Eşimin gece terlemeleri

Beybisi123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
611
877
Merhaba bayanlar,

Başlıktan da görüldüğü üzere eşim gece uykusun da aşırı terliyor deliriyorum sanki adamın vücudun da soba yanıyor bana kadar geliyor o ısı. Korkuyorum bir sorun mu var acaba ? Bu kadar terlemesi normal değil kesinlikle .. Birde kötü kokuyor bütün gün odayı havalandiriyorum anca çıkıyor kokusu. Hamilelikten ötürü zaten kokulara karşı fazla hassasiyet var eşim hareket ettikçe ya da ben yatakta döndükçe koku geliyor. Var mi böyle olan ? Yaz kış böyle. Gündüz terlemesi yok ama uyku da su oluyor su .

Hangi bölüm bakar acaba ? Inşallah bir sorun yoktur ..

Bu arada duş alması da çok sıkıntı sürekli duş alması için ben ısrar ediyorum yoksa hafta da 2 kere duş yetiyor ona kışın . Yazın hergun alıyor hatta 1 günde çok kez ama kışın deli oluyorum çocuk gibi sokamıyorum duşa . Bi öneriniz var mi bu duş konusunda da ?

Haftada iki çok az kokması normal kendi rahatsız olmuyor mu acaba?
Yani ne denir de ikna edilir bilemedim.
Doktor konusunda önce dahiliyeye gidilir herhalde değerlere falan bir bakılır. Ordan yönlendirirler

Yok gündüzleri kokmuyor, gece terliyor yatak çarşaf her yer su içinde bu sefer o teri kokuyor çok değişik bir durum :işsiz: ben en iyisi dahiliyeden randevu alayım .:dua:

Haftada iki mi???
Terlemese de kokar yani.
Ne bileyim güzelce, herkes yatmadan evvel duşunu alsın rahat edelim deseniz kabul etmez mi acaba? Yani illa hamam sefası yapmaya gerek yok, girip 2 dakika sabunlansa yeter, bahanesi nedir?

Haftada iki mi???
Terlemese de kokar yani.
Ne bileyim güzelce, herkes yatmadan evvel duşunu alsın rahat edelim deseniz kabul etmez mi acaba? Yani illa hamam sefası yapmaya gerek yok, girip 2 dakika sabunlansa yeter, bahanesi nedir?

Keşke yapsa ınanin denediğim kalmadi gündüz kokmuyor (sigara kokusunu saymıyorum ) ama ben çok duş alan biri olduğum için onun almadığı günler deli oluyorum pis oluyor yani kokmasina gerek yok insan duş almaz mi almıyor ya :KK12:

Ondan bu gidişle uzaklasacagimi bile söyledim :işsiz: itiyorsun beni bile dedim neler neler dedim hiic vizz o_O:kızgın:

Haftada 2 gun duşla o kokmasin da ben mi kokayim bacım?
Dahiliye doktoru bakar. Büyük ihtimalle hicbir sey de cikmaz. Gecen burada biri aynı konuyu açmıştı da şoklara girmistim. Cogu erkek gece terliyormuş megersem. :bicak: Herhalde ırkımıza özgü.
Her gun dus alsa kokmaz aslinda. Bir de baharati, eti cok yiyorsa onlar da cok kokutuyor.

Haftada 2 kez duşa takıldım ben. Benim eşim de çok terler ama hiç ter koktuğunu görmedim bugüne kadar 8 senedir! Bence daha sık yıkansa sorun çözülür. Geceleri doğalgazı kapatın açıksa.

Haftada 2 gun duşla o kokmasin da ben mi kokayim bacım?
Dahiliye doktoru bakar. Büyük ihtimalle hicbir sey de cikmaz. Gecen burada biri aynı konuyu açmıştı da şoklara girmistim. Cogu erkek gece terliyormuş megersem. :bicak: Herhalde ırkımıza özgü.
Her gun dus alsa kokmaz aslinda. Bir de baharati, eti cok yiyorsa onlar da cok kokutuyor.

Et ikimiz de yemeyiz baharat da öyle ay bilmiyorum .. ama geceleri burnumun direği kırılıyor. Onu da çok kırmak istemiyorum ama benim midem kalkıyor geceleri ... Yazın her gün duş alıyor ama geceleri yine aynı.. maalesef :KK43::KK43:

Çok zor durum.
Ama gerekirse açıkça söyleyin.
Haftada 2 kere duş çok normal değil zaten.
Ayrıca bu denli terlemek, kalple alakalı olabilir. Dahiliye ve sonrasında kardiyoloji görmeli.

