- 17 Ağustos 2021
- 323
- 507
- 18
- 30
- Konu Sahibi DefneYaren
-
Mesele ablamin dogum gününü gizlemesi. Ve gizlemek kendi fikri oldugunu belli etmeden planlar yapmasi. Daha once de fitne çıkaran halleri oldugu icin şüphe ettim devam mi ediyor diye. Ama haklisiniz meseleyi biraz çetrefilli anlatmisim. Sonradan düzeltme yaptim ama tamamen degistirmek istemedim.Derdiniz ablanız mı eşinizin doğum günü mü? Doğum günüyse eğer dünyanın en saçma şeyini dert ediyorsunuz, ne oldu sizde hediye yok diye eşinize ayıp mı oldu yani? Vakti gelince kutlarsınız.
Mevzu ablaysa onu da böyle anlatmanız saçma, mesele neyse tam olarak onu anlatın ki birileri de fikir verebilsin.
Dikkat edecegimAmin inşallah çok teşekkür ederim.
Bence iki haftada bir eşinizi götürün size karıştığında da net olarak evliliğinizle ilgili yorum yaptırmayın
Kontrol etme, yönetme huyu yoktur daha ziyade her olayda kendini öne çıkarıp başrol alma çabası var. Bir derdini anlatinca o da bir şey mi diyip meseleyi kendi olayina çevirenlerden. Ben de onun için caba harcar sürpriz yaparim ama onu olayın dışında birakmam. Orada bir tuhaflik var işteAblan bi garip geldi bana ona ne ki eşinin doğum gününden de bu kadar istekli atiliyo. Lüzumsuz. Var mi böyle isguzarliklari normalde de. Acaba cok mu control freak?
Var mi eşine karsi bi elden ayrı sempatisi beğenisi?Kontrol etme, yönetme huyu yoktur daha ziyade her olayda kendini öne çıkarıp başrol alma çabası var. Bir derdini anlatinca o da bir şey mi diyip meseleyi kendi olayina çevirenlerden. Ben de onun için caba harcar sürpriz yaparim ama onu olayın dışında birakmam. Orada bir tuhaflik var işte
Yok yok öyle zor durumda kalmadim. Ablamin gizlice beni saf dışı birakmasina maruz kaldim sadece. Ama dediginiz gibi takmamam ve guvenmeden mesafe ile devam etmem lazım.okudum önceki konunuzu
ablanıza güvenmemek de haklısınız ama
bırakın varsın arkanızdan konuşurlarsa konuşsunlar
çat kapı gelinmelik bir durum da yok sonuç olarak değil mi?
Yok bana kıskançlığı var anladigim. Hazmedemiyor alttan sinsilik yapıyor. Ama öyle edepsizlik yapmazVar mi eşine karsi bi elden ayrı sempatisi beğenisi?
