Eşimin eski sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu fikir yuruttum sonuca varmadim hayret biseysiniz
Mümkünse yürüttüğünüz fikirleri kendinize saklayın. Bir kadını rahatlatmaya çalışırken diğer kadını ortada hiç bir sebep yokken aşağılamak hiç kimsenin haddine değil.

Mümkünse yürüttüğünüz fikirleri kendinize saklayın. Bir kadını rahatlatmaya çalışırken diğer kadını ortada hiç bir sebep yokken aşağılamak hiç kimsenin haddine değil.
Siz o kadinmisiniz yoksa sizene yahu benim yorumumdan ayrica ben arkadasi rahatlatmadim yukarilari okumadan her lafa atlamayin rica ederim

e kudra, bazı erkeklerin seviyesi o değil mi günümüzde zaten. Asıl okumuş etmiş kadın niye bu kafadaki adama yüz veriyor
Nerden biliyorsunuz yahu? Belki mutlu keyifli bir ilişki yaşandı, güzel ayrıldılar falan. Hakkında hiç bişey bilmediğiniz bir kadın, hiç bişey bilmediğiniz bir ilişki.

Yada yukarilari okuyup okudugunuzu idrak edip beyin kivrimlarinizda bi gezdirin sonra bana cevap verebilecek kapasiteye erişebilirsiniz tşkler

Nerden biliyorsunuz yahu? Belki mutlu keyifli bir ilişki yaşandı, güzel ayrıldılar falan. Hakkında hiç bişey bilmediğiniz bir kadın, hiç bişey bilmediğiniz bir ilişki.
Yahu milletin fikrinden sizeneeee niye her lafa atliyosunuz kendi fikrinizi soyleyin susun ya hayret biseysiniz sizeneeee

e kadın ayrıntı veriyor ya o kadar. ayrıldığı sevgilisinin çıplak fotoğraflarını saklamış? normal mi bu? keyifli ve saygılı ilişkiye mi benziyor?

Size katilmiyorum gonul eglendirme dedigimiz şeyde bi erko yalniz ve gerzekse bayaaa uzun surebilir o yalnizligi dinsin diye neticede ihtiyac karsilaniyordur...

Evet gezerken ihtiyac karsilamak icin o kadinlaydi şimdi ise aşik olarak evlendi asla cocuk icin, evde duzen, ailesine uyumlu gelin gerekli olduğu için degildir.

e kadın ayrıntı veriyor ya o kadar. ayrıldığı sevgilisinin çıplak fotoğraflarını saklamış? normal mi bu? keyifli ve saygılı ilişkiye mi benziyor?
Size ne milletin nasıl ilişki yaşadığından, ay çıldırıcam insanlar sevişince keyifli ve mutlu ve saygılı ilişkiler yaşamıyor mu sanıyorsunuz

Size ne milletin nasıl ilişki yaşadığından, ay çıldırıcam insanlar sevişince keyifli ve mutlu ve saygılı ilişkiler yaşamıyor mu sanıyorsunuz
özel fotoğrafların baya baya bilgisayrda saklanmasından bahsediliyor burada. mutlu ve saygılı ilişkim özel fotolarımızı taa evleninceye kadar saklamasın, silsin bi zahmet ayrıldığımızda.

Adamlar hakkında bir çok şeyi iyi tarafından gören bakış açınız var.

özel fotoğrafların baya baya bilgisayrda saklanmasından bahsediliyor burada. mutlu ve saygılı ilişkim özel fotolarımızı taa evleninceye kadar saklamasın, silsin bi zahmet ayrıldığımızda.
Ya şimdi oyle demeyin, belki unutmustur adam iliski bittikten sonra silmeyi. Belki galeride gorunmesin diye gizli klasore atmistir da sonra iliskinin ustunden vakit gecince klasoru komple unutmustur.
Olabilir yani insanlik hali. Bir arkadasimin da başına gelmis oradan biliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…