Eşimin gece terlemeleri

iste bende adamı duşa sokamıyorum kışın yok çocuk gibi. Inat, yok yorgunmus yok kolunu kaldıramazmış. Ben ona liste bile yaptım şu şu günler gir bari diye ödül bile koydum ama yoook :sopa:

Yani çocuk da değil ki ne ödülü :))
Üşeniyor işte. İnsan da rahatsız olur kendi kokusundan. Bence hormon bozukluğu var eşinde doktora görünsün. Kız kardeşimde de var çünkü 2 gün duş almayınca kokmaya başlıyor ve bu 13 yaşından beri böyle.

Ay evet ben de hic tahammul edemem ter kokusuna. Her gun dus aldiginda da boyleyse, ne yazik ki cok da yapacak bir sey oldugunu sanmiyorum. Yine bir doktora görünsün ama siz de alışmaya bakın bence. :KK14:
Duşunu sabah degil de gece yatmadan once alsa mesela. Belirli noktalarda kirmak pahasina uyarmak lazim bence. Çünkü bu tarz seyler insanda ne libido bırakıyor ne de baska bir sey. :110:

Sabah imkansız zaten yüzünü zor yıkar daha çok direneceğim geceleri duş alıp yatması için ne yapayim başka çare yokk

Ama öğretmen, şimdi gece terleyen adam sabah duş almadan işe gidip nasıl kokmaz ki? Bence ısrara devam edin, sonuçta onun iyiliği için. Ben çok titiz biri değilimdir ama banyo çok ayrı bir durum.

Doktora gitmeye gerek var mı bilemedim, sonuçta doktorun önerisine uymayacaktır değil mi, sizin dediğinizi yapmazken.

Yorgan falan yünlü ise değiştirebilirsiniz ve pamuklu saten nevresim kullanabilirsiniz daha az terlemesi için.

Teşekkür ederim önerilerinizi uygulayacağım :KK200:

Benim eşimde aşırı terler yatak yastık göl olur ama kokmaz çok şükür ben sık sık çarşafları yastık kılıflarını değiştirerek elimden geldiğince bi önlem alıyorum ama hakikaten çok terliyor ya hatta inanmayacaksınız 7 aylık oğlum babasına mı cekmiş nedir Allahım bi bebek bu kadar mı terler uyuyor su içinde kalkıyor bazen gece doyurmak için yatağa alıyorum yatak ıslanıyor terinden çocuğun. Kızım bu kadar terlemez ama oğlum aman allahım sabaha kadar yastığını değiştiriyorum sürekli incecik battaniyeyle yatırıyorum kış günü. Bence kesin ırsi bi durum :KK12:

Bende nerdeyse hergun değiştiriyorum üstünü de açmaz insan terleyince üstünü acar onu da yapmıyor birbirimize dediğimiz zaman resmen bende su oluyorum . O teri yatağa çarşafa geçiyor o kokuyor iste .

Yani çocuk da değil ki ne ödülü :))
Üşeniyor işte. İnsan da rahatsız olur kendi kokusundan. Bence hormon bozukluğu var eşinde doktora görünsün. Kız kardeşimde de var çünkü 2 gün duş almayınca kokmaya başlıyor ve bu 13 yaşından beri böyle.

Teşekkür ederim öneriler için :KK200::anneadayı:

Doltora gidince sonucu buraya yazarmısınız?Ben de aynı dertten muzdaribim, 7 yıldır evliyim bıktım artık.Mis kokulu tertemiz nevresim seriyorum saatler içinde heryer su oluyor, bazen okadar aşırı ki altını ıslatmış sanki.Benim eşim her sabah duşunu alıyor ,fakat ter bu sonuçta hoş olmayan bir koku oluyor.Beni en çok ıslaklık rahatsız ediyor,yatağı böldük onun tarafına yaklaşamıyorum ben.3-4 yıl önce doktora gitmişti bir şey çıkmadı, onun da pek umrunda değil zaten.

Bende nerdeyse hergun değiştiriyorum üstünü de açmaz insan terleyince üstünü acar onu da yapmıyor birbirimize dediğimiz zaman resmen bende su oluyorum . O teri yatağa çarşafa geçiyor o kokuyor iste .
Ya şimdi anladım seni o çok normal çünkü yastık ıslanıyor kuruyor sonuçta doğal olarak bi süre değiştirmeyince koku yapıyor valla bi çözümü varsa bana da söyleyin gerçekten can sıkıcı oluyor bazen.

