Eşimin gördüğü rüya kabusum oldu :(

Beni görmedigine eminim.Çünkü sonucta her gün beraber yasadıgı birini rüyasında görmesi ona ilginc gelmez.Bakmaz arastırmaz bunu.Ki beni görseydi gecen gece kimi gördün dedigimde söylerdi.Önce rüya görmedim öylesine arattırdım dedim sacmalama dedigimde de gördüm birini sana ne dedi söylemiyor kimi gördügünü.Söylememesini de anlayabilirdim o kızı kafama takarım diye söylememis olabilir neticede bir rüya der gecerdim.Ama halen küs olusumuz bana söyledikleri beni cok üzdü.

olay neden bu kadar büyüdü ayrı yatmaya konuşmamaya kadar geldi tepkinizin ölçüsünü mü tutturamadınız çok tuhaf

Bu zamana kadar tartismalarımızda haklı da haksız da olsam yüzde seksen gidip barısan taraf ben oldum.Ya da o kücük bir adım attı ben kocaman adımla gittim ona.En kücük bir hareketine anlam yükledim hemen barısma konusmaları yaptım.Başka kavgalarımızda da kötü şeyler söylemisti barısınca ben sinirliyken söylüyorum bunları biliyorsun derdi ama bu sefer cidden mi diyorum beni sevmiyor.Beni seviyor musun dedigimde sevmiyorum seninle işim olmaz dedi.Söylediklerin cok agır benden sogudun mu deyince ısınmadım ki soguyayım böyle davranmaya devam edersen hic de ısınmayacagım yaptıklarına bak dedi.Onun gecmisini kurcalamamı arkadaslarıyla sohbet yazısmalarını okumalarımı sevmiyor bundan nefret ediyor bu yüzden kavga ediyoruz ancak ben takıldıgım noktayı ona sormazsam da deli oluyorum tutamıyorum kendimi soruyorum sonra kavga cıkıyor.Erkek arkadaslarıyla yaptıgı sohbetler icin de kavga etmistik birkac kez.

ben şunu anlamıyorum insan eşine şüphe duyduğu güvenini sarsacak yada pekiştirecek hiçbirşey soramazmı
sakin sakin cevap verse olmazmı
galiba düşündüğünüz gibi gördüğü kişi o kız ve ondan etkilenmiş
o olmasa birzamanlar şunu sevmiştim çıkmadık ama rüyamda gördüm derdi fevri davranmazdı
bu kavga onun için bahane olmuş galiba çok ağır şeyler söylemiş
sakın geri adım atma
mecbur gelip özür dileyecek
belkide o kız değil haklı ama söyledikleri yüzünden haksız duruma düştü
sen sukunetini koru
erkekler galiba kontrol edildiklerini anlayınca fevrileşebiliyorlar baskı gibi falan geliyor
bir daha başınıza böyle bir şey gelince sakince ona belli etmeden kontrol etmek gerek galiba
birde büyütmemek söylememek galiba benim anladığım bu
siz sakin ve sessiz bir şekilde bekleyin barışırsınız ama eşinize dürüst olması gerektiğini (tabi dürüst olusa siz söyleyeceklerini kaldırabilecek misin olumsuz birşeyler falan) belirtin aklınızdaki soru işaretlerini ortadan kaldırsın

olay neden bu kadar büyüdü ayrı yatmaya konuşmamaya kadar geldi tepkinizin ölçüsünü mü tutturamadınız çok tuhaf

Bu ilk ayrı yatısımız degil.Zamanında ona cok söyledim kavgalarımızda yatak ayırma diye ama dinlemiyor yattıgı yerde uyuyor.3-4 gün böyle yatıyor sonra yataga geliyor sırtını dönüp uyuyor bu sefer de bazen rolleri degistigimizi düsünüyorum hatta cogu zaman.

İnanın bana dürüst olsa bu kadar üzülmezdim.Mesela gecmiste etkilendim ondan ama gecici birseydi ben seninle evlendim bak dese bu kadar kırılmayacagım.Dediginiz gibi bu tarz konularda bir cümle söylemem barut gibi olmasına sebep oluyor.Sizin belirttiginiz gibi sakince soruyorum ben kavga cıkarmıyorum ama bir cümle konusuyorum patlamaya hazır bomba haline geliyor.Ben böyle olacagını bile bile sordum cünkü sormazsam cidden fiziksel olarak kalbime bir ates düsmüs gibi oluyor onunla konusurken de belli ediyorum birseylerin ters gittgini o da sordu birkac kere yok birsey söylesem kavga ederiz diyorum söyle etmeyecegiz diyor yine de ediyoruz.

