• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin doyumsuzluğu

ceydaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
300
110
53
29
kızlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama benim için büyük bi sorun. Eşim hergüb olsa hergün ilişkiye girer çevremdeki herkes haftada iki kere yapıyor ama eşime yetmiyor o gün yapsak bile gece beni uykumdan uyandırıyor ilişki için ve hep penisi kalkmış durumda oluyor ben uyandığımda bi daha uyuyamıyorum o yüzden bu gece pek pas vermedim o sarıldı öptü falan ama ben karşılık vermedim baya bozuldu ama bende gece kalkıp bunu yapmak istemiyorum şimdi benimle konuşmuyor sizce napmalıyım küsmesini istemem ama bu konuya çok düşkün bide hiç sevmiyor romantik bi şekilde öpmüyor hep cinsellik soruncada gece seni özledim diyor nokur yardım edin kimseyede anlatamıyorum bunu

kızlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama benim için büyük bi sorun. Eşim hergüb olsa hergün ilişkiye girer çevremdeki herkes haftada iki kere yapıyor ama eşime yetmiyor o gün yapsak bile gece beni uykumdan uyandırıyor ilişki için ve hep penisi kalkmış durumda oluyor ben uyandığımda bi daha uyuyamıyorum o yüzden bu gece pek pas vermedim o sarıldı öptü falan ama ben karşılık vermedim baya bozuldu ama bende gece kalkıp bunu yapmak istemiyorum şimdi benimle konuşmuyor sizce napmalıyım küsmesini istemem ama bu konuya çok düşkün bide hiç sevmiyor romantik bi şekilde öpmüyor hep cinsellik soruncada gece seni özledim diyor nokur yardım edin kimseyede anlatamıyorum bunu

sabah sabah ...:KK22:

Kaç yıllık evlisiniz?

Uykudan uyandırırsa şeyini koparırım valla .
Herşeyin yeri zamanı var .
Haftada şu kadar yapın gunde şu kadar yapın dıyemem ama uykudan uayndırmak çok saçma :KK53:
Daha 5 aylık evliyiz napcam bilmiyorum artık ya

Vay anasını çekilir dert değil :) iki gün üst üste ilişki olsa,üçüncü gün “ bugün benden uzak dur” diyorum :)
Kalbini kırmak istemedim bu zamana kadar ama o hep beni suçluyor günde 6-7 saat uyuyorum sen çok uyuyorsun diyo bana şeytan diyo söyle senin şeyin kalkmasa sende uyursun diye işte ama olmuyo

Ya yeni evliymişsiniz bence zamanla azalır. Azalmazsa konuşun bi orta yolu bulun. İki güne bire düşürelim falan deyin.
Birde yeni evliymişsiniz beklentilerinizi ve isteklerinizi iletin.

Ayyy. Çok zor. Şimdi yapmasan bu tipler herşeyi ona bağlar. 20 çocuk büyütsen, işe gitsen bana kadınlık yapmıyorsun olur. Bundan sonra ev işi yaptığın gün sevişirim diyin. Mesela bir gün evi süpürsün. Bir gün çamaşır yıkasın, asın vs.

Çok sıkıcı :/ iki kişi aynı anda istemeyince hiçbir anlamı olmuyor ki bu işin... eşinin küsmesi mantıksız :/ uyuyan insan uyandırılmaz ki

Back