- 15 Ocak 2014
- 5.932
- 5.126
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Ama eşi olarak bana söylemesi beklerdim nihayetinde 24 bin bize göre yüksek bir rakamÇok abartmışsınız banka bana da zırt pırt kart yollar. Eşin bunun için laf söylese çok kızarım ki kartıda sadece size hediye almak için kullanmış bu kadar insanları sık boğaz etmeyin nefes aralığı bırakın ... Evli olmak esir olmak değil
Bana sorarsanız haklı değilsiniz. Adam kartı kullanıp borç yapmamış altı üstü taksitli hediye almış o da sizin için. Daha ne yapsın ki yaranmak içinEvett şimdi de haklı olduğum halde umursamayan bir kocam var
Taksitli hemşireBana sorarsanız haklı değilsiniz. Adam kartı kullanıp borç yapmamış ama üstü taksitli hemşire almış o da sizin için. Daha ne yapsın ki yaranmak için
Hakliyken haksiz olmuşsunuz. Tepkilerinizi ölçülü verin, burda yanlış anlamayin ama sadece dırdırcı bir kadın imaji görüyorum.
Ertesi gün uygun bir zamanda sakince bu kart nedir diye sorup kullanmamasini ve kapattirmasini isteyebilirdin.
Klavye hatası olmuş hemşire düzelttim hemenTaksitli hemşire
Özür dileyinPeki ya şimid umursamamasi?
Karıya kıza değil lakin belki ortaya çıkmasa harcayıp borca girecektiHemen boşan bence ben anlamıyorum bu kk kadınlarını derdiniz yok dert mi arıyorsunuz tepkiye bak adam bsii harcamamış duyan sanar karıya kıza harcadi orda harciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?