Birazdan cıkacagım bir durusmam var yorum yapmak isteyenler yazarsa sevinirim döndügümde okuyacagım hepsini tesekkürler..

ben daha önce de fikrimi söyledim ama bir daha fikrimi söylemek istiyorum.

ben sizin yerinizde olsaydım eşimin bana olan sevgisinden şüphe ederdim.

eğer sizi sevseydi ben seni seviyorum saçmalama derdi.

sevmiyorum bile demiş.

belki hep o kızı seviyordu.ama kız başkasını sevdiği için olmayacağını düşündüğünden size yöneldi.demiyorum ki size karşı bir şey hissetmiyordur.ama belki sadece çok hoşlanıyordu sizden.çünkü insan hayatta sadece bir kaç kişiyi gerçekten sever ve hayatı boyunca unutamaz hep aklının bir köşesinde olur ama bir çok kişiden hoşlanır.

tabi ki eşinizi tanımıyorum belki böyle trip yapan sinirlenince yalan söyleyen biridir.seviyordur sizi en iyisini siz bilirsiniz.ben dışarıdan bir göz olarak yorum yapıyorum."sevdiği" diye aratması hiç masum değil.eski sevdiği bir zamanlar sevdiğin kişi falan diye aratsaydı aman boşverin derdim.

ama kendi adıma ben bu duruma katlanamazdım büyük konuşmak istemem ama Allah korusun böyle olaylardan.

eminim düşünürseniz gerçekleri görürsünüz.aranızı bozmak istemem.

Biz 6 yıldır tanısıyoruz o kızla ise 2011de birkac aylık bir arkadaslıgımız oldu.Eşimin kpss kursundan arkadasıydı o sekilde tanıstık yani hayatına sonradan dahil olmus degilim.Eşim kavgalarımızda beni seviyor musun diye sordugumda ya simdi sorma bana bunu der ya da sevmiyorum der yani bu olaya özgü bir durum degil bu.Ancak hem söylediklerinin beni üzmesi hem su an sadece mecburi durumda konusmamız onda bile basıyla isaret etmesi az kelime kullanması beni üzüyor.Kızgınlıkla bazı lafların agzından cıktıgını düsünürdüm bu zamana dek.Ki esimin huyu böyle yalnızca bana karsı degil kızgınken düsünmeden konusur herkese karsı sonra da barıstıgımızda üzerine düsmez söylediklerinin.Bu olay olmadan önce esimin beni sevdiginden emindim ama su an maalesef sevildigimi hissetmiyorum.

siz de neden kavga anında soruyosunuz ki beni seviyor musun diye. insan o sinirle herşeyi der. eşiniz aşırı tepki vermiş bunları yapması saçma ama siz de bir rüya meselesini çok dallandırıp budaklandırdınız belki tamamen tesadüf eseri aynı anda aratmıştır. bence uzatmaya değecek bir konu değil ama eşinizin de tepkilerini normale indirmesi gerekiyor o yüzden akışına bırakın üstüne gitmeyin

Çok tesadüf oldu bak 2 gün önce ben de evlenmeden önceki sevgili gördüm. Hem de çok çok dokunaklı olarak. Hatta kısaca anlatayım. Onun geleceğini biliyormuşum ama evliyim ve çocuğum var yani şu anki hayatımın gerçekleri.. o geldi ben yanına gittim sanki hala öğrenciymişiz gibi o an. Araba aldığını söyledi hani sanki artık okul çıkışı beni alabilecek anlamında. Üstünde mavi bir gömlek vardı ve çok masumdu. Bense bir dolu hayalle gelmiş olan o çocuğa hayatımda her şeyin değiştiğini söyledim ama anlatmadım.. artık ona karşı bir şey hissetmediğimi söyledim. Çok üzüldü ve inanamadı.. ben eve döndüm ama içimde suçluluk duygusu vardı eşime karşı. Kapı çaldı bir an korktum o mu diye? Açtım ve gerçekten de o. Eşim de yanımda.. sadece şey dedi bana: kendim görmek istedim gerçekten istemiyor musun beni diye.. bu kadar. Uyandığımda çok etkilenmiştim rüyadan. Yanıma baktım eşim yatıyor ve refleks olarak omzundan öptüm. Sabah buraya geldim. “eski sevgili” diye arattırdım ama “sevdiğim” diye değil.
Sonra adını arattırdım Google dan. Merak ettim 10 sene öncedeydi bu insan benim hayatımda yani üniversitede. Ben evlendim o evlenmedi hala. Öyle yani kötü bir şey değil. Ben sadece arattırdığı kelimeye takılı kaldım. Sevdiğim diye.

Dogru kavga sırasında sormakla hata ediyorum ama herkesi kendim gibi sanıyorum ben ne kadar tartısırsak tartısalım kontrolümü kaybetmem.Agzımdan sonradan pisman olacagım laflar cıkmaz o da tam tersi aslında ama ben ortamı yumusatmak icin soruyorum bu soruyu ters tepiyor.Gelse ve barısma adımı atsa zaten cok durmayacaktım üstünde ancak konuyu bu kadar uzatan kendisi olunca ilk defa kendimi geri ceken taraf oluyorum.Şu an bir adım atmamak icin tutuyorum kendimi biliyorum ki ben adım atarsam birincisi beni reddedecek(öyle ilk seferde yelkenleri suya indiren bir tip degil) sonra barıssak bile o haklı olacak ve bu konu hakkında hicbir acıklama getirmeyecek o yüzden konusmuyorum o da konusmuyor.

