- 16 Mayıs 2008
- 1.331
- 53
- 358
- 36
- Konu Sahibi avukat1988
-
Bende ruyamda tecavuze ugradigimi gormustum
ve googleda aratmistim
Esim gorse ne dusunecekti acaba? ( Gozleri portleyen smiley)
Saka degil gercek soyluyorum ...
ooo gördüğüm rüyalar yüzünden kocam kavga çıkarsa yandık demektir.en son tarkan'ı görmüştüm ki normalde de hiç sevmem. rüya bu engel olamıyorsun. düşünme ile falan da alakası yok. oturup tarkan'ı mı düşüneceğim?
siz yapı olarak çok kıskançsınız sanırım. erkekleri bu kadar sıkmaya gelmez.benim eşimin de iş yerinden kız arkadaşları var. o askere gittiğinde beni aradılar hep. ben de eşimin yanına, ziyarete gittiğimde onları aramasını söyledim.
sıktıkça cazip hale getirirsiniz. evlilik güvendir. yapacak adamı sıkarak yapmasına engel olamazsınız. ama yapmayacak adamı sıkarak boğarsınız. rahat bırakın biraz adamları.güvenim sonsuz. çok da huzurluyum. allah göstermesin bir gün yaşarsam da böyle bir adilik, o zaman da yapacak bir şey yok. ama şu güzel günleri huzursuz geçiremem ben valla.
Rüyasında gördüğü neden siz olmayasınız?
Sizi sevdiğine şüpheniz olduğu için mi kendiniz olma ihtimalini düşünmediniz?
Beni görmüs olsaydı esini ya da karısını rüyada görmek diye aratırdı ve daha önce beni rüyasında gördügünde hic böyle arattıgına sahit olmadım.Çünkü bir kisinin sürekli beraber oldugu karısını rüyasında görmesini cok normal karsılar ve bunu googleda arattırmaz.Böyle düsünmemin bir sebebi de googleda arama yaptırdıktan sonra bir sayfa cıkmıs o sayfada biri eski sevgilimi unutamadıgım kisiyi rüyamda gördüm diye bir konu yazmıs o linke tıklamıs iste bu sebeplerden o kisinin ben olmadıgımı düsünüyorum.Yoksa beni sevmedigine dair süphelerim yok sevgisini belli eder bir aşk adamı degildir ama sevgisiz ilgisiz de bırakmaz beni.
Yazdığınız yorumdan alıntı yapıyorum:
"...beni sevmediğine dair şüphelerim yok sevgisini belli eder...sevgisiz ilgisiz bırakmaz beni"
O halde rüyasında "sevdiği birini" görüp, google'dan aratması, bu kişi siz değilseniz başkası olamayacağına göre imkansız.
Ya siz onun sizi sevdiği konusunda yanılıyorsunuz, o başka birini seviyor veo kişiyi rüyasında görmüş aratmış.
Ya siz yanılmıyorsunuz sizi seviyor ama "eşi" şeklinde değil "sevdiği biri" şeklinde aratmış.
Ya da alakasız başka biri onun bilgisayarını rüya tabiri için kullanmış.
Yapabilecekleriniz:
-eşinize gördüğünüz google search detayını danışmak, sebep? demek
-konuyu şimdilik kapatıp şüphe çekmeden onu takip etmek ve aldatıyor mu gibisinden başka detaylar aramak
-eşinize güvenip konuyu tamamen kapatmak ve asla şüphelenmemek
Kolay gelsin :)
oyyyyyyyyyyy cok güldümmmmmmmmmmmmmmmmmmBende ruyamda tecavuze ugradigimi gormustum
ve googleda aratmistim
Esim gorse ne dusunecekti acaba? ( Gozleri portleyen smiley)
Saka degil gercek soyluyorum ...
oyyyyyyyyyyy cok güldümmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yanlış bir şey söylemek istemem ama benim takıldığım başka : eşiniz "sevdiğini rüyada görmek" diye aratmış ve o kızı gördüyse eğer, o kız sevdiği kız mı ki o şekilde aratmış? Rüyaları bile bile görmeyiz elbette ama gördükten sonra arattığı kelimeye takıldım ben. Mesela ben de bi kere eski sevgilimi rüyamda görmüştüm hem de öyle böyle değil :) ben de bunu arattım ama "eski sevgiliyi rüyada görmek" diye arattım. Eşiniz böyle aratsa asla ama asla sorun edip söylemeyin derdim. Çünkü benm bunu arattığımı eşim görmüş ve kıyameti koparmıştı eski sevgilini nasıl rüyanda görürsün diyeHuzurunuzu bozmayın ama yine de "sevdiğini" diye aratması tuhaf olmuş...
Konuyu okuyunca cevap yazmadan gecemedim. Son zamanlarda ben de esiniz gibi sevgiliyle alakali ruyalar goruyorum. Bu bazen esim oluyor, bazen de hic tanimadigim bir yuz ama ruya bu hic alakasi olmayan seyler goruyoruz.
Belki gordugu ruya cok ilginc geldi kendisine o yuzden arama yapti. O kiz esinizin facebook'un da zaten var mi? Belki ilk once facebook hesabina bir goz atti. Ben kullanmiyorum ama sanirim ilk sayfada onun paylastigi bir seyi okumak icin de onun sayfasina tikladi (?) bu bir varsayim ama siz de biraz fazla supheci gibime geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?