- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.886
- 63
- Konu Sahibi gecmisemazidiyemiyorum
-
Yahu fikir yuruttum sonuca varmadim hayret biseysinizNe alaka ya bu sonuca nasıl vardınız?
e kudra, bazı erkeklerin seviyesi o değil mi günümüzde zaten. Asıl okumuş etmiş kadın niye bu kafadaki adama yüz veriyorNe alaka ya bu sonuca nasıl vardınız?
Mümkünse yürüttüğünüz fikirleri kendinize saklayın. Bir kadını rahatlatmaya çalışırken diğer kadını ortada hiç bir sebep yokken aşağılamak hiç kimsenin haddine değil.Yahu fikir yuruttum sonuca varmadim hayret biseysiniz
Siz o kadinmisiniz yoksaMümkünse yürüttüğünüz fikirleri kendinize saklayın. Bir kadını rahatlatmaya çalışırken diğer kadını ortada hiç bir sebep yokken aşağılamak hiç kimsenin haddine değil.
Nerden biliyorsunuz yahu? Belki mutlu keyifli bir ilişki yaşandı, güzel ayrıldılar falan. Hakkında hiç bişey bilmediğiniz bir kadın, hiç bişey bilmediğiniz bir ilişki.e kudra, bazı erkeklerin seviyesi o değil mi günümüzde zaten. Asıl okumuş etmiş kadın niye bu kafadaki adama yüz veriyor
Yada yukarilari okuyup okudugunuzu idrak edip beyin kivrimlarinizda bi gezdirin sonra bana cevap verebilecek kapasiteye erişebilirsiniz tşklerMümkünse yürüttüğünüz fikirleri kendinize saklayın. Bir kadını rahatlatmaya çalışırken diğer kadını ortada hiç bir sebep yokken aşağılamak hiç kimsenin haddine değil.
Yahu milletin fikrinden sizeneeee niye her lafa atliyosunuz kendi fikrinizi soyleyin susun ya hayret biseysiniz sizeneeeeNerden biliyorsunuz yahu? Belki mutlu keyifli bir ilişki yaşandı, güzel ayrıldılar falan. Hakkında hiç bişey bilmediğiniz bir kadın, hiç bişey bilmediğiniz bir ilişki.
e kadın ayrıntı veriyor ya o kadar. ayrıldığı sevgilisinin çıplak fotoğraflarını saklamış? normal mi bu? keyifli ve saygılı ilişkiye mi benziyor?Nerden biliyorsunuz yahu? Belki mutlu keyifli bir ilişki yaşandı, güzel ayrıldılar falan. Hakkında hiç bişey bilmediğiniz bir kadın, hiç bişey bilmediğiniz bir ilişki.
özel fotoğraflar saklanmış????Ay kadınlar iyi misiniz? Bir erkekle bir kadın tatile gidip birlikte bir şeyler yaşıyorsa neden "gönül eğlendirmiş" diye yaftalayıp hemcinsinizi aşağılıyorsunuz hayretler içindeyim
Size katilmiyorum gonul eglendirme dedigimiz şeyde bi erko yalniz ve gerzekse bayaaa uzun surebilir o yalnizligi dinsin diyeneticede ihtiyac karsilaniyordur...
Eeee?özel fotoğraflar saklanmış????
Size ne milletin nasıl ilişki yaşadığından, ay çıldırıcame kadın ayrıntı veriyor ya o kadar. ayrıldığı sevgilisinin çıplak fotoğraflarını saklamış? normal mi bu? keyifli ve saygılı ilişkiye mi benziyor?
Bu yoruma şöyle cevap veriyim Erkolar kapatilsin yaEvet gezerken ihtiyac karsilamak icin o kadinlaydi şimdi ise aşik olarak evlendi asla cocuk icin, evde duzen, ailesine uyumlu gelin gerekli olduğu için degildir.
özel fotoğrafların baya baya bilgisayrda saklanmasından bahsediliyor burada. mutlu ve saygılı ilişkim özel fotolarımızı taa evleninceye kadar saklamasın, silsin bi zahmet ayrıldığımızda.Size ne milletin nasıl ilişki yaşadığından, ay çıldırıcaminsanlar sevişince keyifli ve mutlu ve saygılı ilişkiler yaşamıyor mu sanıyorsunuz
Nerden biliyorsunuz yahu? Belki mutlu keyifli bir ilişki yaşandı, güzel ayrıldılar falan. Hakkında hiç bişey bilmediğiniz bir kadın, hiç bişey bilmediğiniz bir ilişki.
Ya şimdi oyle demeyin, belki unutmustur adam iliski bittikten sonra silmeyi. Belki galeride gorunmesin diye gizli klasore atmistir da sonra iliskinin ustunden vakit gecince klasoru komple unutmustur.özel fotoğrafların baya baya bilgisayrda saklanmasından bahsediliyor burada. mutlu ve saygılı ilişkim özel fotolarımızı taa evleninceye kadar saklamasın, silsin bi zahmet ayrıldığımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?