Tamamda bu konuda ku adam daha ne yapsın? Aylık 23 bin nafaka ozel okul parası üst baş kurs paraları bi zahmet anneside 300 tl lik kitap için artık babayı aramasın
Bu arada nickin çok hoşuma gidiyor sarıların sülo
ya zaten babalık konusunda nasıl bırı bılmıyoruz, ya da gelırı ne kadar ama anladıgımız kadarıyla babası olarak ılgılenıyor gorusuyor elbette her evlılıkte oldugu gıbı her bosanmada da yukler, annelerın ustune kaldıgından, bu hıkayede de anne, ne kadar ılgılıdır degıldır bılemem. evlı bır erkekle berabermıs, benı de ılgılendırmez, kımsenın ahlak bekcısı de degılım ama tabı kı cocuguna, ozellıkle kız cocugu oldugu ıcın hem anneler ornek olmalı, hem de artık ergenlıgı de dusunerek daha da cocuga focuslanmasını tavsıye eder ya da beklerım.
ama dedıgım gıbı bu anne ne kadar ılgılı bılemıyorum da, konu sahıbı de cocugun babası da maddı olarak tum sartları yerıne getırıyor , fazlasını yapıyorlar, yanı burda hayatını kurmus, esının de eskı hayatına ve cocuguna mudahale etmeyen bır kadın goruyorum ve ustune gelınmesını de anlamıyorum.
zaten benım yorumumu okursanız, ben konu sahıbı ve babayı, okuduklarıma bakarak hak verır yorumlar yapıyorum, baba gordugumuz kadarıyla cıddı bır maddı harcama yapıyor zaten, 300 tl kıtabı, hem calısan bır annesı de oldugundan hem baba gayet guzel bır harcama yaparken, ınsan gurur yapar yıne eskı esını aramaz
ama babayı cezalandırmak
yenı esı rahatsız etmek
cocugu kullanarak babayı, bankamatik gibi gormek
hep dedıgım gıbı cıdden cocugun mınımum nafakasını odemeyen, cocugunu gormeyen, yanı babalık yapmayan cok adam var. ama yukarda saydıklarımı yapan anneler de var.
ve olan kıme oluyor bılıyor musunuz.....
anne babası bosanan o cocuga
ve hatta hıcbırsey ıle alakası olmayan yenı ese
hatta varsa, yenı evlılıkten olan cocuklara
bır ılıskıyı yurutmeyı becerememıs ıkı ınsan oluyor, bosanınca da bunu yapamayan taraf ya da taraflar oluyor ... ve bunun sıkıntısını ceken de , aslında hıc alakası da sucu da olmayan dıger taraflar oluyor bır sekılde....