• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin gömleği

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.099
598
kızlar çamaşırları fazla karıştırmışım. Eşimin mavi gömlegı eflatun oldu . geri dönüşü var mı acaba. makinede nasil bir yontem izlemeliyim. leke cikarici olarak kosla da var domestosta :KK43:

buna sanırım hiç bir şey yapılamaz, ben de beyaz önlüğümü yanlışlıkla mavi bir badiyle atmıştım makinaya, beya önlük oldu buz mavisi, ben onu çıkaramadıysam, bu hiç çıkmaz sanırım.

Ben de gecen esımın ustu solmustu ama benım yuzumdendı bende attım esım her sordugunda gormedım dıyorum sız oyle yapın sanırım gerı donusu yok en azından benımkımın yoktu

Beyaz olsa vas çamaşır suyuna derimde buna yapilacak birsey yok çaktırmadan git yenisini al :)

Ben de başlığı okuyunca 'kırmızı ruj lekesi gördüm' yazısıyla karşılaşacağım sandım :D huhh neyse ki öyle bir durum değilmiş. Tek derdin bu olsun :)

başlığı görünce eşinizin gömleğinde ruj izi falan gördünüz sandım :KK53:
olur böyle şeyler nolcak başka bi gömlek alıversin :D

koslaya ıslat bekle 2-3 saat, sonra da ön yıkamayla beraber yıka 40-50 derecede. kaybedecek bir şeyin kalmamış nasılsa..

Ben de gecen esımın ustu solmustu ama benım yuzumdendı bende attım esım her sordugunda gormedım dıyorum sız oyle yapın sanırım gerı donusu yok en azından benımkımın yoktu

Meraktan bir şey sordum sonra geri aldım sizi başka bir üyeyle karıştırmışın çok özür :oops:

Bende esimin gomlegini yanlislikla gecenlerde yikadigimda pembe oldu , bebek mavisiydi gomlek , hemen Vanisch aldim makinaya attim o ilacida atim gomlek eskisi gibi cikti ..
Vanisch gercekten cok iyi...

Mavi nasıl bir mavi? Buz mavisi ise; çamaşır suyu ile makinada yıkamayı deneyebilirsiniz.

tamam kizlar cok sagolun teşekkur ederim hepinize. en iyisi haberim yok demek aynisindan bulamam.:KK53:

Back