küsen o.Hatta küstügünden bile emin degilim silmis de olabilir beni.Çok kırıcı laflar söyledi dediğim gibi.Ancak üzülen kahrolan benim.

olayı fazla büyütmüşsün canım kavgaya gürültüye ayrı odalarda kalmaya ne gerek vardı.hiçbir erkek bu kadar sıkıntıya gelmez sen adamın üstüne çok gittin o da her erkek gibi ters ve alaksız cevaplar vermeye başladı sonucunda da üzülen kırılan sen oldun eğer eşine güvensizliğin yoksa çok abartılı tepkiler verdin bence bu küslüğü uzatma

Adam googleda"rüyada sevdiğini görmek" diye aratmamış mı, yani adamın bir sevdiği var ve onu görmüş. Bence masum bir durum değil.

Eskilerden olduğunu düşünmedim ben açıkçası, eşiniz şu an sizi seviyorsa "eski" sıfatını kullanıp ayrım yapardı aramasında.

Çok mu kötü niyetliyim bilmiyorum ama şu veya bu sebeple eşiniz o kızı kafasına takmış sevdiğini düşünüyor olabilir, haliyle bilinçaltı da etkilenmiştir ve rüyasında görmüştür. Zaten aklında olduğu için rüyasına girmesinden etkilenip ablam yükleme amaçlı da rüya tabiri aratmıştır.

Tabii rüyalarımıza müdahale edemeyiz ama ben kalkıp sevgilimden başka birini rüyamda görsem, merak edip tabirini aratsam bile "sevdiğim" yakıştırmasını yapmazdım, kim yapardı?

valla helal biz bayanlar felaket dedektif oluruz yaa nasılda herşeyi tek tek açmışsınız bide birleştirmişsiniz parçaları
evet gerçekten de gördüğü siz olabilirsiniz yani bu normal bişe
ama keşke konuyu kaynatıp şöyle sorsaydınız aynı gün
aşkım gece rüyamda seni gördüm çok güzeldi sen ne gördün gece rüyanda diye sorsaydınız
yada farklı bi şekilde hoş bi dille zarf atsaydınız şimdi tam bi senaryo yazamadım ama bu şekil bişe yani
zaten rüya diyince hemen o da aaa bende seni gördüm gibi bişi der gibime geldi :26:

hep biz kadinlar suphe icinde oluyoruz arastirmalara giriyoruz hikayeler uyduruyoruz olan hep bize oluyor

Kavga etmenize cok uzuldum. Sanirim uzerine biraz fazla gittin cok agir kelimeler sarf ettigine gore. Seni sevmiyorum sozcugu umarim sadece dudaklarinin arasindan cikmistir. Sevmese senin yaninda isi ne?
Neyse canim daha onceki tartismalariniz ne seneple hangi boyutlarda oldu bilmem ama sanirim bu konuda uzerine giden sensin ve haksiz duruma dusen de sensin. Bence fazla uzatmadan ona olan sevginden oyle davrandigini soyle. Hemen affetmese de eger seni gercekten seviyorsa affedecektir. Canini sikma ilk firsatta ozur dile derim. Kolay gelsin

Son düzenleme:

Dedigim gibi tepkili olacagını biliyordum ama bence o da abarttı.Ofiste zaten ayrı odalarda calısıyorduk su anda yan odada ama iki gecedir oturma odasında yatıyor ben de birsey demiyorum cünkü bana diyecek laf bırakmadı.Şu an beni hic sevmedigini onun icin bir anlam ifade etmedigimi düsünerek yasıyorum.Umut beslemiyorum.Ya kızgın bile olsa tüm söylediklerinde ciddiyse diyorum o yüzden de kendimi tutuyorum adım atmamak icin.Onun su ana kadar attıgı tek adım su:kahvaltı hazırladm oturmadım masaya bardagını koy sen de otur benim sinirimi bozma sabah sabah dedi oturmadım tekrar söyleyince oturdum ama konusmadık baska da birsey konusmuyoruz mecburi meseleler ve is dısında.

Haklısınız bu kısmı olumsuz ama bunun belki bir tek acıklaması olabilir.Daha önce de yazmıstım kızla gecmiste bir iliskisi olmadı dolayısıyla eski sevgilim diye aratmaması normal geliyor bana.Ben gecmiste o kıza karsı ilgi duydugundan süphelenmis bunu onunla da kızla da paylasmıstım ve beni ikna edici yanıtlar almıstım.Ancak bu durum olunca canım sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…