Evet ama aradigi kisi de benim bu kadar takdigimi uzuldugumu bilmiyor bana nirmal dogal bir seymis gibi anlattiEn son eşinizi değil de aileden birini aramış anladığım kadarıyla. Kimi aradiysa o kişinin size bunu taşıması da doğru olmamış huzursuz olacağınız belli. Anlamadığım arayıp ne konuşuyor? Ne diyor? Eşiniz neden engellemiyor?
Tanıştıktan 6 sene sonra evlenmissiniz. 6 sene boyunca yeniden barismayi mı ümit etmiş kadın?Aaa evet..8 ay olmustu onlar bosanali..ve kadin hep ye niden bir araya gelelim demis..bana esim sonradan soyledi bunlari..ve esimin evlendigini duyunca kriz gecirmis..sonra da esimi aramis bu en son esimi arayisiydi..sonra kendi de evleniyor ve aileden birini ariyor..
Ayıp bence, ben söylemezdim. Geçenlerde bi akrabamin eski nisanlisiyla karşılaştık konuştuk vs. Ama gidip de akrabamin su anki eşine anlatmadim. Bana normal gelmiyor bu tip şeyler. Ufak ama mide bulandiran cinsten. Kimseyi huzursuz etmeye gerek yok.Evet ama aradigi kisi de benim bu kadar takdigimi uzuldugumu bilmiyor bana nirmal dogal bir seymis gibi anlatti
ben de ayrıldım boşandımUzun zamandir bu konuyu acmak istiyordum. Eski konularimla birlikte ifşa olurum korkusuyla acamadim..eski konulari da sildiremiyormuşuz..2.uyelige de uşendim.neyse kim okursa okusun anlarsa anlasin lanet olsun ya..
Neyse..biz eşimle toplamda 9 yildir tanisiyoruz birlikteyiz...ayrilip barisarak gecti ilk 2 yilimiz sonra her sey oturdu..esim daha once evlendi ayrildi cocugu yok..eski esini ben hep merak ettim..cunku biz eşmle tanistigimizda eşim 8 aylik boşanmisti ve duygusal olarak çokmuş bi haldeydi..bizim ayrilip baristigimiz donemlerde ben hep acaba eski esini unutamadi da bana odaklanamiyor diye dusunmustum..
Sonra bu kadin ara ara esimi ariyor..yani ara ara derken bir bahane ile yilda bir bazen 2..en son evlendigimizi duyunca krize girip aramis daha sonra ben artik
Aramaz etmez diye dusunurken bir bahane ile esimi degil de aileden birini aramis nispet yapmis biraz kendisi de evlenmis mutlulugunu anlatmis sonra bizi sormus onlar nasillar diye..
Yahu arkdas hadi ilk zamanlardaki aramalari ayrilik acisi kabullenememe vs diye cok da takmiyordum..sonra biz evlendik bunu duydu uzuldu belki deyip aradi yuzlesti falan diyordum..artik geride kaldi bitti gitti diyordum..ama artik o da evlenmisken daha ne ariyor..evliligine saygisi yok..utanmaz arsiz biri..kocasina ihanet ediyor soyle sokakta gorsem de suratina bagirsam diyorum sen ne utanmaz namussuz kadinsin diye..evlendin gittin e mutluyum vs de diyormussun git hayatini yasa..bize ne bulasiyorsun..bir sekilde ama bir sekilde bir bahaneyle bi seyle biz3 ulasiyor kendini hatirlatiyor kadin ya..
Aklima geldikce sinirleniyorm esime patliyorum..
Senle bu kadin arasinda bitmeyen bir sey mi var diye..o da cok yoruluyor..
Ben de iliski yasadim bitti..eski sevgililerime arayip ne diyecegim diyecek bir seyim yok seytan gorsun suratlarini..
Bu kadin eski es..evlendi kurtuldum dedigim kadin bence vazgecmeyecek..
Sizce derdi ne..noluyo yaa
Evet ilk zamanlar evdi esyaydi bahanesi vardi..sonraki konulari bilmiyorum..ama esim benle iliskisi de oturunca ona aramalarinin dogru olamdigini soykemis bu hala bi bi araya gelelim nerde olirsan ol ben gelirim konusalim diyormus..sonra da biz evlendik iste..sonra o da evlendi..ama ne yapip edip kendinden haberdar ediyor..Benim merak ettigim hangi sebeplerle esinizi ariyor hal hatir sormak icin mi
Hersey bitmisse esiniz neden telefonlarina cevap veriyor bence en mantiklisi birgun aradiginda siz acin telefonu benim meshebim seninki kadar genis degil bwn bu gorusmelerden rahatsiz oluyorum bir dahada arama
Sonucta gecmis 10 yil yeni bitmis olsa evdi esyaydi mevzulari icin girusulur
Yani acikcasi ben bu kadar kendimi yeyip bitirmezdim ama gerekirse gider yuzyuze konusurdum olmamis ki bitmis tekrar gorusmek istemenin mantigi nedir yani
Ben de soylemem..icine kurt duser diyeAyıp bence, ben söylemezdim. Geçenlerde bi akrabamin eski nisanlisiyla karşılaştık konuştuk vs. Ama gidip de akrabamin su anki eşine anlatmadim. Bana normal gelmiyor bu tip şeyler. Ufak ama mide bulandiran cinsten. Kimseyi huzursuz etmeye gerek yok.
