- 17 Ağustos 2021
- 323
- 507
- 18
- 30
- Konu Sahibi DefneYaren
-
Evet arizaliyimBen olsam mutlu olurdum,ne güzel eşimi düşünmüşler. Artık onları düşünüp plan yapmanıza da gerek yok eşinle başbaşa kutlarsiniz. Hep böyle öküz altında buzağı arayan bir insan misiniz acaba ?
Düzeltme yaptim sonra zatenkız bende seni yazacaktım sen yazmışsın ,
Zehrim size zarar vermesin koşarak kaçınBazı insanlar hayatları kendilerine ve cevrelerine nasıl zehir eder izinli çalışma.
Sizin ablanız normal değil . Eski konunuza da baktım lütfen evden uzak tutun. Kendi ruh sağlığınız ve huzurunuz için yoksa ileride çok değişik olaylar yaşarsınız. üzerinize resmen iftira atmaya çalışmış eşinizle ilişkinize bu kadar karışan kadın iyilik timsali olup doğum günü yapmasın. Bir söz vardır dostunu biriktir düşmanını nasıl olsa annen doğurur diye sizin ki o türden geliyor bana.
Eşin falan da evdeyken kalmasın artık net bir dille de uyar eşime yapılacak kutlamaya ben karar veririm benden habersiz birşey yapmayın diye bence
İnsanları o kadar ciddiye almam, zarar veremezsiniz korkmayınZehrim size zarar vermesin koşarak kaçın
Şükür beni anlayan birileri varNe munasebet ablam benden habersiz esime dogum gunu yapacak kayinvalidemede bana soylemenesini falan soyleyecek organize olacaklar ne alaka? Sacmalamis art niyet kesinlikle var. Ablanin yaptigi esine, bak ben esinden habersiz organize ettim dusundum erkenden kutladim resmen bu yani. Sizin yerinizde olsam ciddi tepki verirdim esimin dogum gunune plan yapmak sanami kaldi diye
Belli belliİnsanları o kadar ciddiye almam, zarar veremezsiniz korkmayın
Evet bunu sonradan fark ettim malesef. Ön yargı olmasın başta etkilemeyeyim derken, kendim linç yedimSorun doğum günü kutlaması değil de ablanız aslında.
Lafı dolandırmadan
Bunu ilk mesajınızda paylaşsaydınız, insanların yorumları da ona göre olurdu.
Konuya olumsuz yorum yapınca çemkirecekseniz konu açmayın, kendi dogrularinizda ilerleyin. Sizin kafanıza göre yorum yapınca kalpli emojiler, aksi olunca hemen bi laf sokmalar. Tamam tamam ablaniz anormal, siz çok normalsiniz. Bi alkış alırım artık.Belli belli
Başka birsuru yorum var olumlu olmayan ve hepsine kendimi açıkladim güzelce. Sizin bütün mesajlariniz hakaret içeriyor ve haksiz olduğumu aciklamak amacli değil, moral bozmak amaçlı. Ben buraya çok büyük derdim var yardim edin yazmadim. Fikir sordum. Siz fikir belirtmemissiniz laf sokan sizsiniz. Olumsuz olup hakli olan mesajlara da döndüm ve teşekkür ettim. Sizin mesajda öküzlü kisim olmasa yine hakli olabilirdinizKonuya olumsuz yorum yapınca çemkirecekseniz konu açmayın, kendi dogrularinizda ilerleyin. Sizin kafanıza göre yorum yapınca kalpli emojiler, aksi olunca hemen bi laf sokmalar. Tamam tamam ablaniz anormal, siz çok normalsiniz. Bi alkış alırım artık.
