Eşimin doyumsuzluğu

Çok mantıklı ve güzel yazmışsınız teşekkür ederim bu konuşmayı yapıcam

Maalesef bide saçlarım uzun ve kıvırcık

Aynen öyle. Bir enteresan üye de her gün duş aldığını söylemiş. Soran oldu sanki. Halbuki bilmez ki o tam kurutulamayan uzun ve gür saçın insan bedenine zararlarını. Yazmak bedava.

Hayalimi başkaları yaşıyor
Hahahahahahahhaha hahahahahah, Allah seni

Konu sahibi, zamanla gecer demeyeceğim. Bu senin isteğin ve gönlün olmadan olan bir şeyse ne demek zamanla gecer sabret? Sen seks oyuncağı misin? Senin isteklerin ve beklentilerinin önemi bu kadar mı vasat? Ben bu şekilde tatmin olmuyorum bana fazla geliyor ben istemiyorum diyeceksin.

Evet işte ona sinir oluyorum canım istemek zorunda mı
Tabii ki mecbur değilsiniz, tek taraflı olacak iş değil bu. Sadece kadın ister erkek gönülsüz olursa da çok kötü bir olay. Hele bunun için uyuyan karısını uyandırmak rezil ötesi. Bir erkeğin libidosu yüksek olabilir ama insanız sonuçta hayvandan farkımız var, cinsel dürtüleri kontrol etme kabiliyeti vermiş bize yaradan. Uçkuruna laf geçiremeyen koca, gecenin yarısı eşini de uyandırır, eşinden karşılık alamazsa zorlar da, hatta gözü dönüp ilk yüz veren kadınla eşini de aldatır. Tehlikeli erkek tipi! Hiç hoş değil. Bu durumdan çok rahatsız olduğunuzu ve hayatınızı olumsuz etkilediğini söyleyin. Ayrıca istemediğinizi burda açıkça belirtmenizi takdir ettim. İnanın günlük hayatımda çevremde bu konuyla hava atan kadın tanıdım ben. "ay benimki geceleri uyandırıp ister" diye anlatıp kahkahayı bastı kaç kez. Burdaki konularda da rastladım. Acaba bunun nesiyle övünüyorlar? Düpe düz saygısızlık bence.

Hormon değerleri anormal olabilir. Dr a gidin. Cinsel isteksizlik gibi aşırı cinsel istek de rahatsızlık belirtisidir.

Ama daha yeni evlisiniz kiii
Bence hic yaklasmamasindan iyidir.Neler okuyoruz burda 2 ay 4 ay 5 ay esine pas vermeyen var.(erkek)
Uykudan uyandirmasi hos degil de birde kusmek nedir ya
Karsilikli konustunuz mu bu durumu ne diyor mesela
KOnuşmadı ne zaman konuşmak istesem ben seni özledim o yüzdrn uyandırdım bi daha yapman diyor ve küsüyor

Sabah sabah cok guldum
Gencseniz eger cok normal bana gore :)
Yani 20 li yaslarin basinda normali bu zaten ancak sizin de istemeniz lazim
Istemiyorsaniz alin karsiniza anlatin uzun uzun
Konuşmayo deniycem işte burda fikir alıyorum neler desem diye

Aslinda onunda elinde degil gibi. Bedeni onu buna mecbur ediyor. Hormon uretimi fazla demekki.. severek operek duygusal sekilde yaklasiyorsa tamam ama direk ihtiyaca yonelik yaklasiyorsa zor..
İşte akşam gece sorun değil aslında ama uykudan uyandırmak nedir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…