Eşimin gördüğü rüya kabusum oldu :(

Face ve internet icad oldu mertlik bozuldu ya :)))))

biraz rahat olun lütfen rüyada şunu görmüş bunu görmüş veya face de birinin profiline girmiş, yapacak adam zaten yapar liselimi faceden profiline baksın koca adam gider kendini görür veya telefon eder, anlamıyorum bu face muhabbetlerini ya çok ergence bence
yanlış anlamayın sizi incetmek istemiyorum konu sahibi fakat bu kadar evhamlı olmayın lütfen

bence hiç konusunu açma canım, seni görmüştüm derse yapacak birşey yok inanmak zorundasın
bunun için kavga edip huzurunu bozma, elinde çok geçerli bir sebep yok,sadece bir rüya...
ayrıca internet geçmişini incelediğini öğrenirse,
bundan sonra geçmişi temizler sende onu hiç kontrol edemezsin,tecrübeyle sabittir

Ben onun facede o kızın profiline bakmasına birsey demedim ki arkadas listesinde var bakar tabi arasıra.Sadece kızın profiline baktıgı dakika icerisinde bu aramayı yaptırınca rüyasıyla kızı bagdastırdım.Geçmisten gelen bir kıskanclık da olunca olay icimde büyüdü de büyüdü.Ancak sizin ve arkadasların yorumlarını okumak kendimi sorgulamama neden oldu.Rahatladım.3. bir gözün bakıs acısına cok ihtiyacım vardı tesekkür ederim.Yukarda da yazdıgım gibi esim hicbir rüya görmedigini öylesine aklına gelip arama yaptırdıgını söylüyor bu konuda yalan söylediginden eminim cünkü evet rüyamda falancayı gördüm dese olayı büyütecegimi ve tekrar tekrar acacagımı düsünüyor besbelli.Esimi tanıyorum öyle durup dururken facede rüya yorumu aratacak biri degil.

Anlattigina gore o kiz erkeklerin ilgisini cekmeyi seviyor. Hic haz etmedigim bir kadin tipi. Bu tip kizlarin karsisinda hangi erkek olursa olsun cazibelerine kapiliyorlar ve hoslarina da gidiyor.
O kizdan tamamen kurtulamazmisiniz? Gorusuyorsaniz gorusmeyi kesin. Faceden surdan burdan da tamamen silin atin. 3. sahislarin oyle yada boyle evli ciftlerin arasinda ne isi var? Esinle arani bozana kadar bence dedigimi yapmayi deneyin. Sinir bozucu seyler bunlar.

İşin ilginci internet gecmisini kurcaladıgımı biliyor ancak ben bunu birsey yakalarım mantıgıyla yapmıyorum yanlıs anlasılmasın.Sadece merak benimki ne yapmıs nerelere girmis neye bakmıs merak ediyorum.Mesela sevgililer gününe yakın gene bakmıstım netten bana hediye aradıgını görmüs sevinmistim.Benim gecmise baktıgımı bilmesine ragmen böyle davranmasına sasırdım.

lütfen canınızı bu şekilde sıkıpta evliliğinizi ve kendinizi huzursuz etmeyin, sanırım avukatsınız ve siz benden daha iyi biliyorsunuzki ne kadar kötü evlilikler var insanlar neler yaşıyor baktınığınız bi kaç boşanma davasına anımsayın ve rahatlayın
evlilikler böyle şeylerle huzursuzluk çıkmaması gereken olgular bence
mutlu ve sağlıklı günler diliyorum arkadaşım

Kız da evli zaten bizden bir süre sonra uzun süredir sevdigi cocukla evlendi.Şu anda da aşk kelebeği gibiler eşiyle arası gayet güzel.Reelde görüsmüyoruz onlarla ben esimi kıskanıp madem öyle simdi neden ailecek görüsmüyoruz dedigimde bana kızın kocasından hoslanmadıgını zamanında kızı bu konuda cok uyardıgını söyledi.O cocugu sevmiyorum ondan görüsmüyoruz dedi.Zaten kız da görüsemezdi cünkü onun kocası nisanlıyken ailecek görüsürüz dediginde istememis bunu.Faceden sil demeyi kendime yakıstıramam bende de var kızın profili hos olmaz diye düsünüyorum.Ancak kızın dediginiz gibi cazibe merkezi olmaya calıstıgından eminim.Bir keresinde ben esim o kız ve o kızı seven arkadas piknige gitmistik kız üzerinde derin gögüs dekolteli bir badiyle top oynamıs bir de yüzüstü yere uzanarak o sekilde esimden ve o cocuktan fotosunu cekmesini istemisti.Ancak o resimler dısındaki diger fotoları nete koymustu yani nete koyamayacağı kadar acık bulmus demekki fotoları.Sırf o frikiği vermek icin o fotoyu cektirdigini düsündüm.

birde son birşey söylücem ve taşlanmamayı umut ediyorum :))))

ben 5 yıllık evliyim ve eşimi çok seviyorum huzursuzluğumuzda yok yani arada küçük atışmalar falan yaşamışlığım var ama öyle büyük bi kavgamızda olmadı hiç, eşim bir yana dünya bir yana benim için fakat bence face eski erkek arkadaşımın profiline bi kaç kez baktım meraktan tamamen üstelik kendi profiliminden girmedim, sadece nasıl biri olmuş falan diye baktım ona herhangi bir duygu beslemiyorum ama merak ettim sadece bunun büyük bir suç olduğunuda düşünmüyorum, yolda görsem selamlaşırım sadece o kadar,
eşimi aldatmayı bir an bile düşünmedim, o eski erkek arkadaşımla evlenmediğim için allaha binlerce kez şükür ediyorum mesela
yani her şeyin altında art niyet aramamak lazım