Evet bende ilk duyduğumda nasıl oluyor derdim ama 26 yıllık yaşamda bile kaç defa şahit oldum. Hele miras kavgalarında birbirini öldüren kardeşleri küs olanları iftira atanları görünce atalarımız belli ki boşuna dememişben bu sözü ilk defa duydum , ve ağzım açık kaldı ,
bazı konularda sanırım çok doğru bir söz
Böyle diyenler olmuş ama. Ablam öyle biri degil. İlgiyi hep kendi uzerinde tutmak isteyen, beni asagilayip kendi one cikarmaya çalisan halleri var devamli. Simdi de yaptığına anlam veremedim o yuzden. Önceki mevzu uzun baya. Annemle ablam düşman mi başlıklı actigim formda var.Ablanla neden mesafelisiniz. Geçmişte ne tür bi sorun yaşadınız? Yani sanki eşinize karşı ilgisi var da bu yüzden rahatsız olmuş gibisiniz. Bana öyle geldi en azından. Haksız mıyım
Peki.Başka birsuru yorum var olumlu olmayan ve hepsine kendimi açıkladim güzelce. Sizin bütün mesajlariniz hakaret içeriyor ve haksiz olduğumu aciklamak amacli değil, moral bozmak amaçlı. Ben buraya çok büyük derdim var yardim edin yazmadim. Fikir sordum. Siz fikir belirtmemissiniz laf sokan sizsiniz. Olumsuz olup hakli olan mesajlara da döndüm ve teşekkür ettim. Sizin mesajda öküzlü kisim olmasa yine hakli olabilirdiniz
Haklısınız güzel anlaşan kardeşler görünce imrenmemek mümkün degilEvet bende ilk duyduğumda nasıl oluyor derdim ama 26 yıllık yaşamda bile kaç defa şahit oldum. Hele miras kavgalarında birbirini öldüren kardeşleri küs olanları iftira atanları görünce atalarımız belli ki boşuna dememiş
haftalık görüşmeyin bence ablanızla kendi sorunları var belli ki ya da siz gidin annenize gündüzleri görüşün eşinizi bu kadar işin içine katmayın .Bu arada ablanızın kocanızda gözü var falan demiyorum ama ablanız normal değil benim iki kız kardeşim var mesela bu şekilde davranmam. Konuyu okuyunca görümce sanmıştım eşinizi bu kadar sahiplenmesi eski sözleri yok yemek kokuyor yok bana şöyle dedi falan evinizin huzurunu kaçıracakTüyler ürpertici bir sözmüş. Kardeşlerin arası hep iyi olsa, samimi guvenilir olsalar ne güzel olurdu. Üzülsem de kabullenmem lazım
Öküze hakaret demedim genel cümle olarak her zaman öküz altında buzagi arayan biri misiniz? Demek ne kadar kibar ve yapıcı bir yaklaşım sizce.Peki.
Bu arada atasözleri ve deyimler konusuna bir göz atın derim.
Mümkün oldugunca azaltmaya çalışıyorum. Annemle ayni evde yasadiklari icin o da oluyor hep mecburen. Ama eskisi gibi degil artik ogrendim mesafe koymayi. Eşim dinlemiyor gitmek gerektigini düşünüyor. Açıkça anlatamadigim için anlamiyor dogal olarak beni.haftalık görüşmeyin bence ablanızla kendi sorunları var belli ki ya da siz gidin annenize gündüzleri görüşün eşinizi bu kadar işin içine katmayın .Bu arada ablanızın kocanızda gözü var falan demiyorum ama ablanız normal değil benim iki kız kardeşim var mesela bu şekilde davranmam. Konuyu okuyunca görümce sanmıştım eşinizi bu kadar sahiplenmesi eski sözleri yok yemek kokuyor yok bana şöyle dedi falan evinizin huzurunu kaçıracak
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Mümkün oldugunca azaltmaya çalışıyorum. Annemle ayni evde yasadiklari icin o da oluyor hep mecburen. Ama eskisi gibi degil artik ogrendim mesafe koymayi. Eşim dinlemiyor gitmek gerektigini düşünüyor. Açıkça anlatamadigim için anlamiyor dogal olarak beni.
Ne güzel 3 kiz kardes Allah daim etsin muhabbetinizi kardeslerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?