• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gördüğü rüya kabusum oldu :(

6 günlük küslügün ardından dün sabah barıstık kızlar.Eşim gönlümü aldı sagolsun.Hastanede abisinin basındayken o ameliyat olurken bunlardan bahsetmeme cok icerlemis ondan böyle tepki verdigini söylüyor.Halen bir rüya görmedigi konusunda ısrarcı.Şu an mutluyum cok sükür sizin desteklerinizle bunu cok büyütmemem gerektigini ögrendim.Hepinize cok tesekkür ederim yorumlarınızla bana yol gösterdiginiz icin.Hepinize üsturuplu rüyalar diliyorum :))

* * * * * *
Kardeşim gözün aydın. Çok sevindim barışmana.
Sana özel den mesaj atmak istiyorum. Özel mesaj kutun dolu olduğu için gitmiyormuş, boşaltırsan gelecek. ALLAH ' A emanet ol.

benim düşüncem kendisine bunu sormamanız.ama takiplerinizide yapmanız.bende eşime çok güveniyordum.hiçte sıkmıyordum.ama sonunda terk edip gitti.tavsiyem ipleri sıkı tutmakta fayda var.

acikcasi bana cok ilginc geldi
dediginiz gibi esini gormus olsaydi "esini ruyada gorme "diye aratirdi
ayrica eski sevgilisi degil ki oyle aratsin
bence zamaninda o kizdan hoslanmis olabilir tesaduf olamasindan daha mantikli geliyo bana
sevgili olmadiklari icin tek tarafli bu nedenle sevdigim demis ve aklina geldigi icin face girip bakmis olabilir

Kendimi eksik ifade etmişim su an benim dısımda birini sevmediginden eminim bu konuda süphem yok ben o aramayı eskiden sevdigi bir kızı rüyasında gördügü icin yaptıgını düsündüm.Eski bir sevgiliden emin olsam gene kıskanmayacagım ama iste o kızın ismiyle bu arama alt alta olunca ve bu kızla biz nisanlıyken tanısınca ister istemez ondan hoslanmıs mı zamanında diye düsündüm.

Çiftler birbirine güvenmiyorsa neden evlenir?

Neden güven tesis edilemez?

Kıskançlık törpülenebilen,kontrol edilebilen bir duygu degil midir?

Havadan sudan sebeple evlilik bağları neden hırpalanır?

Adam gördüğü rüyanın bile hesabını vermek zorunda oldugu bir evlilikte ne denli mutlu olur?

Daha da eşelerseniz bunun sonu hayır mıdır?

Farz edelim siz kocanız ,kocanız sizin konumunuzda olsaydınız açıklamanız ne olurdu?

Ben de bunları sorsam...beraberce cevaplasak,belki farklı bir bakış açıcı yakalarsınız?

eşinizle barışmıssınız ama yorumu silemiyorum:))) olsun bir kez daha okursunuz:)) zaten aklın yolu bir :))) mutluluklar...

Back