Çok tesekkür ederim dediginiz gibi saygının ve sevginin yitirildigi agzım acık sekilde olanları dinledigim evlilikler duyuyorum görüyorum meslek itibariyle.Ki bunları gördükce de sükrederim evliliğime genel anlamda mutluyum huzurluyum tabi her evlilikte oldugu kadar pürüzler var ama halen esimi gördügümde gözlerim gülüyor onu cok seviyorum ancak iste benim hassas olduum noktaları gecistirmesi moralimi bozdu ancak hepiniz bana iyi geldiniz cok sagolun iyiki varsınız.

yanlış anlamadım canım, bende incelerim ama sadece meraktan, eşimde bilir incelediğimi,
hatta bazen hoşuma gidiyor beni kıskanman diyor,ama hiç kavga çıkarmadım,
evlendiğimizde eski kız arkadaşının maillerini, mesajlarını silme zahmetine bile girmemiş hepsini ben sildim,
hiç konusunu açmadım, oda birşey demedi :)
ama artık cep telefonu kayıtlarını siliyor, arama geçmişinide bazen temizliyor uyanık

Yok ne taslanması olur mu öyle birsey bakın bence bu gayet normal insan merak edebilir ne yapmıs evlenmis mi cocugu olmus mu vs. diye ama iste benim adamın gördügü kız esimin eski sevgilisi olmayınca huzursuzluga sebep oldu.

bence söyleme bu konuyu gizli gizli takip et belkide aldatıyordur seni

Yok o konuda eminim.Aldattıgına dair hicbir ibare yok.Biz beraber calısıyoruz.Günün nerdeyse tamamını beraber geciriyoruz.Teli her zaman ortadadır.İlgili ve sevgisini belli eden bir estir.Gecmisten bu yana olumlu olumsuz tüm huyları aynı yani önceden olmayıp da simdi olan iyi ya da kötü bir degisiklik yok.Dedigim gibi gecmisteki kıskanclıgımda haklımıymısım zamanında o kızdan etkilenmis mi diye düsündüm yalnızca.Beni kesinlikle aldatmaz demiyorum beşer şaşar ancak şu an öyle bir durum icinde olmadıgımdan da son derece eminim.

Esinizin eskiden iyi arkadas olmalarina ragmen kocasini bahane ederek konusmamasi biraz suphelendirici...
Evli erkekler icin tehlikeli bir tip. Ne o oyle yerlere uzanmalar frikik vermeler falan. Erkeklerin evli bekar ilgi odagi olmayi seviyor belli ki. Kiskanmakta haklisiniz gercekten. Esi de o kizin bu hareketlerinden memnun sanirim.

ben de rüyamda Teoman' la evlendiğimi görmüştüm :) rüyalarımıza hükmedemeyiz sonuçta arada da popomuz açıkta kalabilir

belki tamamen tesadüftür kızın profiline baktıktan sonra rüyası aklına gelmiştir belki gördüğü o rüyada tamamen bağımsız bir şekilde 3. kişi olarak o kız da vardır. üzerinde durulacak birşey değil bence. hem rüyasındaki kişinin siz olmadığınızdan nasıl bu kadar eminsiniz ? hem karısı hem sevdiğisiniz. bence eşinize bunu sormaya falan kalkışmayın kırılıp utanabilir.

Hiç konusunu açmayın bence, düşüneceği yoksa bile düşünür olur. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denir ya o hesap.

Şu an hicbir görüsmeleri yok zaten birkac aylık bir arkadaslıkları olmustu.Kız dediginiz gibi erkeklerin ilgisini cekmeyi seven bir tip bunu esim de biliyor hatta ben o kızı kıskandıgımda nasıl böyle birsey düsünürsün benim onun gibi bir kızla nasıl iliskim olabilir demisti

rüya sonuçta. Allah bilir nasıl gördüki etkilenip aratmıŞ. ßen eşimle konusmazdım herhalde buyüzden . ama içimde bi kurt düşerdi bi süre takip ederdim geçmişini :) yine buna benzerbişe görüürsem ozaman konusurdum ... peki bu kızla hala görüşüyorlarmı

Hayır ne reelde ne telde ne nette görüsmüyorlar.Nette görüsüyorlar mı arada sohbet ediyorlar mı derdim ama kız esinin cok kıskanc oldugunu esimin telini bu yüzden telefonundan silmek zorunda kaldıgını esli bile olsa bir erkek arkadasıyla görüsmesini istemedigini ve esinin face sifresini bildigini söylemisti bu durumda netten de konusuyor olduklarını sanmıyorum.

Aslı Hanım avukatlığınızı bilmem ama ,hafiyeliğiniz süper..
Bende olsam, aynı şekilde düşünürdüm.. Bende karıştırrım eşimin bilgisayar telefon geçmişini
güvenirimde kendisine ama yine de bakarım bi neler yapmış diye.Oda bilir ,kızar ama kabullensin
artık..
Sizin durumunuzda bende aynıdüşüncelerde olurdum muhtemelen..
Ama anlattığınız kadarı ile çok üzerinde durulacak bir konu değil. Yani rüyasında o gün görüp
arattığına göre öyle her gün rüyalarına girmiyor ve düşünmüyor.
Demek ki uzunca bir süre görüşmemiş ilgilenmemkiş ve Bir gün rüyasına girmiş ,
merak etmiş ,anlamına bakmış birde aaa şimdi ne durumda acaba
diyerek birde face profiline bakmış..

Olabilir şeyler bence. fazla üzerine gidip sıkmayın ama, takibe devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…