Eşimin eski eşinin derdi ne?

Evet ama aradigi kisi de benim bu kadar takdigimi uzuldugumu bilmiyor bana nirmal dogal bir seymis gibi anlatti

Tanıştıktan 6 sene sonra evlenmissiniz. 6 sene boyunca yeniden barismayi mı ümit etmiş kadın? normal değil bence, takıntılı sanırım.

Kadinin akrabadan birini arayip dertlesirken BEN EVLENDIM demesiyle kocasini aldatmasi oluyor oyle mi? Sen aldatma ne cok yanlis anlamissin

Evet ama aradigi kisi de benim bu kadar takdigimi uzuldugumu bilmiyor bana nirmal dogal bir seymis gibi anlatti
Ayıp bence, ben söylemezdim. Geçenlerde bi akrabamin eski nisanlisiyla karşılaştık konuştuk vs. Ama gidip de akrabamin su anki eşine anlatmadim. Bana normal gelmiyor bu tip şeyler. Ufak ama mide bulandiran cinsten. Kimseyi huzursuz etmeye gerek yok.

ben de ayrıldım boşandım
sürüyle ortak arkadasımız oldugu halde bir kere aramadım
aranmaz
aranmamalı
eşinizin suçu yok , eşiniz istese onunla evli kalırdı.

suç kadında belli ki ya unutamamış, ya da huzur bozmak istiyor
bence muhatap olmayın

Evet ilk zamanlar evdi esyaydi bahanesi vardi..sonraki konulari bilmiyorum..ama esim benle iliskisi de oturunca ona aramalarinin dogru olamdigini soykemis bu hala bi bi araya gelelim nerde olirsan ol ben gelirim konusalim diyormus..sonra da biz evlendik iste..sonra o da evlendi..ama ne yapip edip kendinden haberdar ediyor..
Kendisini arasam ne diyecegim ki..
Benim takintin su..bu kadin esimle aralarindaki bagin cok guclu oldugunu mu bana gostermeye calisyor..yani ben evelnsem de o evlensen de biz birbirimizden haberdariz gibi..walla bilmiyorum

Ben de soylemem..icine kurt duser diye

Benm ilk evliligim..belki ondan kaldirmaiyorum..bakin siz de bosanmissiniz..eski esinize soykeyecek sozunuz var mi..bu unutamamak dogru mu..o da evlenmis..aksam kocasiyla yatarken benim kocami mi dusunuyir..kadinin karakterini cozemedm

Tanıştıktan 6 sene sonra evlenmissiniz. 6 sene boyunca yeniden barismayi mı ümit etmiş kadın? normal değil bence, takıntılı sanırım.
Evet cok garip...demek ki kadin cok sevmis tekrar esimle olmak istemis..
Aska saygim buyuk..anliyorum anlamaya calisiyorum..tm diyorum..ama evlendikten sonra da aileden birini aramasi tepemin tasini attirdi..ve ben bunu esime hemn soyleyemedim.kendi kendimi yedim durdum..
Kocasini arasam bak karin benim kocamn ailesini ariyor kimle berabersin gor salak olma..desem..onlar dert etsin dedim ama yapamam ki..ihanet gibi bir sey bu benin icin...
Mesela ben eski sevgilimi ya da nisanlimi ya da ailelerinden birini kizkardesini falan ariyorum..kocamdan gizli..buyuk namussuzluk bu..
Hani sosyal medyadan bakarsin resnine acaba ne yapti vs die ama arama iletism kurmak.

Benm ilk evliligim..belki ondan kaldirmaiyorum..bakin siz de bosanmissiniz..eski esinize soykeyecek sozunuz var mi..bu unutamamak dogru mu..o da evlenmis..aksam kocasiyla yatarken benim kocami mi dusunuyir..kadinin karakterini cozemedm
bu kadar ince düşünmeyin kendinize hiç mi güveniniz yok
bırakın arasın çatlasın kudursun
yalnız eşinizi ararsa eşinizin muhattap olmasına izin vermeyin
diğer akrabaları da umursamayın

Kadinin akrabadan birini arayip dertlesirken BEN EVLENDIM demesiyle kocasini aldatmasi oluyor oyle mi? Sen aldatma ne cok yanlis anlamissin
Kocasindan gizli ariyor..bu aldatmadir bence..madem aldatma deil..gizli aramasin..desin ki kocasina ya ben ilk esimin akrabasiyla konustum evlendigimizi soyledim bir de ilk esimi ve yeni esini sordum desin!
Bence buyuk namussuZluk..