Et ikimiz de yemeyiz baharat da öyle ay bilmiyorum .. ama geceleri burnumun direği kırılıyor. Onu da çok kırmak istemiyorum ama benim midem kalkıyor geceleri ... Yazın her gün duş alıyor ama geceleri yine aynı.. maalesef :KK43::KK43:

Ay evet ben de hic tahammul edemem ter kokusuna. Her gun dus aldiginda da boyleyse, ne yazik ki cok da yapacak bir sey oldugunu sanmiyorum. Yine bir doktora görünsün ama siz de alışmaya bakın bence. :KK14:
Duşunu sabah degil de gece yatmadan once alsa mesela. Belirli noktalarda kirmak pahasina uyarmak lazim bence. Çünkü bu tarz seyler insanda ne libido bırakıyor ne de baska bir sey. :110:

Haftada 2 kez duşa takıldım ben. Benim eşim de çok terler ama hiç ter koktuğunu görmedim bugüne kadar 8 senedir! Bence daha sık yıkansa sorun çözülür. Geceleri doğalgazı kapatın açıksa.

iste bende adamı duşa sokamıyorum kışın yok çocuk gibi. Inat, yok yorgunmus yok kolunu kaldıramazmış. Ben ona liste bile yaptım şu şu günler gir bari diye ödül bile koydum ama yoook :sopa:

Keşke yapsa ınanin denediğim kalmadi gündüz kokmuyor (sigara kokusunu saymıyorum ) ama ben çok duş alan biri olduğum için onun almadığı günler deli oluyorum pis oluyor yani kokmasina gerek yok insan duş almaz mi almıyor ya :KK12:

Ondan bu gidişle uzaklasacagimi bile söyledim :işsiz: itiyorsun beni bile dedim neler neler dedim hiic vizz o_O:kızgın:

Ama öğretmen, şimdi gece terleyen adam sabah duş almadan işe gidip nasıl kokmaz ki? Bence ısrara devam edin, sonuçta onun iyiliği için. Ben çok titiz biri değilimdir ama banyo çok ayrı bir durum.

Doktora gitmeye gerek var mı bilemedim, sonuçta doktorun önerisine uymayacaktır değil mi, sizin dediğinizi yapmazken.

Yorgan falan yünlü ise değiştirebilirsiniz ve pamuklu saten nevresim kullanabilirsiniz daha az terlemesi için.

Merhaba bayanlar,

Başlıktan da görüldüğü üzere eşim gece uykusun da aşırı terliyor deliriyorum sanki adamın vücudun da soba yanıyor bana kadar geliyor o ısı. Korkuyorum bir sorun mu var acaba ? Bu kadar terlemesi normal değil kesinlikle .. Birde kötü kokuyor bütün gün odayı havalandiriyorum anca çıkıyor kokusu. Hamilelikten ötürü zaten kokulara karşı fazla hassasiyet var eşim hareket ettikçe ya da ben yatakta döndükçe koku geliyor. Var mi böyle olan ? Yaz kış böyle. Gündüz terlemesi yok ama uyku da su oluyor su .

Hangi bölüm bakar acaba ? Inşallah bir sorun yoktur ..

Bu arada duş alması da çok sıkıntı sürekli duş alması için ben ısrar ediyorum yoksa hafta da 2 kere duş yetiyor ona kışın . Yazın hergun alıyor hatta 1 günde çok kez ama kışın deli oluyorum çocuk gibi sokamıyorum duşa . Bi öneriniz var mi bu duş konusunda da ?
Endokronoloji bolumune gideceksiniz.

Benim eşimde aşırı terler yatak yastık göl olur ama kokmaz çok şükür ben sık sık çarşafları yastık kılıflarını değiştirerek elimden geldiğince bi önlem alıyorum ama hakikaten çok terliyor ya hatta inanmayacaksınız 7 aylık oğlum babasına mı cekmiş nedir Allahım bi bebek bu kadar mı terler uyuyor su içinde kalkıyor bazen gece doyurmak için yatağa alıyorum yatak ıslanıyor terinden çocuğun. Kızım bu kadar terlemez ama oğlum aman allahım sabaha kadar yastığını değiştiriyorum sürekli incecik battaniyeyle yatırıyorum kış günü. Bence kesin ırsi bi durum :KK12:

X