Konu sahibine neden beğenmedimler çakılmış anlamadım. Kadın dibine kadar haklı. Resmen manipülatör bir abla söz konusu. Hem arkasından eviyle ilgilenmiyor vs diye dedikodu yapıyor hem kocasına sürpriz doğum günü hazırlayıp haber vermiyor. Bir de zahmet etme diyor e kadın zaten yemeği her şeyi hazırlamış neye zahmet edecek? Kaldı ki olay sadece bu değil arkasından bir de dedikodusunu yapıyor. Konu sahibi size tavsiyem ablanızla sadece annenizin evinde görüşmeniz özel hayatınızı anlatmamanız ve mesafeyi korumanız yönünde. Açıkça saf dışı bırakıp öne çıkmaya, alkış toplamaya çalışmış. Sevmem böyle insanları.Eşimin ailesini ve kendi ailemi yemege cagirdim. Ve eşimin doğum gününe iki hafta vardı henüz. Düşündüm ne yapsam daha erken sonra tekrar bir program ayarlar kutlariz diye. Hatta anneme de dedim böyle düşündüm ama erken olur diye. Fakat iki taraf da bir geldi gizli saklı hediyeler, pastalar. Eşim sezdi durumu. Ablam gizlice dedi eşinin doğum gününü de kutlayacagiz diye. Herkes hediyesini almis. Hazirliklar yapilmis benim haberim yok. Dedim bana da deseydiniz abla öyle toplanmışken yapalim dedik dedi. Sonra kayinvalideme dedim beraber alsaydik benim de haberim olsaydi ablan soylemeyelim dedi dedi. Siz de ayri kutlarsiniz dedi. Şok oldum. Çünkü ablam sanki herkes öyle karar vermiş gibi konuşmuştu. Anneme dedim ben sana sordum sen pek gönüllü olmayınca demedim dedi. Önceki gün agzimi aramisti ben de erken eşim oyle istemez demistim. Önceki konustugumuzu hatirlamiyor bile. Neyse sorun degil güzel oldu o kadar ugrasmislar. Tam hayalindeki gibi olmasa da koca adam bir sey olmaz. Benim şaşırdigim yani ben de isterdim eşim sonucta birlikte cikalim karsisina diye böyle bir tuhaf oldum. Sonra ablama dedim keşke deseydiniz diye sen yorulma ugrasma istedik dedi. Halbuki evimi acmisim, yemegimi yapmisim neye ugrasacagim. Siz ne düşünürdunuz?
Hepbirlikte düşünüp sürpriz yapmalari güzel elbette fakat beni şüpheye sevk eden ablamin daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden. Yüzüme gülüyor bana iftira atarak arkadan konuşuyor. Şimdi de beni arka planda bırakarak sürpriz hazirliyor. Daha önce böyle seyler yasayinca ben mi uzerime alınıyorum yoksa hakli miyim danismak istedim. Önceki olaylardan sonra ciddi tavrimi koymustum. Hala da mesafeliyiz. Benim karakterimi bildigi, dogum gununu bilmek istedigimden adi gibi emin oldugu halde boyle gizledi. Ve fikir ondan çıktığı halde sakladi. Beni hala eski halleri devam mi ediyor dusuncesine sevk etti.
Ama hanımefendi bence zaten buna takılmamış ablasının böyle değişmesine takılmış aralarında bir olay geçmiş çünküben takılmazdım zaten onlar erken kutladılar sız tam dogum gununde basbasa ıstedıgınız gıbı kutlarsınız
ılerleyen yorumlara bakınız efem :)Ama hanımefendi bence zaten buna takılmamış ablasının böyle değişmesine takılmış aralarında bir olay geçmiş çünkü
Ben bilemedim ama konu sahibi haklı gibi...ben abla olsam böyle şeye girmem girsemde kardeşle paylaşırım ... Saçmalık ablada var bir iş. Benim goeumceden biliyorum görsen ne şirine durur ama arkadan ne hayal gücü n hayal gücü.ılerleyen yorumlara bakınız efem :)
Mesajinizi ara ara okuyup kendime hatirlatmam lazim. Kabul edemiyorum kendi kanimdan olanin böyle fenaliklar yapan biri olmasini. Evet anlatmamam da lazım ona dikkat etmeliyim. İnşallah zamanla kabullenecegim.Konu sahibine neden beğenmedimler çakılmış anlamadım. Kadın dibine kadar haklı. Resmen manipülatör bir abla söz konusu. Hem arkasından eviyle ilgilenmiyor vs diye dedikodu yapıyor hem kocasına sürpriz doğum günü hazırlayıp haber vermiyor. Bir de zahmet etme diyor e kadın zaten yemeği her şeyi hazırlamış neye zahmet edecek? Kaldı ki olay sadece bu değil arkasından bir de dedikodusunu yapıyor. Konu sahibi size tavsiyem ablanızla sadece annenizin evinde görüşmeniz özel hayatınızı anlatmamanız ve mesafeyi korumanız yönünde. Açıkça saf dışı bırakıp öne çıkmaya, alkış toplamaya çalışmış. Sevmem böyle insanları.
