Şöyle şansını dene derim , gece senin telinden onun instagram ismini yazarak şifremi unuttum seçeneğinden gir . Bugün denedim başka teklefonda açıkken sen kendi telefonuna girerken instagram kodu istiyor şifre istemeden direkt açtı 3 saat oldu olmadı yapalıEşimin beni engellediği bir intagram hesabını buldum. Msjlasma veya takipleştipi kimse yoktu . Aldadıtılıyorum yüksek ihtimalle o hesabın sifresini nasıl öğrenirim kendi tlfnunda açıktı kurcaladım biley bulamadım amasifresinü öğrenip kendi tlfnumdan girersem kanıtlarım . Nasıl yapıcam ve kendi tlfnunda girdiğimi görmemeli? Bildirim hidermi ?
Mail gidince onu sil kofu gir sonra instagram bildirimlere işte girildi diye bilgi düşecek onuda sil hazırEşimin beni engellediği bir intagram hesabını buldum. Msjlasma veya takipleştipi kimse yoktu . Aldadıtılıyorum yüksek ihtimalle o hesabın sifresini nasıl öğrenirim kendi tlfnunda açıktı kurcaladım biley bulamadım amasifresinü öğrenip kendi tlfnumdan girersem kanıtlarım . Nasıl yapıcam ve kendi tlfnunda girdiğimi görmemeli? Bildirim hidermi ?
Hemen nasıl kanıya vardınız aldatma olarak yaniEşimin beni engellediği bir intagram hesabını buldum. Msjlasma veya takipleştipi kimse yoktu . Aldadıtılıyorum yüksek ihtimalle o hesabın sifresini nasıl öğrenirim kendi tlfnunda açıktı kurcaladım biley bulamadım amasifresinü öğrenip kendi tlfnumdan girersem kanıtlarım . Nasıl yapıcam ve kendi tlfnunda girdiğimi görmemeli? Bildirim hidermi ?
Önceki konusunda eşinin 2 senedir kendıne dokunmadığını yazmıştı .Hemen nasıl kanıya vardınız aldatma olarak yani
Beni engellemiş o intagramdanHemen nasıl kanıya vardınız aldatma olarak yani
Yangına körükle gitme sende dur yavEşinizin 2 senedir size dokunmama sebebi orda olabılır
Ne diyeyim evleneli 2 sene olmuşYangına körükle gitme sende dur yav
Olabişir pek üzülmedim desem bahane buldum sanki kendimeEşinizin 2 senedir size dokunmama sebebi orda olabılır
Ay inşallah öyle değildir yaaNe diyeyim evleneli 2 sene olmuş
1 kere birliktelik yaşamışlar
Hayırlısı olsun en azından sizde kendınızı kötü hissetmezsiniz kadınsal olarak en azından suçu kendınıze yüklemezsinizOlabişir pek üzülmedim desem bahane buldum sanki kendime
Peki sonra onun tlfna baska tlfndanda giriş yapıldı diye bildirim gidiyormu acabaŞöyle şansını dene derim , gece senin telinden onun instagram ismini yazarak şifremi unuttum seçeneğinden gir . Bugün denedim başka teklefonda açıkken sen kendi telefonuna girerken instagram kodu istiyor şifre istemeden direkt açtı 3 saat oldu olmadı yapalı
Telefonu alıp halledebilir 2 saat önce aynısını yaptım şifrem değiştirmedenEşinizin gmailini biliyor musunuz
Evet yani kendi tlfnunda acık maili ama kendi tlfnumdan girmek istiyorum ben gündüzleri yğksek ihtimalle aktif kullanıyor o hesabı . Girdiğimdede bildirim gitmemeli ona baska tlfndan girildi diyeEşinizin gmailini biliyor musunuz
Sizin elinizde olacak ya gece telefon silersiniz bildirimi de .Peki sonra onun tlfna baska tlfndanda giriş yapıldı diye bildirim gidiyormu acaba
İnstagram bildirime düşer onu da sola kaydır silPeki sonra onun tlfna baska tlfndanda giriş yapıldı diye bildirim gidiyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?