- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Hayır canım eşim normalde rakı bira tekila falan içer votka içemez ve dün akşam votka içmiş çok kötü oldu.Alkol koması öyle olmaz.Bence eşin de zehirlenmiş.Onu öylece bırakman gerçekten çok acımasızca olmuş.
Canım nusaybinde yaşıyorum nusaybin mahvolmuş heryerde hendek ve bomba var geceleri bir dakika olsun silah ve bomba sesleri kesilmiyor bi bomba patlıyor kapılarımız pencerelerimiz açılıyor o kadar çok alışmışız ki bomba patlayınca kalkıp pencerelerimizi kapatıp tekrar uyuyoruz nusaybindeki insanların hepsinin piskolojisi bozulmuş artık bize sesler çok normal geliyor. Mardinde bizden yarım saat uzaklıkta mardine gidiyoruz genelde orda hiçBirde sokağa çıkma yasağı var demişsiniz. Kahvaltı kuaför falan yakın bir ile mi gidiyorsunuz merakimdan soruyorum
Hayır seviyorum bende nasıl gidip uyudum bilmiyorum eşim bazen alkol aldıktan sonra balkona çıkar. bu seferde balkon kapısının önünde başını kapıya dayamış bi şekilde oturuyordu. Bende sandım ki yine sıcak olduğu için oturmuştur diye düşünmüştüm ahh salak benAy nasıl gidip yattınız o halde bırakıp..
Yahu insan sevmese bile insanlık adına yardımcı olurdu. .
Canım nusaybinde yaşıyorum nusaybin mahvolmuş heryerde hendek ve bomba var geceleri bir dakika olsun silah ve bomba sesleri kesilmiyor bi bomba patlıyor kapılarımız pencerelerimiz açılıyor o kadar çok alışmışız ki bomba patlayınca kalkıp pencerelerimizi kapatıp tekrar uyuyoruz nusaybindeki insanların hepsinin piskolojisi bozulmuş artık bize sesler çok normal geliyor. Mardinde bizden yarım saat uzaklıkta mardine gidiyoruz genelde orda hiç
Olaylar yoktu hatta bu gun anneme gelirken yol kapalıydı canlı bomba var diye başka bir yoldan çıktık şehirden annemlerin evide köyde. İdilde şuan yasak var orası bitince nusaybinde yasak olacak evimize eşyalarımıza ne olacak bilmiyoruz insanların evi delik deşik olmuş ydg h kimsenin taşınmasına bile izin vermiyor eşyalarımızda evden çıkaramıyoruz ne olacak hiç bilmiyoruz iş yok millet aç başkalarının durumuna göre biz çok iyiyiz eşim sğrekli para harcayan biri olduğu için bu duruma kolay alışamayacak sanırım.
Hayır seviyorum bende nasıl gidip uyudum bilmiyorum eşim bazen alkol aldıktan sonra balkona çıkar. bu seferde balkon kapısının önünde başını kapıya dayamış bi şekilde oturuyordu. Bende sandım ki yine sıcak olduğu için oturmuştur diye düşünmüştüm ahh salak ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?