• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizli kredi kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.932
5.126
398
Merhaba hanımlar.hemen konuya geçmek istiyorum.
Eşimin benden gizli kredi kartını buldum bir tesadüf eseri...
Sonra araştırdim limiti 24bin küsür Kartı varmış o kadar şaşkınım ki eşim memur ve maalesef oldukça borcumuz var ev vs almıştık o nedenle karta oldukça karşı olduğumu biliyor.
Hemen harcamalarına vs baktım
Sadece bana hediye almıştı onu taksit yaptırmış onun dışında harcama yok. İki gün önce bana heidye almıştı o var sadece taksit yaptırmış.
Hemen gece uyandırdim.
Üç ay önce banka yollamış buda kabul etmiş güya.
Neden bana söylemedin dediğim de işte bunlar için diyip uste çıktı üstelik oysa tepkim büyük değildi gece uyandırms olabilirim ama sabaha kadar içim içimi yiyecekti ilk yaptım böyle bir şey.
Beyfendi bana trip atıyor yani diyecek sözüm kalmadı çok sinirlendim acaba benden daha gizli nelerin var dedim Tabii ki cevap olarak hiçbir şeyim yok dedi ama tüm güvenimi sarstı. Şuan da ne bir mesaj ne bir özür..
Üstelik bugün halam kuzenim babanneme gidecektik yolculuga. Beyfendi haklı gibi bir msj bile atmamış. Nasıl davranayim sizce. Ustelik ailemin yanında olacagz inş bugün ve yarın.
Onların yanında nasıl olur bilmiyorum ama kalbim kırık hemde çok fazla

Çok abartmışsınız banka bana da zırt pırt kart yollar. Eşim bunun için laf söylese çok kızarım ki kartıda sadece size hediye almak için kullanmış bu kadar insanları sık boğaz etmeyin nefes aralığı bırakın ... Evli olmak esir olmak değil

Son düzenleme:
Çok abartmışsınız banka bana da zırt pırt kart yollar. Eşin bunun için laf söylese çok kızarım ki kartıda sadece size hediye almak için kullanmış bu kadar insanları sık boğaz etmeyin nefes aralığı bırakın ... Evli olmak esir olmak değil
Ama eşi olarak bana söylemesi beklerdim nihayetinde 24 bin bize göre yüksek bir rakam

Evett şimdi de haklı olduğum halde umursamayan bir kocam var
Bana sorarsanız haklı değilsiniz. Adam kartı kullanıp borç yapmamış altı üstü taksitli hediye almış o da sizin için. Daha ne yapsın ki yaranmak için

Son düzenleme:
Banka bir şekilde kredi kartı çıkarttırıyor, adamın işi gücü varken aramışlardır laf cambazlığıyla onaylattırmışlardır. Size de çok kullanmayacağı için söyleme gereği duymamıştır, umursamamıştır. Harcaması da yokmuş sadece size hediye almış. Büyütmeyin bence 💜

Hakliyken haksiz olmuşsunuz. Tepkilerinizi ölçülü verin, burda yanlış anlamayin ama sadece dırdırcı bir kadın imaji görüyorum.

Ertesi gün uygun bir zamanda sakince bu kart nedir diye sorup kullanmamasini ve kapattirmasini isteyebilirdin.

Dırdır mı? Çok yanlış bir tabir bence. Siz etmiyormusunuz

Harcamalarına bakmışsınız size hediye almış sadece.

Deseydiniz ki çok fazla harcama yapmış, ne olduğu belli değil o zaman gece uyandırıp sormada haklı olurdunuz ama şu durumda sabah kalkınca normal bir şekilde sormaliydiniz.

Birde özür bekliyorsunuz sanırım 🤷

gece yarisi uyandirmanizi hos bulmadim, sonucta adam sabah kalkip ise gidecek, paralari gidip baska kadinlarla Yeseydi o baska tabi...
Keske uygun bir vakitte sakin kafayla tepki vermeden konussaydiniz, o zaman esinizde trip atmazdi diye düsünüyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X