kızlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama benim için büyük bi sorun. Eşim hergüb olsa hergün ilişkiye girer çevremdeki herkes haftada iki kere yapıyor ama eşime yetmiyor o gün yapsak bile gece beni uykumdan uyandırıyor ilişki için ve hep penisi kalkmış durumda oluyor ben uyandığımda bi daha uyuyamıyorum o yüzden bu gece pek pas vermedim o sarıldı öptü falan ama ben karşılık vermedim baya bozuldu ama bende gece kalkıp bunu yapmak istemiyorum şimdi benimle konuşmuyor sizce napmalıyım küsmesini istemem ama bu konuya çok düşkün bide hiç sevmiyor romantik bi şekilde öpmüyor hep cinsellik soruncada gece seni özledim diyor nokur yardım edin kimseyede anlatamıyorum bunu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin doyumsuzluğu
- Konu Sahibi ceydaay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsellik eşim nolur yardimmm
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
kızlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama benim için büyük bi sorun. Eşim hergüb olsa hergün ilişkiye girer çevremdeki herkes haftada iki kere yapıyor ama eşime yetmiyor o gün yapsak bile gece beni uykumdan uyandırıyor ilişki için ve hep penisi kalkmış durumda oluyor ben uyandığımda bi daha uyuyamıyorum o yüzden bu gece pek pas vermedim o sarıldı öptü falan ama ben karşılık vermedim baya bozuldu ama bende gece kalkıp bunu yapmak istemiyorum şimdi benimle konuşmuyor sizce napmalıyım küsmesini istemem ama bu konuya çok düşkün bide hiç sevmiyor romantik bi şekilde öpmüyor hep cinsellik soruncada gece seni özledim diyor nokur yardım edin kimseyede anlatamıyorum bunu
sabah sabah ...
- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
Aklıma gelmedi değil ama ya anlarsa diye düşünüyorumYemeklerine şap atmaktan başka çaren yok bacım
Hastane doktorla çözülebilir bi sorun mu pekiTestesteronu fazla gelmis.
Cekilir dert degil.
Sabah gece 3 te 5te her zamansabah sabah ...
Daha 5 aylık evliyiz napcam bilmiyorum artık yaKaç yıllık evlisiniz?
Uykudan uyandırırsa şeyini koparırım valla .
Herşeyin yeri zamanı var .
Haftada şu kadar yapın gunde şu kadar yapın dıyemem ama uykudan uayndırmak çok saçma
- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
Sabah gece 3 te 5te her zaman
yok onu kastedmedim.konuyu sabah sabah açmanızı kastettim.böyle konular,genelde gece açılır da...
diğerinin saatle bir alakası yok.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Hastane doktorla çözülebilir bi sorun mu peki
Gitmekte fayda var. Tabi kendisi kabul etmeyecektir.
Cinselligi boykot edip ikna edin
Çok zor inanin her gece böyle bide bana küsüyorBu iş için uykudan uyandırmak ne ya
Kalbini kırmak istemedim bu zamana kadar ama o hep beni suçluyor günde 6-7 saat uyuyorum sen çok uyuyorsun diyo bana şeytan diyo söyle senin şeyin kalkmasa sende uyursun diye işte ama olmuyoVay anasını çekilir dert değil :) iki gün üst üste ilişki olsa,üçüncü gün “ bugün benden uzak dur” diyorum :)
- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.758
- 133
- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
- 63
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Penis ayrintisini verdigin iyi olmus :) hahaha
Allah herkese bole dert versin:) diycemde gercekten cekilir dert degil her gun ne ya? Heleki duygusal yaklasmiyosa.. kendi bi sisme bebek alsin o da isini gorur yani :) hatta cinli abilerimiz gercege benzeyen vajina icad etmisler:)
Allah herkese bole dert versin:) diycemde gercekten cekilir dert degil her gun ne ya? Heleki duygusal yaklasmiyosa.. kendi bi sisme bebek alsin o da isini gorur yani :) hatta cinli abilerimiz gercege benzeyen vajina icad etmisler:)
- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
Çok sıkıcı :/ iki kişi aynı anda istemeyince hiçbir anlamı olmuyor ki bu işin... eşinin küsmesi mantıksız :/ uyuyan insan uyandırılmaz ki