Esimin gida harcamalari

Oyy ciddi mevzuymuş ama bu. Tedavi falan aldı mı?

Ben de tam tersi, yemek yemekten nefret ederim. Mecbur olduğum için ve idare edecek kadar yerim sadece. Yemek seçmem, önüme ne konsa yerim ama yaklaşık 1 yaşında bebek porsiyonu kadar. İki uç noktayız eşinle 😂
Ben de çok iştahlı değilim. Hiç begenmiyor huyumu. Ben de çok iştahlı olsam bayılırdı 🤣

Tabi boyu 175. Kilosu 90 a dayanınca paniğe kapıldı. Derhal kesti. Şimdi 82 kilo

Yine de zayıf değil
Ve olamaz da bu iştahla. Ama en azindan obez değil.

Ben de en son 47 kilo tartıldım.

Adam resmen ikikatım olmuş 🤯

Benimki kola mı meyve suyu mu diye sorsan ayran yok mu diyen bi tip. Koy önüne haşlama sebzeyi bayıla bayıla yer, içli köfteye burun kıvırır. Değişik adam.

Ben de içemiyorum kola, hazır meyve suyu pek. Anca kupkuru yemek yemeyeyim diye çeyrek bardak falan. Aşırı şekerli geliyor. Ama ruhum içli köftenin ruhu önünde diz çöker tövbe ister 🤣 mesai harcadım incecik açılmış, çatlamayan patlamayan içli köfte yapmak için.

Benimkini de oyalıyordum ayran yaptım limonata yaptım meyve suyu yaptım diye bir aydır ama artık canına tak etmiş olacak ki 6lı kolasını almış gelmiş bugün. 1litreden büyük şişeleri de hayatta almaz. Asidi azmış

Oyy ciddi mevzuymuş ama bu. Tedavi falan aldı mı?

Ben de tam tersi, yemek yemekten nefret ederim. Mecbur olduğum için ve idare edecek kadar yerim sadece. Yemek seçmem, önüme ne konsa yerim ama yaklaşık 1 yaşında bebek porsiyonu kadar. İki uç noktayız eşinle 😂
Yeme vaktinden çalıyormuş diye çaya şeker atmayı kesti ya. Inanabiliyo musun🤣

Kv ile esim bikere konusurken duymustum. Bundan 5 6 sene önce sanırım eşim ailesinin yanındaymış kpss çalışıyormuş. Kp emekli çok kötü değil durumları. Emekli maaşını bir yere vermiş kpeder. Elindeki parayı da harcamis.Sonra bunlar alışverişe gidememiş para olmayınca. Kvde de maaş gününe kadar hep aynı şeyleri pisirmiş evde işte tarhana çorba vs..
Eşim de bsylerın mahrumiyetini yaşayınca güya kendince motive olmuş bi calisayim her canımın istediğini alacağım vs.
Sonra çalışmaya başlayınca tek yaşayınca pizza döner lahmacun siparişı veriyormuş kendine hep. Sonra 100 kiloya çıkmış.
Bunları yemekten. Napıyorum ben diyip zayıfladı sonra ama o yiyeceklere karşı düşkünlüğü zaafı aynen var.

Ahaha tam bir çılgın. Bi kuzenim var yemek yerken konuşursak kızar, dikkati dağılıyormuş yemeğe odaklanamıyormuş.
Aha bizimki olabilir mi senin kuzenin.

Radyoyu kapatır. Kendisine soru sorulmasını istemez.

Vakit kaybı, dikkat dağınıklığı olmamalıymış.

Kendi kendine konuşabilirsin ama . O cevap vermesin yeterli 🤣

Tipik iştahlı boğa burcu.

Herkes fiyatlara takılmış ama bence önemli olan sağlık ve hep et ve tatlı yemek sağlıklı değil .Ülkemizde kadınların kalp hastalığı riskiyle erkeklerinki yakın diye biliyorum ve normalde kadınlar daha az risk taşırlar . Bu Türk kadınlarının sağlıksız beslendiğini gösteriyor. Lütfen sağlığımıza dikkat edelim . Param var o zaman üç öğün et yerim demek sağlıklı değil.

