- 16 Mayıs 2008
- 1.331
- 53
- 358
- 36
- Konu Sahibi avukat1988
iyi de madem sevdiğim diye arattırıyorsa birini gördüğü kesin demi? Kimi görmüş?? Seni görmesi lazım değil mi normal şartlarda?
Madem o kıza bir şeyler hissetmiş olabilir zamanında kız da buna diyelim. Neden flört aşaması dahi olmamış?neden seninle evlenmiş? Biraz abartıyor olabilir misin? Eşini tanırsın.. unutmayan erkek çok bariz belli eder kendini ve bence unutamamak çok arabesk. Aklı selim bir insan evlilikle yeni bir sayfa açar ve geriye sünger çizer sonsuza gidenler bile unutulurken
Zaten bir karasevdadan bahsetmiyorum söylemistim önceki yazılarımda kız hos asırı bakımlı bir kızdı.Davranısları giyim kusamıyla da erkeklerin dikkatini cekmeyi seven onlara el sakası yapan biriydi.Esimin arkadası kızı karsılıksız seviyordu kıza acıldı reddedildi.Buna ragmen bu cocukla kız sürekli berbaer takılıyorlar gün icinde defalarca konusuyorlardı demek istedigim kız erkeklerin ilgisinden hosnuttu.Yaptıklarıyla da dikkatini cekmis olabilir esimin zamanında ben ikisine de bu konuda acıldım ikisi de böyle birseyin olamayacagını sebeplerini sıraladılar o zaman icin bana mantıklı geldi.
Eşim icin ulasılmaz bir kısmı da olabilir cünkü bu anlattıklarımdan dolayı esimin asla evlenmeyi düsünemeyecegi ailesi tarafından kabul görmeyecek bir kızdı.Benim esim de öyle aşk icin ailesini karsısına alacak biri degil.Kısmet degilmis der gecer.