Sevgili olmadılar bu kızla o yüzden eski sevgilim diye aratamazdı ama belki eski sevdigim diye aratmalıydı hos esimle konustum o kızın oldugunu kabul etmiyor delil mi var elinde dedi ben de iki olay aynı dakikada olmus dedim olamaz mı aynı zaman icersinde bakamaz mıyım dedi.Ciddiye almıyor sorumu o da seni seviyor mu dedim hı hı dedi görüsüyor musunuz dedim ki biliyorum görüsmediklerini de hı hı her gün görüsüyoruz dedi böyle cevaplar vererek üzdü beni.

konuyu iki gündür okumuyordum şimdi tekrar bakayım dedim neler olmuş neler :O olay buralara kadar gelmemeliydi bence
nolur biraz sağduyu ya evlilik bu kadar basitmi

konuyu iki gündür okumuyordum şimdi tekrar bakayım dedim neler olmuş neler :O olay buralara kadar gelmemeliydi bence
nolur biraz sağduyu ya evlilik bu kadar basitmi

Normalde olması gereken suydu o bana ne kadar sacmaladıgımı göstermek icin agır sözler söyleyecekti.Ben pisman olup onun gönlünü almaya calısacaktım beni üc dört kez geri cevirdikten sonra barısalım mı dedigimde iyi tmm barıstık diyecekti ama yine soguk davranacaktı ben ona sarılacaktım konu kapanacaktı ama iste bu defa ben bana düsen rolü üstlenmedim o da hayatından memnun görünüyor.Dedigim gibi mecburiyetten konusuyoruz.Tek olumlu şey sabah kahvaltı masasına oturmayınca iki defa sen de otur beraber yapalım kahvaltımızı demek oldu.Gelirken marketten onun sevdigi birsey aldım bunu niye aldın bana abur cubur alma ben mi istedim senden bunu dedi ben onu düsündügüü bilsin diye yapmıstım o sagolsun agzımın payını verdi.

Bende dun gece ruyamda dayımı gordum :) Burgerkınge gıtme at etı kullanıyolarmıs dıyodu bana kdr sacma dımı

bilemiyorum
eşiniz klasik kendini ağır sanan erke tipi ayy hiç sevmem böyle tipleri :)) alınmayın ama en zor erkek tiplerinden ama bi yandanda en kolay benim rahmetli babamda böyleydi tartışınca anneme küserdi oturma odasında yatardı 3-5 gün sonra kuzu kuzu gelirdi geri,
hem kolay hem zor dememim nedeni şu zor çünkü böyle tipler çok üstüne düşülmesini ister özen ister sürekli poh pohlanmak ister odak olmak ister ama kolay çünkü bi kez odak yaptınızmı yada o öyle sandımı işiniz çok kolay yani kısaca şunu diyim
teşbih yapıyorum burda alınmayın lütfen
her eşşeğin bir güdülme yöntemi vardır sizinkinin güdülme yöntemenimi buldunuzmu işiniz kolay olur artık

iyi de madem “sevdiğim” diye arattırıyorsa birini gördüğü kesin demi? Kimi görmüş?? Seni görmesi lazım değil mi normal şartlarda?
Madem o kıza bir şeyler hissetmiş olabilir zamanında kız da buna diyelim. Neden flört aşaması dahi olmamış?neden seninle evlenmiş? Biraz abartıyor olabilir misin? Eşini tanırsın.. unutmayan erkek çok bariz belli eder kendini ve bence unutamamak çok arabesk. Aklı selim bir insan evlilikle yeni bir sayfa açar ve geriye sünger çizer… sonsuza gidenler bile unutulurken…

evet esim zor bir tip kendisi de kabul ediyor bunu.Ben ona seninle anlastıktan sonra anlasamayacagım kimse yok derim bazen.Kendisi sadece evlilikte böyle degil.Genel olarak cok inatcıdır iradesine asırı derecede hakimdir,yalnızlık onu bunaltmaz hatta bazen yalnız kalmayı tercih eder.6 yıllık tanısıklıgımızda onu 3 defa aglarken gördüm ikisi sinirdendi.Varın siz düsünün ne kadar duygusal(!) bir kisi oldugunu.Karsısındaki kim olursa olsun uzun süre küs kalabiliyor adım atmayabiliyor.

birde bi kaç demek istiyorum yine
şimdi senin eşinin böyle gıcık bir tip olması ayrı bir şey AMA senin bu rüya üzerine eşine hesap sorman ap ayrı bişi bence
bak benim eşim çok rahat biridir mesela çok sakindir öyle küsme huyları yoktur falan felan banada çok bağlıdır ama aynı durumda ben oslam desemki google geçmişinde böyle böyle bişi aratmışsın sonrada facede birinin profiline bakmışsın bana salakmısın onlaramı bakıyosun der ve o bile bana tavır yapar uzatsamda oda uzatır eminim, yada aynı şey benim başıma gelse eşim arattığım şeylere baksa pc de bunuda konu etse sonra bende eşime çok kırılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…