Bence haber tasiyanlara onunla ilgili hicbirseyi merak etmediginizi soyleyin onunla ilgili konu acilirsa kapatin gerekirse kirici olun
.cunku ben o laf tasiyanlari cokta masum bulmuyorum

Bi arkadasimin esi daha onceden evlenip ayrilmisti evlenip qyrilmakla ilgili misal versem yada o konuyla ilgili bisey soyleyecek olsam yanlis anlar mi yada aklina gwlir mi diye cekinir hicbirsey sormazdim

Bi yakinimizin karisida daha onceden evlenip ayrilmis yani ikinci evliligi koca sülalede kimsede eski esinin isini sagmidir olumudur neden ayrilmislar hicbirsey sormamistir çünkü bu mevzularinda kari kocadan baskasinin konusmasini uygun bulmuyorum

Yani o ozellikle laf gonderiyorsa o laflari evinize sokmayin

Bence esinizinde numarasini degistirin sosyal medya hesaplarindanda engelleyin ki ulasma sansi olmasin

Taciz boyutunda deil zaten engelleyecek kadar..
Ben dugun fotolarini bile gordum..atilmamisti..ailede bir degeri var anladigim kadariyla..belki de ben kiskaniyorum sacmaliyorum..ama kadini saglikli bulmuyorum

Kocasindan gizli ariyor..bu aldatmadir bence..madem aldatma deil..gizli aramasin..desin ki kocasina ya ben ilk esimin akrabasiyla konustum evlendigimizi soyledim bir de ilk esimi ve yeni esini sordum desin!
Bence buyuk namussuZluk..
Ne namussuzlugu ya sen iyi misin yoksa kiskancliktan gozun mu dondu? kadin bi muhabbet etmis kapamis kimseye hesap verecek hali yok. Kafana takmaya devam edersen kendine edersin

Cok.haklisiniz bende aynilarini soyliyceksin tim.
Sen eşinin üzerine bu konu ile gittiğin sürece ortada hiç sorun yokken sorun cikarticaksin kendine bunu aklında tut. Sana laf taşıyanlardan uzak dur bi daha da eşine gidipte o kadından bahsetme.
Kendini eşinin yerine koy sana esin bunu yapsaydı ne dusunursun? Esin herseyi unutmuş sen ısrarla hatırlatıyorsun canim.... biraz umursamaz olmaya çalış bu konuda çok zor biliyorum ama zorla kendini hiç o kadinin adını sanını ağzına alma sana ondan bahsedenler e kırıcı ol, kadından niye bahsediyorsunuz beni mi aradi sizi mi sizi aradi ya kendinize saklayın bu durumu bir zahmet diyin!
Yuvamızı yıkmaya eşimle aramı açmaya mi çalışıyorsunuz diyin? Bakın bakalım tekrarliycaklarmi

Bir de bu kadının aradığını ettiğini size kim haber veriyor.Bence o söyleyen kişiler de fena siz asıl onlara dikkat edin

Ne namussuzlugu ya sen iyi misin yoksa kiskancliktan gozun mu dondu? kadin bi muhabbet etmis kapamis kimseye hesap verecek hali yok. Kafana takmaya devam edersen kendine edersin
Sen de ayni kafadasin o zaman..yani sana eski esini ailesini aramak normal geliyor..sen evlensen de kocandan gizli eski kocanin ailesi veya eeski kocanla konusmak normal..oyleyse sana soruyorum..sen yadirgamadigin icin..amacin ne olurdu eski iliskinle bitiremedigin ne olurdu..

nasıl cesaret ediyor eşi duyar diye nasıl korkmuyor bence dikkatli olun paravan bir evlilik daha doğrusu saf biriyle gönül bağı olmadan evlenmiş olabilir Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…