algılayamadınız sanırım? ev babasının üzerine ve sadece 300 bin yardımda bulunup 1 yıl aylık 8 bin ödeyip 120 bin tl kadarını ödedi geri kalanı biz karşıladık altınlar eşimin kredisi falanEv sizin krediyi sizin odemeniz lazım zaten adam sizi dolandırmış gibi niye davraniyorsunuz ? Krediyi kim çekerse ev onun üstüne olur siz cekseydiniz madem ! Ha bu arada karakolluk olduğun kocanla sevişip çocuk yapma motivasyonunuz ne ?
120 bini ödeyip geri krediyi bize atıyor zaten şu an onunkini de biz ödüyoruzalgılayamadınız sanırım? ev babasının üzerine ve sadece 300 bin yardımda bulunup 1 yıl aylık 8 bin ödeyip 120 bin tl kadarını ödedi geri kalanı biz karşıladık altınlar eşimin kredisi falan
ayrıca yarın bir gün babasına Allah korusun bir şey olsa kardeşleri de hak sahibi olacakEv sizin krediyi sizin odemeniz lazım zaten adam sizi dolandırmış gibi niye davraniyorsunuz ? Krediyi kim çekerse ev onun üstüne olur siz cekseydiniz madem ! Ha bu arada karakolluk olduğun kocanla sevişip çocuk yapma motivasyonunuz ne ?
Kimyasal gebelik boşanmaya engel değil boşayın gitsin ne kredisi şu bu yalandan sallamışlar işte hak sahibi olma diyeMerhaba kızlar, uzun zamandır çok rahatsız olduğum içimi kemiren bir durum var sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum çünkü bu yaşadığım olayda herkes benim gibi mi düşünürdü yoksa farklı bir yaklaşım mı sergilerdi bilemiyorum.
Öncelikle biz evleneli 1.5 yıl oluyor ve evliliğimiz benim tayin durumlarım nedeniyle biraz aceleye geldi o sırada evimizi eşyalarımızı bile alamadan evlendik sırf tayin yetişsin diye. Bir ev almayı düşündüğümüz için 3-4 ay eşimin ailesinin yanında kaldık bu sırada ev bulup eşyalarımızı alıp çıkacaktık. 4. ayın sonunda evimizi bulduk ve anlaşma için emlakçıya gittik, emlakçıda sözleşme imzalanırken emlakçı kimlik istedi ve eşimin babası bir anda kimliği uzattı ben o an anlam veremedim. Neyse sözleşme yapıldı ama daha tabu alınmamıştı. Oradan çıktıktan sonra eşime neden baban kimliği verdi dedim o da bana kredi çıkmadığı için babam konut kredisi çekecek evi onun üzerine yapmamız lazım dedi ve o an şok oldum. bunun üzerine tabi baya şiddetli bir kavga ettik ben evden gittim eşim daha sonra gelip 1 yıl sonra üzerimize alıcaz şu an mecburiyetten böyle falan diye açıklama yaptı.
türlü hır gürden sonra bizim düğün altınları satıldı ev alındı biz oturuyoruz 1.5 yıldır ama hala kavgasını ediyoruz çünkü eşim üzerine almaya yönelik bir girişimde bulunmuyor şu an alamam kredisi var bilmem ne türlü bahaneler. Tartışmalar esnasında bana sen de kira vermeden oturuyorsun o zaman kira ver, bu ev babamın böyle kabul et gibi söylemlerde bulunmaya başladı.
Bu konu yüzünden yazın büyük bir kavga daha yaşadık benden kredi için destek istedi ben de babasının evi olduğunu kendilerinin ödemesi gerektiğini karışmayacağımı söyledim. bunun üzerine evi terkedip ailesinde kaldı 1 hafta onlara da anlatmış rahatsız olduğumu, tabi biz o ara karakolluğuz. Ailesi bu süreçte bir kez aramadı ne oldu ne bitti sormadı zaten normalde de daha bir kez beni aramış değiller, yan yana gelince bir şey yokmuş gibi iyiyiz. İnsan olsalar yuvanız yıkılmasın tamam evi alın üzerinize ya da bizim krediyi siz ödeyin ev sizin olsun gibi tekliflerle gelebilirlerdi.
