Eşimin gizli intagramını yakaladım sifresini nasıl öğrenirim ?

Evet yani kendi tlfnunda acık maili ama kendi tlfnumdan girmek istiyorum ben gündüzleri yğksek ihtimalle aktif kullanıyor o hesabı . Girdiğimdede bildirim gitmemeli ona baska tlfndan girildi diye
Bildirim gitmemesi için kurtarıcı epostayı değiştirmek,ayarlar kısmını kurcalayıp iyice bakman gerek.

Bu aldatma şüphesi olan konular beni çok üzüyor ve canımı sıkıyor ya. Bezdum valla, erkeklerden soğudum kime nasıl güveneceğimi şaşırdım ben de.

Konu sahibi diğer açtığınız konuda da yazmıştım zaten madem eşiniz bir şey yapmıyor cinsel sorunu için tedavi de kabul etmiyor aldatma ihtimali de yüksek. Kanıt toplayıp boşanacaksınız sanırım elden başka bir şey gelmez. Sizin adınıza çok üzüldüm...

Birde seyi sorucam kendi tlfdnuma o sekil girdim tamsm ama sifreyi unuttum diyip yeni sifre olusturcam sonra ojun tlfnundan cıkış yapmıs olmazmı bu kez

E o kadar işi yapinca ona da bı yeni şifreyle giriş yaparsın... Hayırlısı olsun senin için..

Eşimin beni engellediği bir intagram hesabını buldum. Msjlasma veya takipleştipi kimse yoktu . Aldadıtılıyorum yüksek ihtimalle o hesabın sifresini nasıl öğrenirim kendi tlfnunda açıktı kurcaladım biley bulamadım amasifresinü öğrenip kendi tlfnumdan girersem kanıtlarım . Nasıl yapıcam ve kendi tlfnunda girdiğimi görmemeli? Bildirim hidermi ?
Eril enerjisini orada kullanıyor demek ki.

Eski konularınıza göz gezdirdim biraz. Başka yerde çalışıyormuşsunuz, git gel yapan sürekli sizmişsiniz eşiniz çabalamıyormuş. Sizin adınıza epey üzüldüm açıkçası.
Onu bunu bilmem bir adam size ilgi göstermiyorsa, zaman ayırmıyorsa çoğunda başkasına ilgi gösteriyordur. Eril enerjisini başkasına gösteriyor olabilir.

Şimdi normal maili dışında bir mail ile açtıysa ve telefonunda açık değilse bu mail adresi orda biraz sıkıntı olur. Ama kurtarma hesabına normalde kullandığı mail adresini yazdıysa keriz gibi onuda halledersin şipşak.

Eşimin beni engellediği bir intagram hesabını buldum. Msjlasma veya takipleştipi kimse yoktu . Aldadıtılıyorum yüksek ihtimalle o hesabın sifresini nasıl öğrenirim kendi tlfnunda açıktı kurcaladım biley bulamadım amasifresinü öğrenip kendi tlfnumdan girersem kanıtlarım . Nasıl yapıcam ve kendi tlfnunda girdiğimi görmemeli? Bildirim hidermi ?
İntagrams tlfnumdan girdim 2 gündğr benim tlfndada açık ondada ama bir msjlasma biley yok. Düzenli bi ilşki gibi bişey yok sanırım ama insan neden farklı instagram acıp beni engeller kii

Ben de sizi bekliyordum, diğer adamla işler ilerledi sanırım.

Bu aldatma şüphesi olan konular beni çok üzüyor ve canımı sıkıyor ya. Bezdum valla, erkeklerden soğudum kime nasıl güveneceğimi şaşırdım ben de.

Konu sahibi diğer açtığınız konuda da yazmıştım zaten madem eşiniz bir şey yapmıyor cinsel sorunu için tedavi de kabul etmiyor aldatma ihtimali de yüksek. Kanıt toplayıp boşanacaksınız sanırım elden başka bir şey gelmez. Sizin adınıza çok üzüldüm...
Üzülmeyin konu sahibi eşini aldatacak, bizden cesaret bekliyor. İlk konuda haksız çıktı, şimdi sürekli eşini yeren konular açıyor. Bir adam hoşlanmış kendisinden ama sözde konu sahibi pas vermiyormuş, bizi de inandırmak istiyor.

Benim fake isimle ingstramim var esim öğrense kesin beni bosar kimse ekli değil öyle sayfalara bakıyorum.

İntagrams tlfnumdan girdim 2 gündğr benim tlfndada açık ondada ama bir msjlasma biley yok. Düzenli bi ilşki gibi bişey yok sanırım ama insan neden farklı instagram acıp beni engeller kii
Benim eşim tlfnunda şifre var vermez mesala bu aldatma anlamına gelmiyorki

Back
X