Doltora gidince sonucu buraya yazarmısınız?Ben de aynı dertten muzdaribim, 7 yıldır evliyim bıktım artık.Mis kokulu tertemiz nevresim seriyorum saatler içinde heryer su oluyor, bazen okadar aşırı ki altını ıslatmış sanki.Benim eşim her sabah duşunu alıyor ,fakat ter bu sonuçta hoş olmayan bir koku oluyor.Beni en çok ıslaklık rahatsız ediyor,yatağı böldük onun tarafına yaklaşamıyorum ben.3-4 yıl önce doktora gitmişti bir şey çıkmadı, onun da pek umrunda değil zaten.

Ayy iste aynen öyle eşim deodorant falan kullanır yani öyle koltuk altı teri vs. Değil tüm vücudu bacakları kolları şu oluyor . Dokunamıyorum çünkü bende ıslanıyorum bu sefer . Goturecegin doktora inşallah bir çaresi Vardır .

Ya şimdi anladım seni o çok normal çünkü yastık ıslanıyor kuruyor sonuçta doğal olarak bi süre değiştirmeyince koku yapıyor valla bi çözümü varsa bana da söyleyin gerçekten can sıkıcı oluyor bazen.

Aynen öyle hergun hergun degistiremiyorum ama sabah bi açıyorum camı tee akşam kapatıyorum hava alsın diye yastığını balkona koyuyorum ama akşama gene aynı. :kızgın:

Yaa benim eşimde çok terliyor sonra çok terlediğı için uyanıyor sabaha kadar tekrar tekrar uykusu bölünüyor kıyamıyorum uykusunu alamıyor . Elime bir el havlusu aldım uyanmasin diye yarim saate bir siliyordum ama ben uyuya kalinca yine aynı . Hergün 2 kere duş alır bazen iş yerinde de alır 3ü bulur. Hiç kokmaz ama sağlık sıkıntısı olacak diye korkuyorum... chek up a girdi hiç bir şey çıkmadı . Rabbim korusun :KK43:

Ayy iste aynen öyle eşim deodorant falan kullanır yani öyle koltuk altı teri vs. Değil tüm vücudu bacakları kolları şu oluyor . Dokunamıyorum çünkü bende ıslanıyorum bu sefer . Goturecegin doktora inşallah bir çaresi Vardır .
Arkadaşım doktor bir şey derse bize de söyle lütfen .. inşaallah birşey çıkmaz .

Yaa benim eşimde çok terliyor sonra çok terlediğı için uyanıyor sabaha kadar tekrar tekrar uykusu bölünüyor kıyamıyorum uykusunu alamıyor . Elime bir el havlusu aldım uyanmasin diye yarim saate bir siliyordum ama ben uyuya kalinca yine aynı . Hergün 2 kere duş alır bazen iş yerinde de alır 3ü bulur. Hiç kokmaz ama sağlık sıkıntısı olacak diye korkuyorum... chek up a girdi hiç bir şey çıkmadı . Rabbim korusun :KK43:

Tabi kii yazarım buraya. Inşallah çıkmaz. Benim anlatmak istediğimi yazmışsınız adam ter kokmuyor teri çarşaflara işliyor onlar kokuyor benim onu silmem de imkansız eşim de hiç uyanmaz zaten nasıl yatıyor bilmiyorum ama su içinde.. üstünü de açmıyor arada ben açıyorum sonra üşür belki diye kapatıyorum . Inşallah birşey çıkmaz kurtuluruz.

Benim esim de inanılmaz terler. Hatta gece kalkip tişörtünü degistiriyorum. Yastık kılıflarını iki günde bir degistiriyorum .sürekli makine çalışıyor. Ne yaptı ettiyse o terlemeye çözüm bulamadı. Ben de alıştım artik çarşafların ıslanmasina. İlk evlendiğimiz zamanlar altımıza işedi birimiz diye panik yapmıştım.

Bunun tek tedavisi ameliyatmis. Ama ben izin vermiyorum. Yastığına havlu seriyorum. Koku konusunda da yedikleri içtiklerine bağlı koku oluşuyor. Çok seviyorum eşimi çok şükür daha hiç rahatsız olmadım. Hamilelik döneminde ben de rahatsizdim ama öyle büyük sorun yapmadım. Sonuçta düzenli duşunu aliyor. Sürekli atletini değiştiriyor. Temiz adam.

eşimde aynı .
Ki eşim hergun banyo yapar .
Yaz kış o yatak sırılsıklam olur.
Onun oldugu bölume 2 kat nevresım serıyorum .
yatakta ve yastıkta alez var ..
Her gun odayı havalandırırım .
Dayısıda böylemiş genetik zaar :KK47:

benim esimdede var ama kokmaz yada gunde 2 kere dus aldigi icin kokmuyor bilemiyorum yinede cok can skici cunku yastik nevresimleri icindeki yuze kadar sapsari ter oluyo suya basip 1 gece bekletip oyle yikamak zorunda kaliuorum.
onlarda ırsi bi durum kaynanam ve kaynanamin kiz kardesindede var acaba sizinkidemi irsi

X