Eşimin doğum günü bana da sürpriz oldu

ben bu sözü ilk defa duydum , ve ağzım açık kaldı ,

bazı konularda sanırım çok doğru bir söz

Şükür beni anlayan birileri var

Sorun doğum günü kutlaması değil de ablanız aslında.
Lafı dolandırmadan
Bunu ilk mesajınızda paylaşsaydınız, insanların yorumları da ona göre olurdu.
Evet bunu sonradan fark ettim malesef. Ön yargı olmasın başta etkilemeyeyim derken, kendim linç yedim

Derdiniz ablanız mı eşinizin doğum günü mü? Doğum günüyse eğer dünyanın en saçma şeyini dert ediyorsunuz, ne oldu sizde hediye yok diye eşinize ayıp mı oldu yani? Vakti gelince kutlarsınız.
Mevzu ablaysa onu da böyle anlatmanız saçma, mesele neyse tam olarak onu anlatın ki birileri de fikir verebilsin.

Konuya olumsuz yorum yapınca çemkirecekseniz konu açmayın, kendi dogrularinizda ilerleyin. Sizin kafanıza göre yorum yapınca kalpli emojiler, aksi olunca hemen bi laf sokmalar. Tamam tamam ablaniz anormal, siz çok normalsiniz. Bi alkış alırım artık.

Ablanla neden mesafelisiniz. Geçmişte ne tür bi sorun yaşadınız? Yani sanki eşinize karşı ilgisi var da bu yüzden rahatsız olmuş gibisiniz. Bana öyle geldi en azından. Haksız mıyım

Başka birsuru yorum var olumlu olmayan ve hepsine kendimi açıkladim güzelce. Sizin bütün mesajlariniz hakaret içeriyor ve haksiz olduğumu aciklamak amacli değil, moral bozmak amaçlı. Ben buraya çok büyük derdim var yardim edin yazmadim. Fikir sordum. Siz fikir belirtmemissiniz laf sokan sizsiniz. Olumsuz olup hakli olan mesajlara da döndüm ve teşekkür ettim. Sizin mesajda öküzlü kisim olmasa yine hakli olabilirdiniz

ben bu sözü ilk defa duydum , ve ağzım açık kaldı ,

bazı konularda sanırım çok doğru bir söz
Evet bende ilk duyduğumda nasıl oluyor derdim ama 26 yıllık yaşamda bile kaç defa şahit oldum. Hele miras kavgalarında birbirini öldüren kardeşleri küs olanları iftira atanları görünce atalarımız belli ki boşuna dememiş

Ablanla neden mesafelisiniz. Geçmişte ne tür bi sorun yaşadınız? Yani sanki eşinize karşı ilgisi var da bu yüzden rahatsız olmuş gibisiniz. Bana öyle geldi en azından. Haksız mıyım
Böyle diyenler olmuş ama. Ablam öyle biri degil. İlgiyi hep kendi uzerinde tutmak isteyen, beni asagilayip kendi one cikarmaya çalisan halleri var devamli. Simdi de yaptığına anlam veremedim o yuzden. Önceki mevzu uzun baya. Annemle ablam düşman mi başlıklı actigim formda var.

Peki.

Bu arada atasözleri ve deyimler konusuna bir göz atın derim.

Haklısınız güzel anlaşan kardeşler görünce imrenmemek mümkün degil

Tüyler ürpertici bir sözmüş. Kardeşlerin arası hep iyi olsa, samimi guvenilir olsalar ne güzel olurdu. Üzülsem de kabullenmem lazım
haftalık görüşmeyin bence ablanızla kendi sorunları var belli ki ya da siz gidin annenize gündüzleri görüşün eşinizi bu kadar işin içine katmayın .Bu arada ablanızın kocanızda gözü var falan demiyorum ama ablanız normal değil benim iki kız kardeşim var mesela bu şekilde davranmam. Konuyu okuyunca görümce sanmıştım eşinizi bu kadar sahiplenmesi eski sözleri yok yemek kokuyor yok bana şöyle dedi falan evinizin huzurunu kaçıracak

Mümkün oldugunca azaltmaya çalışıyorum. Annemle ayni evde yasadiklari icin o da oluyor hep mecburen. Ama eskisi gibi degil artik ogrendim mesafe koymayi. Eşim dinlemiyor gitmek gerektigini düşünüyor. Açıkça anlatamadigim için anlamiyor dogal olarak beni.
Ne güzel 3 kiz kardes Allah daim etsin muhabbetinizi kardeslerinizle

Amin inşallah çok teşekkür ederim.
Bence iki haftada bir eşinizi götürün size karıştığında da net olarak evliliğinizle ilgili yorum yaptırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…