Adam yine yenilebilir seyler alip getiriyor demek ki kalitesi fiyatindan belli.e yiyorsaniz bence sorun yok.
Benim esim hic birsey almayi bilmez parayi sakinmaz ama anlamaz hic.ayda yilda bir getirir birseyler ama daha birini de severek yemedim.cerez cani ceker alir gelir bayat cikar.kuru pasta alir ben sevmedigim icin yenmez gunlerce kalir.gecen heves etmis iki tane kadayif dolmasi almis pide alirken gorunce.bir isirik aldi bayatmis ikisi de yenmedi cope gitti.kediye yas mama almis kedi de begenip yemedi:)
O yuzden maddi sikinti yaratmiyorsa yiyin iste ne guzel.saglik yonunden bakiyorsaniz da birlikte diyet yapalim deyip diyet yapin. eve girmez kalorili hazir gidalar boylelikle.

Butceyı sarsmadıgı surece bence sakıncası yok.
Aslinda oldukca buyuk sakıncası var.
Hazır ve işlenmiş gıdalar uzun süre içerisinde vücuda birçok hastalık getirebilir.
Konu sahibini bilinçlendirmek adına söylüyorum. Abimde sürekli hazır gıda yerdi sonunda o hastalığa yakalandı. Kendide buna bağlıyor simdi organik besleniyor fakat bir organ kaybi:KK43:ve mücadele ettiği bir hastalığı var.
Paketlenmiş ürünlerin bir çoğu sagli icin kötüdür

Aslinda oldukca buyuk sakıncası var.
Hazır ve işlenmiş gıdalar uzun süre içerisinde vücuda birçok hastalık getirebilir.
Konu sahibini bilinçlendirmek adına söylüyorum. Abimde sürekli hazır gıda yerdi sonunda o hastalığa yakalandı. Kendide buna bağlıyor simdi organik besleniyor fakat bir organ kaybi:KK43:ve mücadele ettiği bir hastalığı var.
Paketlenmiş ürünlerin bir çoğu sagli icin kötüdür
Iste koskoca insanlar kendi saglıklarını kendileri dusunebılırler. Hele de kazanıyorlarsa bence istediklerini yeme hakları var.
Aldıkları yuzunden eve ekmek sebze sut alamıyorsa evet almasın.
Ama saglık, kisinin kendi kararı.

Benim eski esim de herseyi sayiyla alirdi. Baklava mi 2 adet.Lahmacun mu 2 adet. Cimrilikten degil zararli derdi. Bir gun pizza sipaeis verdim kendime o gec gelecekti. Eyvah ki erken geldi pizzayi gorunce yemin ederim eve erkek atmisim gibi delirmisti😄 Adam saglikli fit olmakla kafayi bozmustu. Valla sen kocana sukret😄
merak ettim eşiniz hala böyle dikkat ediyor mu :KK48:

Ben katiliyorum

70tllik baklava 1 kutu olmuyor mu, cok 2 kisiye.

150tllik kebap da cok fazla, 4 kisilik.

Konu sahibesi onun yerine birer porsiyon kebap soyleyin, ya da ufak bir kutu baklava alin. Hem sagliksiz hem butce delici bu sekil. 150tllik kebabi nasil yediniz 2 kisi ? :KK57:
İyi Baklavanın kilosu 140 tl civarı yarım kilo almış hemde kaç gün yenmiş, kebap da en az 50,60 TL porsiyon. Fiyatlardan haberiniz yok galiba hayat çok pahalı. Konu sahibi Gelirinizi bilmiyorum da Bana müsriflik gibi gelmedi normal harcamalar. Her seyden kısılır ama boğazdan kısılmaz bence

Oo bu ben ya. Iki üç günde bir dışarıdan en iyisinden söyler yeriz. Evde de yemek yaparım ama durduk yere canımız döner çeker kebap çeker yeriz. Kilolarımızı söylememe gerek yok herhalde :) ben çok severken eşim istemese keyfimi kaciriyosun derdim

İyi Baklavanın kilosu 140 tl civarı yarım kilo almış hemde kaç gün yenmiş, kebap da en az 50,60 TL porsiyon. Fiyatlardan haberiniz yok galiba hayat çok pahalı. Konu sahibi Gelirinizi bilmiyorum da Bana müsriflik gibi gelmedi normal harcamalar. Her seyden kısılır ama boğazdan kısılmaz bence

Haberim yok açıkçası😊, en son yılbaşında Türkiye'ye geldim.
Enflasyon uçtukça uçuyor bu kadar pahalandı mı her şey??

70 lira baklavaya cok mu ki? Ben yarim kilosuna o parayi verdim gecen aksam. Kebabin da porsiyonu 35 lira,lahmacun 12 lira. 2 kisi iftarlik yiyecegiz desem azicik hovardalik olsun yarina da tadimlik kalsin diye bol soylesem 150 liraya anca cikarim zaten. Dandik bir sey yemeyin varsin pahali olsun

X