Var böyle insanlar dimi yalniz değilimBen bilemedim ama konu sahibi haklı gibi...ben abla olsam böyle şeye girmem girsemde kardeşle paylaşırım ... Saçmalık ablada var bir iş. Benim goeumceden biliyorum görsen ne şirine durur ama arkadan ne hayal gücü n hayal gücü.
İnanın ben abladan hiç pozitif enerji anlamamıştım zaten iyi oldu !Eki Görüntüle 2948473 Ne kadar iyi niyetli bir abla değil mi arkadaşlarkonu sahibi taaaa bu olaylar olunca ablayı saf dışı bırakıp aile hayatınıza müdahil ettirmemeniz gerekliydi. Belli ki kıskanç, sizi çekemiyor. Eşinizle de muhatap etmeyin bence. Annenize de söyleyin bu doğum günü mevzusunu bir daha evinize ablanızın gelememesini istediğinizi telefondaki konuşmaları da hatırlatarak belirtin. Bu kadının size faydası yok ki hep zarar hep drama hep manipülasyon. Uzak durun varsın konuşmasın sizinle bir şey kaybetmezsiniz. Kalkıp kocanızı nasıl karşıladığınız nasıl olduğunuz kimsenin haddine değil, terbiyesiz önce kendi haddini bilsin.
ablanız konusunda size hak veriyorum aman temkinli olun. diğer yandan da boşverin iyi olmuş, onlarınki aradan çıkmış oldu siz de güzelce başbaşa kutlarsınız işte daha neEşimin ailesini ve kendi ailemi yemege cagirdim. Ve eşimin doğum gününe iki hafta vardı henüz. Düşündüm ne yapsam daha erken sonra tekrar bir program ayarlar kutlariz diye. Hatta anneme de dedim böyle düşündüm ama erken olur diye. Fakat iki taraf da bir geldi gizli saklı hediyeler, pastalar. Eşim sezdi durumu. Ablam gizlice dedi eşinin doğum gününü de kutlayacagiz diye. Herkes hediyesini almis. Hazirliklar yapilmis benim haberim yok. Dedim bana da deseydiniz abla öyle toplanmışken yapalim dedik dedi. Sonra kayinvalideme dedim beraber alsaydik benim de haberim olsaydi ablan soylemeyelim dedi dedi. Siz de ayri kutlarsiniz dedi. Şok oldum. Çünkü ablam sanki herkes öyle karar vermiş gibi konuşmuştu. Anneme dedim ben sana sordum sen pek gönüllü olmayınca demedim dedi. Önceki gün agzimi aramisti ben de erken eşim oyle istemez demistim. Önceki konustugumuzu hatirlamiyor bile. Neyse sorun degil güzel oldu o kadar ugrasmislar. Tam hayalindeki gibi olmasa da koca adam bir sey olmaz. Benim şaşırdigim yani ben de isterdim eşim sonucta birlikte cikalim karsisina diye böyle bir tuhaf oldum. Sonra ablama dedim keşke deseydiniz diye sen yorulma ugrasma istedik dedi. Halbuki evimi acmisim, yemegimi yapmisim neye ugrasacagim. Siz ne düşünürdunuz?
Hepbirlikte düşünüp sürpriz yapmalari güzel elbette fakat beni şüpheye sevk eden ablamin daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden. Yüzüme gülüyor bana iftira atarak arkadan konuşuyor. Şimdi de beni arka planda bırakarak sürpriz hazirliyor. Daha önce böyle seyler yasayinca ben mi uzerime alınıyorum yoksa hakli miyim danismak istedim. Önceki olaylardan sonra ciddi tavrimi koymustum. Hala da mesafeliyiz. Benim karakterimi bildigi, dogum gununu bilmek istedigimden adi gibi emin oldugu halde boyle gizledi. Ve fikir ondan çıktığı halde sakladi. Beni hala eski halleri devam mi ediyor dusuncesine sevk etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?