Eşimin eski eşinin derdi ne?

meraktan arayıp soruyor gayet açık.
ama taciz boyutunda bir hareketi olmamış kadının.
bence sen fazlaca tepki gösteriyorsun.
abartmışssın biraz.
sakin ol:))
Ben kendisi de evkendikten sonra iyice abarttim cildirdim..
Siniri yok kadinin ya..arkdaslarin da dedigi gibi bi de cocugu olsaydi..
Gene aramayacagi ne malum..ayrica amaci ne ne yapmaya calisiyor..sacma geliyor bana

Manyak mıdır nedir. Şikayet edin görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.

Benim merak ettigim hangi sebeplerle esinizi ariyor hal hatir sormak icin mi

Hersey bitmisse esiniz neden telefonlarina cevap veriyor bence en mantiklisi birgun aradiginda siz acin telefonu benim meshebim seninki kadar genis degil bwn bu gorusmelerden rahatsiz oluyorum bir dahada arama

Sonucta gecmis 10 yil yeni bitmis olsa evdi esyaydi mevzulari icin girusulur

Yani acikcasi ben bu kadar kendimi yeyip bitirmezdim ama gerekirse gider yuzyuze konusurdum olmamis ki bitmis tekrar gorusmek istemenin mantigi nedir yani

Kadının kafasında var galiba biraz bence de çok haklısın kocana ailesine kızdığını belli et arayamaz ya ne münasebet me hakkı var allah allah

Takıntılı bir kadın sanırım,eşiniz iletişim kanallarından engellesin,ulaşamaz böylece.
En son bizim evlendigimizi duyup arayinca esimi..esim en son demis benle iliskiyi kes..ben de daha aramaz diye dusunmustum..sonra evlenmis o da..sonra bir bahaneyle aileden birini aramis..
E bu haberin bana kadar gelecegini biliyor..

aradığında muhabbet mi ediyorlar eşiniz ne cevap veriyor
eğer öyleyse eşiniz bu durumdan rahatsız değil
önce onun engellemesi lazım

Kocama soyle kiziyorum..bu kadinla senn aranda cok derin bi bag mi var sonsuza kadar birbirimizden haberdar kalacagiz diye..
Gizli duygulariniz mi var
Öyle bişey olsa eşiniz neden sizinle evlensin.
Ayrıca bunu size gelip söyleyen dengesizmiş bence. Nasıllar falan diye sorduğunu anlatan. İnsanlara deyin ki duymak istemiyorum. Onunla alakalı birşey

Aynn oyle ben de oyle dusunuyorum..esime beddua etmis..kotu gormek istiyor bizi..vu bile beni rahatsiz ediyor..
Gozu hep ustumuzde giibi

Esin numarasini degissin.Size haber ulastiranlara da sert sekilde ilgilenmiyoruz diyin.Herhalde saçma sapan sebeplerden bitti evlilikleri ve barisma umidi varken esinle tanistiniz cunku kadinda kuyruk acisi var.

Bazi gercekleri degistiremeyiz. Bunun hayatimizdaki etkilerini degistirebiliriz. Kendi kendinizi yemek disinda neye yariyor ki?

Manyak mıdır nedir. Şikayet edin görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.
Ben bu en son aramasina cildridim..evlenmissin sen de..kocan da eski kocana dair her seyi silip atacaksin demis..daha ne oluyor..ayip ya..
Ben iste..gitsem kocasina desem boyle boyle..bosanma sebebi olur yaa..

Esin numarasini degissin.Size haber ulastiranlara da sert sekilde ilgilenmiyoruz diyin.Herhalde saçma sapan sebeplerden bitti evlilikleri ve barisma umidi varken esinle tanistiniz cunku kadinda kuyruk acisi var.
Aaa evet..8 ay olmustu onlar bosanali..ve kadin hep ye niden bir araya gelelim demis..bana esim sonradan soyledi bunlari..ve esimin evlendigini duyunca kriz gecirmis..sonra da esimi aramis bu en son esimi arayisiydi..sonra kendi de evleniyor ve aileden birini ariyor..

En son eşinizi değil de aileden birini aramış anladığım kadarıyla. Kimi aradiysa o kişinin size bunu taşıması da doğru olmamış huzursuz olacağınız belli. Anlamadığım arayıp ne konuşuyor? Ne diyor? Eşiniz neden engellemiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…