- Emoji Skoru
- 209.169
- Puanlar
- 548
O biçim çevremiz var napalım abi oturup ağlayalım mı hayret bişey.Aynen ya bi şey soyleyene de ne bicim aileniz var ne bicim cevreniz var....
eee tamam en super aile sizde ve herkeste yok demek ki. Konudaki ailenin onlardaki super aileden oldugu konusunda inatligin nedenini hic anlamadim.
Ne yazık ki yaşanıyor böyle şeyler ve tamam herkesin başına gelmiyordur ama memleketin geneline bakınca çoğu ailenin yaşadığı sorunlar, akraba, eş dost, konu komşu çevremde çok yaşandı, 40-50 yıllık eşinden kazık yiyen akraba vardı bizde, kadın dert sahibi oldu eşiyle küs öldü.Köydeki bozkır tarla, cin düğünü mekânı köy evi için bile kardeş kardeşi vuruyor maalesef. Ben de bazı insanları fazlasıyla naif buldum.
O biçim çevremiz var napalım abi oturup ağlayalım mı hayret bişey.Aile seçemediğimiz bişey, insanları bundan vurmak büyük düşüncesizlik.
Sen şaka mısın ya , kadın dolandırılmıs bu nasıl bir zihniyet, kadın boşanmaya kadar gelmiş evi vermemişler ve vermezler de , niyetleri en baştan belliymiş, sizin gibi ataerkil zihniyetler sadece kadında problem arar ama erkek ve ailelerine laf edemezsiniz, yazık ya şu kafaya...Ben bunu konu sahibine yazmadım, konu sahibinin en başından tüm bu durumlardan haberi olduğunu düşünüyorum siz bir ev alacaksanız baştan eşinizle konuşursunuz ödeme planı nasıl olacak ev hangimizin üstüne olacak ne kadar kredi cekicez vs diye değil mi aksi mümkün mü sizce ? Siz böyle yapmaz mısınız?
Konu sahibi herşeyi kabul etmiş, sonrasında muhtemelen birileri ya da kendi kendini doldurdu karakolluk oldular güven zedelendi vs vs.. sonrasındaki süreçte eş ailesinin tutumunu doğru bulmuyorum borcu kapatıp evi oğullarının yada gelinlerinin üstüne yapılıp kenara cekilebilirlerdi sanırım karşılıklı inatlaşmaya dönmüş olay.
Balık baştan kokmuş yani konu sahibi hiç bu olaylari cikarmasaydi huzurlu mutlu evliliği devam ediyor olsaydı bunların hiçbiri yasanmicakti belki de o insanlarda kredi bitince oğulları üstüne vereceklerdi evi.
Ara mesajları okumadım çok ahahah bu çok iyiydi. Kocayı babasına göre seçiyosak biz yanmışız.Benim kayinpeder evi babasini ustune vermis sonra alamamis yazmistim ya ben. Ne bicim koca seciyomuşuz sanki büyük dedeyle evleniyorum adam napsin babasinin babasi öyle yapti diye.
Gercekten bu kadar aileleri bile olsa başkalari adina abartili buyuk konusmalar neyin nesi bilemiyorum. Ben kimseye kefil olamam ailemden de olsa cevremden de olsa herkes ayri bi birey.
Ailede biri cikip guven sarsici bir sey yapsa herhalde kendilerini nufustan sildirip yeni aile kuracaklar.
Rahmetli babamın 2. eşinin kardeşi bizim sülaleden para toplamış falanca yerde arsa aldık üzerine villalar yapacağız projesi hazır, sizlerde birer villa sahibi olacaksınız diye, babam uyanık geçinirdi rahmetli ama söz konusu akraba olunca güvenirdi, buraya parantez açayım babamın eşi Allah var iyi kadındı, babama çok güzel baktı, ondan yana sıkıntı yok, neyse babam Mune X abine sizde para verin ev sahibi olun diye tutturdu, bende akrabayla iş yapmayı sevmediğim gibi canlı kanlı görmediğim yere para yatırmam, baba ben bu işe girmem dedim diye aboooo siz bu kafayla ev sahibi olamazsınız, hayatınız laylaylom geçer kirada kalırsınız vsAra mesajları okumadım çok ahahah bu çok iyiydi. Kocayı babasına göre seçiyosak biz yanmışız.
