- Konu Sahibi avukat1988
-
Face ve internet icad oldu mertlik bozuldu ya :)))))
biraz rahat olun lütfen rüyada şunu görmüş bunu görmüş veya face de birinin profiline girmiş, yapacak adam zaten yapar liselimi faceden profiline baksın koca adam gider kendini görür veya telefon eder, anlamıyorum bu face muhabbetlerini ya çok ergence bence
yanlış anlamayın sizi incetmek istemiyorum konu sahibi fakat bu kadar evhamlı olmayın lütfen
Evet o kız eşimin de benim de facede ekli.Eşimin kpss kursundan arkadasıydı.Aynı kursta esimin bir arkadası bu kızdan hoslanıyordu.Zamanında esim bunların arasını yapmaya calıstı kız kabul etmedi.Kızın o an ayrı oldugu ama sevdigi bir cocuk vardı aklında.Şu anda da o cocukla evli.Eşimle bu kız olayını cok konustuk.Bahsettigim dönemde telde sıkca görüsmüslükleri vardı.Ancak yan yanayken kanka modundalardı.Kardesim diyerek konusuyorlardı ancak kızın giyimi kusamı ve dekoltesini göstermek icin egilip dogrulması erkeklerle el sakası yapması hosuma gitmiyordu.Hatta esim bana bu kızın bana el sakası yapmasından rahatsız oluyor musun o soruyor dedi ben de evet oluyorum demistim.Yani gecmisten bu yana bu gibi sebeplerden dolayı esimi o kızdan kıskanıyordum bu olay da tuzu biberi oldu.
bence hiç konusunu açma canım, seni görmüştüm derse yapacak birşey yok inanmak zorundasın
bunun için kavga edip huzurunu bozma, elinde çok geçerli bir sebep yok,sadece bir rüya...
ayrıca internet geçmişini incelediğini öğrenirse,
bundan sonra geçmişi temizler sende onu hiç kontrol edemezsin,tecrübeyle sabittir
Ben onun facede o kızın profiline bakmasına birsey demedim ki arkadas listesinde var bakar tabi arasıra.Sadece kızın profiline baktıgı dakika icerisinde bu aramayı yaptırınca rüyasıyla kızı bagdastırdım.Geçmisten gelen bir kıskanclık da olunca olay icimde büyüdü de büyüdü.Ancak sizin ve arkadasların yorumlarını okumak kendimi sorgulamama neden oldu.Rahatladım.3. bir gözün bakıs acısına cok ihtiyacım vardı tesekkür ederim.Yukarda da yazdıgım gibi esim hicbir rüya görmedigini öylesine aklına gelip arama yaptırdıgını söylüyor bu konuda yalan söylediginden eminim cünkü evet rüyamda falancayı gördüm dese olayı büyütecegimi ve tekrar tekrar acacagımı düsünüyor besbelli.Esimi tanıyorum öyle durup dururken facede rüya yorumu aratacak biri degil.
Anlattigina gore o kiz erkeklerin ilgisini cekmeyi seviyor. Hic haz etmedigim bir kadin tipi. Bu tip kizlarin karsisinda hangi erkek olursa olsun cazibelerine kapiliyorlar ve hoslarina da gidiyor.
O kizdan tamamen kurtulamazmisiniz? Gorusuyorsaniz gorusmeyi kesin. Faceden surdan burdan da tamamen silin atin. 3. sahislarin oyle yada boyle evli ciftlerin arasinda ne isi var? Esinle arani bozana kadar bence dedigimi yapmayi deneyin. Sinir bozucu seyler bunlar.
lütfen canınızı bu şekilde sıkıpta evliliğinizi ve kendinizi huzursuz etmeyin, sanırım avukatsınız ve siz benden daha iyi biliyorsunuzki ne kadar kötü evlilikler var insanlar neler yaşıyor baktınığınız bi kaç boşanma davasına anımsayın ve rahatlayın
evlilikler böyle şeylerle huzursuzluk çıkmaması gereken olgular bence
mutlu ve sağlıklı günler diliyorum arkadaşım
İşin ilginci internet gecmisini kurcaladıgımı biliyor ancak ben bunu birsey yakalarım mantıgıyla yapmıyorum yanlıs anlasılmasın.Sadece merak benimki ne yapmıs nerelere girmis neye bakmıs merak ediyorum.Mesela sevgililer gününe yakın gene bakmıstım netten bana hediye aradıgını görmüs sevinmistim.Benim gecmise baktıgımı bilmesine ragmen böyle davranmasına sasırdım.
