Eşimin giyim kuşam meselesi.Bıktım!

Bir kaç kere giymek zorunda kalsa iş yerinde sonra hep kullanır belki de ama bir de yeni bir iki şeyi bekletmek iyidir diye düşünüyorum eskisi olmayanın yenisi olmaz derler

Kesinlikle haklısın bir erkeğin neden 15 ayakkabısı olur ki, kaldı ki giymiyormuş eşiniz alışverişi seven kadınlar gibi görüp almış eve gelip atmış, bence artık belli bşr süreye kadar bi şey almayı yasaklayın

Eşimin kıyafetlerini de hep ben alırım.Bi pantlon kalıbını tam bilmiyorum.Ama gömlek kazak çorap iç giyim hep ben alırım.

Benim de boyle bir arkadasim vardi. Bir suru marka guzel yeni kiyafetleri var ama ise gelirken giyemezmis. Omrunun yuzde ellisini is yerinde harciyor halbuki :))) ben hic acimam canim ne zaman isterse giyerim. Ise giderken de giyerim sik olmak her zaman onemli benim icin. Kirk yilda bir giyecegim seyi taksite boldurmem.
Ayrica baskasinin dugunu benden kiymetli mi de onun dugunune ozel giyicem. Her zaman giyerim her zaman kendimi iyi hissetmeye calisirim.
(Bu aralar her ne kadar kilolarimdan dolayi giyinemesem de. Hevesliyim vericem.)

Evin her yerinden kıyafet fışkırsa ve adam giymezse bende sinirlenirim
Madem giymiyor niye dünya para harcıyor o takımlara kunduralara

Ben olsam bak bunu giyiyor musun yoksa fakir fukaraya vereceğim diye tehdit ederdim sanırım

Ben olsam o eski pusku seyleri bir guzel cope atarim ki ihtiyaci olan seyleri mecburen alsin veya yenilerini giymek zorunda kalsin.

Gidip genelde damat tween mağazasından alıyor kıyafetlerini.
Ayakkabıda da öyle hotic,tergan,tanca vs.hep pahalı deri ayakkabılar alır.
Inanın artık evde ayakkabı koyacak yer yok tüm vestiyer dolu.
Ayy bu kısmı okuyunca kocamı gördüm sanki ama bizim ki sonuna kadar giyiniyor hakkını vere vere Kızmakta haklısınız valla kolay gelsin size

Evet bu istifçilik oluyor. Eşimde aynı böyleydi. Bir sürü yeni şey alırdı ve dolap beklerdi 1 2 sene. Eski şeylerini asla ve asla başkasına vermez atmak istemezdi.Kendisi sürekli eski şeyleri giyer iş yerinde yeniler mahvoluyor giyemem derdi. Ama aynı sorun annesinde de vardı aldığı şeyleri kullanmamak ,istiflemek. aldığı deterjanı bile kullanmaz saklardı. Kendisi de asla yeni şeyleri kullanmaz yırtık pırtık şeylerle dolanırdı. Aileden bu şekilde alıştığı için görmezden geldim bir süre sonra. Ama ciddi bir bozukluk, eşyaya bağımlı insanlar ve maddiyata aşırı düşkünler.

Orta zara mango tarzı benim bildiğim.Lux olarak pradaları chanelleri dusunursek haklısınız evet.

Benim kocam da böyle idi
Tek farkı seninki gibi dolaba ayırıp giymemezlik etmiyordu
Eşimin ihtiyacı hiç bitmezdi
Hep bir eksiği olurdu
Dediğin gibi hep pahalı markalardan giyinir
Kemeri ayrı ayakkabısı ayrı yazlık parfümü kışlık saati yazlık saati ayrı vs vs
Bu böyle evlendik 3 sene falan devam etti
Eşime göre birşey pahalı ise kalıtelidir
İnsan giyim kuşamından belli olur
Falan filan
Ben hep kısmak zorunda kalıyordum
Baktım olmadı ben de maaşımdan para saklamaya başladım
Ben para saklayınca evde maddi anlamda sıkıntı yaşadık
İki sene evvel mesela 700 tl zam aldım ama 200 tl aldım dedim
Her ay 500 ğ kenara attım
Prim alıyordum satışlar az dedim primler kesildi dedim kenara attım
Pazara 80 tl harcasam mesela 130 gitti dedim 50 tl kenara attım bunu her alanda uyguladım
Ciddi sıkışsak da o paraları eve çıkarmadım
Çok sabrettim ama eşim son 2 senedir sadece ihtiyaçlarını alıyor
Bu sene de zam aldım iyi yine söylemedim
Kenarda baya birikimim oldu
Ama eşimin haberi Yok amacıma da ulaştım
Eskıden herseye ucuz diyen adam artık hayat çok pahalı diyor
Birşey gerekli ise alıyor
Hatta eşimin hırkaları hep Beymen markadır
Geçen lcw den 2 tane düz hırka almış
Sen de böyle bir yol deneyebilirsin
Benim eşim bana da alırdı
Ben mesela makyaj çok. Yapmam iki sene önce hem este hem de chanel in makyaj çanta setini almış
Mesela bana rimel alır aynı anda 3-4 tane alır
Bir kerede 300-400 tl rimele verir
Mesela parfüm alır indirim vardı der 3 tane aynı anda alır
O ay parfüme 1500-2000 tl varmış olurduk
Çok sinirlenirdim ama sonunda başardım iste
Şimdi bir parfümü var bitmeden diğerini almıyor

Keşke benimkide alsa.Anca ben alıyorum ona.Bıraksam aynı paltoyla ömür boyu yaşayacak hiç hevesi yok.Bugün gidip kendisine kaban aldım.Allahtan benim almama müdahale etmiyor.Biliyor çünkü giyim kusama önem veriyorum.Bi erkekte bayan kadar kendine özen gösterebilmeli.

Ben olsam o eski puskulerin hepsini ya yakarim yada birine veririm. Haa yenilerdende giymiyorsa ikinci el satarim. Bu devirde boylesine musriflik hayret bisi ya. İnsanlar ekmek bulamiyor cocuguna sut mama bez alamayan insanlar var

Bunun benzeri bendede var ..
Alışveriş sırasında ihtiyacı olana değil evde birsürü olan şeyleri ama asla giymediği şeylere gidiyor gözü ..
Yaz başında 2 bin üstü alışveriş yaptı ..
Kapri lacost gömlek vs .
Sorun şu eşim asla kapri giymez.
Bundan sonra asla alışverişini ona yaptırmayı düşünmüyorum.
Gecen birkaç parçaya ihtiyacı vardı internetten o almadan hemen sipariş verdim .
Her mağazaya gittiğinde ihtiyacı olanı ddeğil asla ihtiyacı olmadığı giymediği şeyleri alıyor .

bizimkide paraya kıyıp birtürlü kendine bişeyler almıyor.. az öncede işe giderken söyledim aşkım sana bikaç parça bişey alalım artık bu kış hiçbişey almadın hep aynı şeyleri giyiyosun diye.. neymiş sezon sonunu bekleyecekmiş ne gerek varmış..
orta halleri yok bunların..

bence sizde eşiniz aldıkça internetteki sitelerde satın gitsin nasılsa giymiyormuş aklına gelene kadar yenisi gelir dolaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…