son olarak; dün benim yanımda olup derdimi paylaşan ve halimi anlayarak cevap veren herkese teşekkür ederim. Onlar için son bir durum güncellemesi yapmak istiyorum. Eşimle durumu konuştum müsait olan bir anımızda. Endişelerimden bahsettim ve özellikle o kadar uzun süre bu misafirliğe sabredemeyeceğimi söyledim(daha ilişkinin başında hastalık ya da büyük bir felaket harici ailesiyle yaşamak istemediğimi kesin olarak söyledim o da bunu kabul etmişti kv-kp ile altlı üstlü yaşamak ne kadar zor iyi biliyorum. Çünkü 24 yılım öyle bir evde yaşamakla geçti) hiç ters tepki vermedi olumsuz bir şey söylemedi. İyi ki bu konuşmayı onunla geciktirmeden yaptım yoksa buradaki dolduruşa gelip direkt patlayabilirdim bir hareketiyle. Kardeşinin de sürekli telefonundan ev baktığını söyledi, o da mahçup hissediyormuş kendini çok fazla. Beraber ev bakarız cümlesi de öylesine söylenmiş bir laftı dedi.
AdChoices
ADVERTISING
Bu konuda ben ılımlı davranıcam ama kesinlikle kendimi kullandırtmak değil amacım, ikisinin çok ince bir çizgisi var. Bana desteğiniz için teşekkür ederim. Özellikle gurbette yaşarken ben de bir tolerans gösterirdim diyenler olaya iyi niyetle yaklaşmama sebep oldunuz
Yani çok şükür doğru iletişim diliyle çözülmeyecek bir durum değilmiş. Diğer arkadaşlara da bundan sonra cevap vermek istemiyorum, ego savaşına çeviriyorsunuz tek derdiniz bu. Tüm negatifliğinizi üzerime yansıtmaktan başka bir şey yapmadınız. Kendi aranızda birbirinizi alkışlayın, en doğrusu sizsiniz çünkü(!) Saygısızlığınıza ve bu tahammülsüz davranışlarınıza maruz kalan herkese Allah yardım etsin. Bu yorumdan sonra hesabı kapatacağım. Bu siteyi uzaktan okumak çok daha keyifliymiş, herkes hak ettiği gibi yaşıyor diyen o arkadaş, haklısın ben çok sevildiğim ve isteklerimin önemsendiği değerli bir evliliği sürdürmeye devam edeceğim. Siz de muhtemelen kalbiniz gibi bir hayat yaşayacaksınız.