- 16 Mayıs 2008
- 1.331
- 53
- 358
- 36
- Konu Sahibi avukat1988
-
Aslı Hanım avukatlığınızı bilmem ama ,hafiyeliğiniz süper..
Bende olsam, aynı şekilde düşünürdüm.. Bende karıştırrım eşimin bilgisayar telefon geçmişini
güvenirimde kendisine ama yine de bakarım bi neler yapmış diye.Oda bilir ,kızar ama kabullensin
artık..
Sizin durumunuzda bende aynıdüşüncelerde olurdum muhtemelen..
Ama anlattığınız kadarı ile çok üzerinde durulacak bir konu değil. Yani rüyasında o gün görüp
arattığına göre öyle her gün rüyalarına girmiyor ve düşünmüyor.
Demek ki uzunca bir süre görüşmemiş ilgilenmemkiş ve Bir gün rüyasına girmiş ,
merak etmiş ,anlamına bakmış birde aaa şimdi ne durumda acaba
diyerek birde face profiline bakmış..
Olabilir şeyler bence. fazla üzerine gidip sıkmayın ama, takibe devam edin.
Düşünsene halimiiiii
Bir daha googleda hiç bir şey aratmam :)
Konu sahibi de abartıyor bence :)
Kötü olan kısım olayın sonu iste eşimle bu konuyu konustum hicbir rüya görmedigini iddia ediyor aklına gelmis öylesine arattırmısmıs.Bu konuda yalan söylüyor ama kavga cıkarmamak icin yapıyor bunu biliyorum.Çünkü o an her kimi gördüm derse desin bu konuyu uzatıp zamanı gelince tekrar tekrar önüne koyacagımı biliyor o yüzden de böyle acıklama yapıyor kendince.Öylesine neden bakasın ki deyince gecenin bu vaktinde bunlarla ugrasamam dedi telde konusuyorduk bu sırada ben de bu lafın üzerine konusmadım o da teli kapattı dün geceden beri de aramadı ya gercekten önemsemiyor ya da üzerini örtmeye calısıyor bilemiyorum.
Yanlış bir şey söylemek istemem ama benim takıldığım başka : eşiniz "sevdiğini rüyada görmek" diye aratmış ve o kızı gördüyse eğer, o kız sevdiği kız mı ki o şekilde aratmış? Rüyaları bile bile görmeyiz elbette ama gördükten sonra arattığı kelimeye takıldım ben. Mesela ben de bi kere eski sevgilimi rüyamda görmüştüm hem de öyle böyle değil :) ben de bunu arattım ama "eski sevgiliyi rüyada görmek" diye arattım. Eşiniz böyle aratsa asla ama asla sorun edip söylemeyin derdim. Çünkü benm bunu arattığımı eşim görmüş ve kıyameti koparmıştı eski sevgilini nasıl rüyanda görürsün diyeHuzurunuzu bozmayın ama yine de "sevdiğini" diye aratması tuhaf olmuş...
yazık yok yere kavga çıkmış birbirinizi kırmışsınız daha doğrusu kırılan ttaraf siz olmuşsunuz.
bende olsam merak ederdim sevdiğim diye bahsettiği kişinin kim olduğunu,sonuçta insan kimi aratır sevdiğim diye ya eşini ya sevgilisini
bence artık üzerine gitmeyin o gelip barışmak istesin
Daha önce de yazmıstım esimle konuyu konustum önce öylesine baktım rüya falan görmedim aklıma geldi dedi sonra kavga ettik kimi gördün dedikce gördümse gördüm sana ne deyip üste cıktı bayagı tartıstık bu konuda sonu kötü bitti.O kızı söyledim profiline baktım evet bu neyi gösterir ki dedi ben de ikisine aynı dk icinde bakmıssın dedi sacmalıyormusum suymus buymus.Kötü cümleler duydum agzından zaten tepki verecegini biliyordum ne zaman pc karıstırıp ona birsey sorsam aynı seyleri yasıyoruz kızacagını biliyrdm ama bu kdr agır sözler söyleyecegini düsünmezdim.Beni sevmedigini bile söyledibu ilk degil kavga zamanları sinirle bircok sey söyler ama su an iki ayrı odadayız konusmuyoruz cok kırıldım zaten konusacak birsey de kalmadı duymadıgım daha olumsuz bir cümle bulamaz artık herhalde.
olayı fazla büyütmüşsün canım kavgaya gürültüye ayrı odalarda kalmaya ne gerek vardı.hiçbir erkek bu kadar sıkıntıya gelmez sen adamın üstüne çok gittin o da her erkek gibi ters ve alaksız cevaplar vermeye başladı sonucunda da üzülen kırılan sen oldun eğer eşine güvensizliğin yoksa çok abartılı tepkiler verdin bence bu küslüğü uzatma
Adam googleda"rüyada sevdiğini görmek" diye aratmamış mı, yani adamın bir sevdiği var ve onu görmüş. Bence masum bir durum değil.
Eskilerden olduğunu düşünmedim ben açıkçası, eşiniz şu an sizi seviyorsa "eski" sıfatını kullanıp ayrım yapardı aramasında.
Çok mu kötü niyetliyim bilmiyorum ama şu veya bu sebeple eşiniz o kızı kafasına takmış sevdiğini düşünüyor olabilir, haliyle bilinçaltı da etkilenmiştir ve rüyasında görmüştür. Zaten aklında olduğu için rüyasına girmesinden etkilenip ablam yükleme amaçlı da rüya tabiri aratmıştır.
Tabii rüyalarımıza müdahale edemeyiz ama ben kalkıp sevgilimden başka birini rüyamda görsem, merak edip tabirini aratsam bile "sevdiğim" yakıştırmasını yapmazdım, kim yapardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?