birde son birşey söylücem ve taşlanmamayı umut ediyorum :))))
ben 5 yıllık evliyim ve eşimi çok seviyorum huzursuzluğumuzda yok yani arada küçük atışmalar falan yaşamışlığım var ama öyle büyük bi kavgamızda olmadı hiç, eşim bir yana dünya bir yana benim için fakat bence face eski erkek arkadaşımın profiline bi kaç kez baktım meraktan tamamen üstelik kendi profiliminden girmedim, sadece nasıl biri olmuş falan diye baktım ona herhangi bir duygu beslemiyorum ama merak ettim sadece bunun büyük bir suç olduğunuda düşünmüyorum, yolda görsem selamlaşırım sadece o kadar,
eşimi aldatmayı bir an bile düşünmedim, o eski erkek arkadaşımla evlenmediğim için allaha binlerce kez şükür ediyorum mesela
yani her şeyin altında art niyet aramamak lazım
bence söyleme bu konuyu gizli gizli takip et belkide aldatıyordur seni
Kız da evli zaten bizden bir süre sonra uzun süredir sevdigi cocukla evlendi.Şu anda da aşk kelebeği gibiler eşiyle arası gayet güzel.Reelde görüsmüyoruz onlarla ben esimi kıskanıp madem öyle simdi neden ailecek görüsmüyoruz dedigimde bana kızın kocasından hoslanmadıgını zamanında kızı bu konuda cok uyardıgını söyledi.O cocugu sevmiyorum ondan görüsmüyoruz dedi.Zaten kız da görüsemezdi cünkü onun kocası nisanlıyken ailecek görüsürüz dediginde istememis bunu.Faceden sil demeyi kendime yakıstıramam bende de var kızın profili hos olmaz diye düsünüyorum.Ancak kızın dediginiz gibi cazibe merkezi olmaya calıstıgından eminim.Bir keresinde ben esim o kız ve o kızı seven arkadas piknige gitmistik kız üzerinde derin gögüs dekolteli bir badiyle top oynamıs bir de yüzüstü yere uzanarak o sekilde esimden ve o cocuktan fotosunu cekmesini istemisti.Ancak o resimler dısındaki diger fotoları nete koymustu yani nete koyamayacağı kadar acık bulmus demekki fotoları.Sırf o frikiği vermek icin o fotoyu cektirdigini düsündüm.
Merhabalar arkadaşlar uzun yıllardır üyeyim siteye ancak ilk defa bu bölümde bir konu açıyorum.Kafamı kurcalayan bir sorun var ve farklı görüşleri okumak istiyorum bununla ilgili.
Bugün işyerimde eşimin kullandığı bilgisayarın geçmişine girdiğimde google'da sevdiğini rüyada görmek diye bir kavramın aratıldığını gördüm.Sanırım eşim rüyasında eski sevgililerinden birini gördü bu duruma zaten takıldım tamam rüyasına girmiş olabilir ancak bunu özellikle aratması yorumlamaya çalışması moralimi bozdu.Bir de bunun yanında şuna da kafa yordum.Bu arama yapılmadan önce aynı dakika içerisinde faceden bir arkadasının profil sayfasına girmiş akabinde de bu aramayı yapmış.Bahsettiğim kızı tanıyorum.Bu kız eşimin arkadaşının sevdiği kızdı eşim zamanında aralarını yapmaya calıstı kız kabul etmedi.Bizim nişanlılık dönemimizde birkac tartısmamızda esşimle dertlesmis beni arayıp iliskimi bitirmememi esimin beni sevdigini vs. söyledi.Ancak ben o dönem cok sık telde görüstüklerini gördüm.Kanka muhabbeti yapıyorlardı ancak kız çok süslü bakımlı dekolteli biri oldugundan acıkcası kıskanıyor ama cok belli etmiyordum.Daha sonra bunu her ikisini de yansıttım birbirlerine kardes gözüyle baktıklarını bu anlamda konustuklarını vs. söylediler.Kızın o dönemler erkek arkadasıyla arası bozuktu ama cocugu cok seviyordu zaten sonunda evlendiler bizden birkac ay sonra.Durum bundan ibaret kızlar.Ben iki siteyi alt alta görünce sevdigim diye arattıgı kızın bu kız oldugunu düsündüm.Bunu esime sorup sormamam gerektiği konusunda fikrinizi merak ediyorum.Bu tarz konularda biraz büyük kavgalar ediyoruz su an bunu problem etmeli konusmalıyım sizce esimle.Bir de rüyasında sevdigini görüp aratması sizin icin kayda değer bir mesele mi?Görüsleriniz icin tesekkürler simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?