Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de başlığı okuyunca 'kırmızı ruj lekesi gördüm' yazısıyla karşılaşacağım sandımhuhh neyse ki öyle bir durum değilmiş. Tek derdin bu olsun :)
Ben de gecen esımın ustu solmustu ama benım yuzumdendı bende attım esım her sordugunda gormedım dıyorum sız oyle yapın sanırım gerı donusu yok en azından benımkımın yoktu
aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz![]()
![]()
Nıye uzur dılıyon kı canım ben bısı anlamadımMeraktan bir şey sordum sonra geri aldım sizi başka bir üyeyle karıştırmışın çok özür![]()
Nıye uzur dılıyon kı canım ben bısı anlamadım![]()
git bir mavi gömlek al..kızlar çamaşırları fazla karıştırmışım. Eşimin mavi gömlegı eflatun oldu . geri dönüşü var mı acaba. makinede nasil bir yontem izlemeliyim. leke cikarici olarak kosla da var domestosta![]()
Ben sizi burdaki bilmiş bi üye ile karıştırdım bir laf yazdım sonra o olmadığınızı anladım ışık hızıyla düzelttim hatamı![]()