Eşim hala evin kredisini ödüyor ben karışmıyorum çünkü artık gurur yaptım. keşke alınmasaydı da kirada otursaydık. Bu arada babası geçen ay araba almış artık benim ev kredisini de siz ödersiniz demeye başladı krediyi bize yıktı zaten 1 yıl ödedi aylık 8 9 bin. Biz burda aylık 50 bin öderken o aylık 8 bin lira verip ev sahibi oldu.
Bizim aramız bu süreçte bayağı açıldı çok soğudum eşimden ve ailesinden. Ne zaman bir şey yapmak almak gezmek istesem eşimden duyduğum cevap kredi ödüyorum param yok. Tamam benim de gelirim var ama ben buna bana yaşattıkları için ödemeye karışmıyorum ama mutfak şu bu masraflarını karşılıyorum. İnanır mısınız daha balayına bile gitmedik neden çünkü kayınbabanın evinin kredisini ödüyoruz . Eşimin 2 tane daha kardeşleri var ve bu ev üzerinde onların bile hakkı oluyor tek hakkı olmayan benken niye yardımda bulunayım??
Bunlar yetmezmiş gibi bu ay benden kredi için para istedi aynı kavgalar çıktı ben de vermek istemeyince eşim boşanmak istedi dilekçeyi bile hazırlamış ben de durur muyum ben senden boşanıyorum diyip kendim dilekçemi yazdım ama sonra kimyasal bir gebelik yaşadım ve bu konu yine ertelendi…
Sizce bu durumda kim haklı ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Tüm yaşananlardan çıkardığınız bu mu? Kusura bakmayın ama ev evlilikten önce almış olduğunuz tamamen size ait bir ev olsa bile siz o evden yine kovulursunuz, yine kocam da kocam dersiniz sanki.şunu da ekleyeyim eşim en ufak bir tartışmada kendine kalacak bir yer bul sana şu kadar süre veriyorum deyip resmen evden kovuyor sonra sinirle söyledim diyor. Aslında işte bu yüzden evlilikten sonra alınan ev eşlerin olmalı ki böyle problem durumlarında iki taraf da birbini evden kovamasın.
bana kredi çıkmıyor düzgün bir üslupla sormayı bilmiyor musunuz nedir bu romanvari üsluplar? bana kredi çıkmadığı için ben çekemedim altınlarımı vermişim zaten 500 bin tllikalgılayamadınız sanırım? ev babasının üzerine ve sadece 300 bin yardımda bulunup 1 yıl aylık 8 bin ödeyip 120 bin tl kadarını ödedi geri kalanı biz karşıladık altınlar eşimin kredisi falan
algılayamadınız sanırım? ev babasının üzerine ve sadece 300 bin yardımda bulunup 1 yıl aylık 8 bin ödeyip 120 bin tl kadarını ödedi geri kalanı biz karşıladık altınlar eşimin kredisi falan
Ahahahhaah romavaribana kredi çıkmıyor düzgün bir üslupla sormayı bilmiyor musunuz nedir bu romanvari üsluplar? bana kredi çıkmadığı için ben çekemedim altınlarımı vermişim zaten 500 bin tllik
Onunki dedigin sizin niyetinize alınan ev değil mi ?120 bini ödeyip geri krediyi bize atıyor zaten şu an onunkini de biz ödüyoruz
Altınlarını neden verdin.şunu da ekleyeyim eşim en ufak bir tartışmada kendine kalacak bir yer bul sana şu kadar süre veriyorum deyip resmen evden kovuyor sonra sinirle söyledim diyor. Aslında işte bu yüzden evlilikten sonra alınan ev eşlerin olmalı ki böyle problem durumlarında iki taraf da birbini evden kovamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?