Benm ilk evliligim..belki ondan kaldirmaiyorum..bakin siz de bosanmissiniz..eski esinize soykeyecek sozunuz var mi..bu unutamamak dogru mu..o da evlenmis..aksam kocasiyla yatarken benim kocami mi dusunuyir..kadinin karakterini cozemedmben de ayrıldım boşandım
sürüyle ortak arkadasımız oldugu halde bir kere aramadım
aranmaz
aranmamalı
eşinizin suçu yok , eşiniz istese onunla evli kalırdı.
suç kadında belli ki ya unutamamış, ya da huzur bozmak istiyor
bence muhatap olmayın
Evet cok garip...demek ki kadin cok sevmis tekrar esimle olmak istemis..Tanıştıktan 6 sene sonra evlenmissiniz. 6 sene boyunca yeniden barismayi mı ümit etmiş kadın?normal değil bence, takıntılı sanırım.
bu kadar ince düşünmeyin kendinize hiç mi güveniniz yokBenm ilk evliligim..belki ondan kaldirmaiyorum..bakin siz de bosanmissiniz..eski esinize soykeyecek sozunuz var mi..bu unutamamak dogru mu..o da evlenmis..aksam kocasiyla yatarken benim kocami mi dusunuyir..kadinin karakterini cozemedm
Kocasindan gizli ariyor..bu aldatmadir bence..madem aldatma deil..gizli aramasin..desin ki kocasina ya ben ilk esimin akrabasiyla konustum evlendigimizi soyledim bir de ilk esimi ve yeni esini sordum desin!Kadinin akrabadan birini arayip dertlesirken BEN EVLENDIM demesiyle kocasini aldatmasi oluyor oyle mi? Sen aldatma ne cok yanlis anlamissin
Evet ilk zamanlar evdi esyaydi bahanesi vardi..sonraki konulari bilmiyorum..ama esim benle iliskisi de oturunca ona aramalarinin dogru olamdigini soykemis bu hala bi bi araya gelelim nerde olirsan ol ben gelirim konusalim diyormus..sonra da biz evlendik iste..sonra o da evlendi..ama ne yapip edip kendinden haberdar ediyor..
Kendisini arasam ne diyecegim ki..
Benim takintin su..bu kadin esimle aralarindaki bagin cok guclu oldugunu mu bana gostermeye calisyor..yani ben evelnsem de o evlensen de biz birbirimizden haberdariz gibi..walla bilmiyorum
Taciz boyutunda deil zaten engelleyecek kadar..Bence haber tasiyanlara onunla ilgili hicbirseyi merak etmediginizi soyleyin onunla ilgili konu acilirsa kapatin gerekirse kirici olun
.cunku ben o laf tasiyanlari cokta masum bulmuyorum
Bi arkadasimin esi daha onceden evlenip ayrilmisti evlenip qyrilmakla ilgili misal versem yada o konuyla ilgili bisey soyleyecek olsam yanlis anlar mi yada aklina gwlir mi diye cekinir hicbirsey sormazdim
Bi yakinimizin karisida daha onceden evlenip ayrilmis yani ikinci evliligi koca sülalede kimsede eski esinin isini sagmidir olumudur neden ayrilmislar hicbirsey sormamistir çünkü bu mevzularinda kari kocadan baskasinin konusmasini uygun bulmuyorum
Yani o ozellikle laf gonderiyorsa o laflari evinize sokmayin
Bence esinizinde numarasini degistirin sosyal medya hesaplarindanda engelleyin ki ulasma sansi olmasin
Ne namussuzlugu ya sen iyi misin yoksa kiskancliktan gozun mu dondu? kadin bi muhabbet etmis kapamis kimseye hesap verecek hali yok. Kafana takmaya devam edersen kendine edersinKocasindan gizli ariyor..bu aldatmadir bence..madem aldatma deil..gizli aramasin..desin ki kocasina ya ben ilk esimin akrabasiyla konustum evlendigimizi soyledim bir de ilk esimi ve yeni esini sordum desin!
Bence buyuk namussuZluk..
Cok.haklisiniz bende aynilarini soyliyceksin tim.Bence haber tasiyanlara onunla ilgili hicbirseyi merak etmediginizi soyleyin onunla ilgili konu acilirsa kapatin gerekirse kirici olun
.cunku ben o laf tasiyanlari cokta masum bulmuyorum
Bi arkadasimin esi daha onceden evlenip ayrilmisti evlenip qyrilmakla ilgili misal versem yada o konuyla ilgili bisey soyleyecek olsam yanlis anlar mi yada aklina gwlir mi diye cekinir hicbirsey sormazdim
Bi yakinimizin karisida daha onceden evlenip ayrilmis yani ikinci evliligi koca sülalede kimsede eski esinin isini sagmidir olumudur neden ayrilmislar hicbirsey sormamistir çünkü bu mevzularinda kari kocadan baskasinin konusmasini uygun bulmuyorum
Yani o ozellikle laf gonderiyorsa o laflari evinize sokmayin
Bence esinizinde numarasini degistirin sosyal medya hesaplarindanda engelleyin ki ulasma sansi olmasin
Sen de ayni kafadasin o zaman..yani sana eski esini ailesini aramak normal geliyor..sen evlensen de kocandan gizli eski kocanin ailesi veya eeski kocanla konusmak normal..oyleyse sana soruyorum..sen yadirgamadigin icin..amacin ne olurdu eski iliskinle bitiremedigin ne olurdu..Ne namussuzlugu ya sen iyi misin yoksa kiskancliktan gozun mu dondu? kadin bi muhabbet etmis kapamis kimseye hesap verecek hali yok. Kafana takmaya devam edersen kendine edersin
konuda üsluba dikkat edin ban yersinizutanmaz arsiz biri..kocasina ihanet ediyor soyle sokakta gorsem de suratina bagirsam diyorum sen ne utanmaz namussuz kadinsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?