Akrep olan benimBence de
Çok mantıklı ve güzel yazmışsınız teşekkür ederim bu konuşmayı yapıcamEşine karşi sert bir tepki vermelisin .Küserse küssün.Sende daha beter küs.
Onun cani istiyorsan senin caninda uyumak istiyor.
Istersen yeni evli ol .Böyle alişirsa ileride daha fazlasini ister ve sen herzaman onu kirmayim derken kendi ruhunu kirmaya başlarsin.Bazi erkeklerde azalma olmuyor.
Şöyle anlatabilirsin,aşkim bende seni çok seviyorum ve özliyorum ama benim uykuya ihtiyacim var.Yeterlice uyumazsam günhali sinirli ve asabi oluyorum de.Seninda benim istekli olmam daha hoşuna gitmezmi?Kadinlar erkekler gibi hergün arzulamiyor ,bana biraz zaman ver .
Demekki kadinlari erkekler gibi olmuyormus bunu öğrendikAkrep olan benim
Maalesef bide saçlarım uzun ve kıvırcık
Hayalimi başkaları yaşıyor
HahahahahahahhahaHayalimi başkaları yaşıyor
Bi zamandan sonra sıkıyor emin olunHayalimi başkaları yaşıyor
Tabii ki mecbur değilsiniz, tek taraflı olacak iş değil bu. Sadece kadın ister erkek gönülsüz olursa da çok kötü bir olay. Hele bunun için uyuyan karısını uyandırmak rezil ötesi. Bir erkeğin libidosu yüksek olabilir ama insanız sonuçta hayvandan farkımız var, cinsel dürtüleri kontrol etme kabiliyeti vermiş bize yaradan. Uçkuruna laf geçiremeyen koca, gecenin yarısı eşini de uyandırır, eşinden karşılık alamazsa zorlar da, hatta gözü dönüp ilk yüz veren kadınla eşini de aldatır. Tehlikeli erkek tipi! Hiç hoş değil. Bu durumdan çok rahatsız olduğunuzu ve hayatınızı olumsuz etkilediğini söyleyin. Ayrıca istemediğinizi burda açıkça belirtmenizi takdir ettim. İnanın günlük hayatımda çevremde bu konuyla hava atan kadın tanıdım ben. "ay benimki geceleri uyandırıp ister" diye anlatıp kahkahayı bastı kaç kez. Burdaki konularda da rastladım. Acaba bunun nesiyle övünüyorlar? Düpe düz saygısızlık bence.Evet işte ona sinir oluyorum canım istemek zorunda mı
ASLINda var ama aklına hiç başka bişey gelmiyor mu bilmiyorumbende akrebim ama boyle degil . Erkekleri tuhaf olabilir.. Her gece ne ya demek ki adamin baska bi ugrasi yok
Hormon değerleri anormal olabilir. Dr a gidin. Cinsel isteksizlik gibi aşırı cinsel istek de rahatsızlık belirtisidir.kızlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama benim için büyük bi sorun. Eşim hergüb olsa hergün ilişkiye girer çevremdeki herkes haftada iki kere yapıyor ama eşime yetmiyor o gün yapsak bile gece beni uykumdan uyandırıyor ilişki için ve hep penisi kalkmış durumda oluyor ben uyandığımda bi daha uyuyamıyorum o yüzden bu gece pek pas vermedim o sarıldı öptü falan ama ben karşılık vermedim baya bozuldu ama bende gece kalkıp bunu yapmak istemiyorum şimdi benimle konuşmuyor sizce napmalıyım küsmesini istemem ama bu konuya çok düşkün bide hiç sevmiyor romantik bi şekilde öpmüyor hep cinsellik soruncada gece seni özledim diyor nokur yardım edin kimseyede anlatamıyorum bunu
Aslinda onunda elinde degil gibi. Bedeni onu buna mecbur ediyor. Hormon uretimi fazla demekki.. severek operek duygusal sekilde yaklasiyorsa tamam ama direk ihtiyaca yonelik yaklasiyorsa zor..ASLINda var ama aklına hiç başka bişey gelmiyor mu bilmiyorum
Biraz bize tüü versen?Nasil oluyorda bir kadin bu kadar istekli oluyor?Hayalimi başkaları yaşıyor
KOnuşmadı ne zaman konuşmak istesem ben seni özledim o yüzdrn uyandırdım bi daha yapman diyor ve küsüyorAma daha yeni evlisiniz kiii
Bence hic yaklasmamasindan iyidir.Neler okuyoruz burda 2 ay 4 ay 5 ay esine pas vermeyen var.(erkek)
Uykudan uyandirmasi hos degil de birde kusmek nedir ya
Karsilikli konustunuz mu bu durumu ne diyor mesela
Konuşmayo deniycem işte burda fikir alıyorum neler desem diyeSabah sabah cok guldum
Gencseniz eger cok normal bana gore :)
Yani 20 li yaslarin basinda normali bu zaten ancak sizin de istemeniz lazim
Istemiyorsaniz alin karsiniza anlatin uzun uzun
İşte akşam gece sorun değil aslında ama uykudan uyandırmak nedir yaniAslinda onunda elinde degil gibi. Bedeni onu buna mecbur ediyor. Hormon uretimi fazla demekki.. severek operek duygusal sekilde yaklasiyorsa tamam ama direk ihtiyaca yonelik yaklasiyorsa zor..
Bencede belki banada faydası olurBiraz bize tüü versen?Nasil oluyorda bir kadin bu kadar istekli oluyor?
Eşinin yaklaşımı çok önemli . 5,5 yıllık evlıyım 1 kere 'de get demedim .Biraz bize tüü versen?Nasil oluyorda bir kadin bu kadar istekli oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?