Belki çevrem gayet iyi ama salak değilim, gözlem yetenegim yüksek? Bu insanlar hiç mi gazete okumuyor, TV izlemiyor? KKda bile yüzlerce konu açılmış, sonra vay efendim bık bıkO biçim çevremiz var napalım abi oturup ağlayalım mı hayret bişey.Aile seçemediğimiz bişey, insanları bundan vurmak büyük düşüncesizlik.
Biz de isterdik elit , saraydan gelme akrabalarımız olsun ama napalım bahtımıza böylesi düştü, bunun için suçlanmak da ne biliiiimmmmO biçim çevremiz var napalım abi oturup ağlayalım mı hayret bişey.Aile seçemediğimiz bişey, insanları bundan vurmak büyük düşüncesizlik.
O zaman benim tam da şuanda harakiri yapmam gerekirdi zira eşimin babası vasatın vasatıAra mesajları okumadım çok ahahah bu çok iyiydi. Kocayı babasına göre seçiyosak biz yanmışız.
Benimkilerde köylü, burjuva ya da aristokrat akrabalara denk gelemedik henüz.Biz de isterdik elit , saraydan gelme akrabalarımız olsun ama napalım bahtımıza böylesi düştü, bunun için suçlanmak da ne biliiiimmmm
Ahhh kör talih , evlenince de burjuva sınıfına giremedikBenimkilerde köylü, burjuva ya da aristokrat akrabalara denk gelemedik henüz.
Koca tarafımda köylü maalesef. İnşallah torunların torunları falan İstanbulluyuz, birde beyaz turk diye bişey çıkmış, ondan diyebilirAhhh kör talih , evlenince de burjuva sınıfına giremedikNerelere gideyim beeeeennnnnn
Beyaz Türkler çok zengin o bize gelmez bacımKoca tarafımda köylü maalesef. İnşallah torunların torunları falan İstanbulluyuz, birde beyaz turk diye bişey çıkmış, ondan diyebilir
Ben de çift sarılı köy yumurtasıyımKoca tarafımda köylü maalesef. İnşallah torunların torunları falan İstanbulluyuz, birde beyaz turk diye bişey çıkmış, ondan diyebilir
Biz Edirne tarafindan tarla falan aldık, o zamana aynı bostancı gibi olacak diyollarBeyaz Türkler çok zengin o bize gelmez bacım
Ben konu sahibi haksız diye hiç biryerde yazmadım zaten bariz dolandırılmış kendisi ama okuduğunu anlamda sorun var kendisinde herkes diyorki dolandirılmişsın boşanmaya kadar gitmiş sürekli kavga gürültü ta karakolluk bile olmuşsun cocuğu nasıl yaptın bi takmış teyze aklın fikrin sevişmekte aynen o kadar kaosun içinde sevişen benim çünkü :)Bu konuda Bibi'nin değil sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum ama böyle bir cevap vererek haklıyken haksız konuma düşürdünüz kendinizi.
Evet yanıtlarıyla haksız duruma düşmüşBen konu sahibi haksız diye hiç biryerde yazmadım zaten bariz dolandırılmış kendisi ama okuduğunu anlamda sorun var kendisinde herkes diyorki dolandirılmişsın boşanmaya kadar gitmiş sürekli kavga gürültü ta karakolluk bile olmuşsun cocuğu nasıl yaptın bi takmış teyze aklın fikrin sevişmekte aynen o kadar kaosun içinde sevişen benim çünkü :)
Bu durumda mahkemece mal kaçırmaya karar verilmez.Genelde mal kaçırma evlendikten sonra alınan bir malın boşanma aşamasında başkasına devredilmesine denir.Konuda karşı taraf çok sağlam bir ifadeyle kurtulur.Konu sahibinin eşi ve ailesi evi babam aldı bizde oturuyorduk dese konu kapanır.Olan kızın ziynetlerine olmuş,bu devirde babana bile güvenmeyeceksin sonradan evlendiğin eş kim ki ? ZİYNETLERİNİZİ KİMSE VERMEYİNN!!! NE EV İÇİN NE ARABA İÇİN VERMEYEYİN! ONLAR KADININ HAKKI.Cok fena kaziklanmissiniz esinizden once sizin dava acmaniz lazimdi. Mal kaciriyor diye de belirtin daha yeni evlenmissiniz size ait altinlari satip baba uzerine ev almak dolandiricilik resmen. Mahkemeye verip altinlari gero ödetmeyi deneyin.
Kredi bitmeden ustune alamaz esiniz zaten alma niyeti de yok ailecek dolandirmislar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?