Esimin derdi ne ??

Arkadaşım sen delimsiin akıllı ol ilk işin elim numarasını ve sosyal medya hesaplarını kapattır ynei hat aldır kendin de aynı şekilde kadının istediği sizi ayırmak zaten sende eşine bu şartı koş bakalım ne diyecek me Kadınlar var ya bir kadının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmaya çalışıyorlar :/

tüm konuyu okuman lazım
veya sadece konu sahibinin mesajlarını oku
konu bambaşka bir hal almış maalesef

tüm konuyu okuman lazım
veya sadece konu sahibinin mesajlarını oku
konu bambaşka bir hal almış maalesef
Hepsini okudum tamam orta da bi şahibeli durum var kör değilim ama işte bu diğer kadın çok fena benim anladığım kadarıyla bu kzı karşısında pasif kalmış balla benim kocama atacak öyle şiirler gece mesajları aklını alırım

Arkadaşım sen delimsiin akıllı ol ilk işin elim numarasını ve sosyal medya hesaplarını kapattır ynei hat aldır kendin de aynı şekilde kadının istediği sizi ayırmak zaten sende eşine bu şartı koş bakalım ne diyecek me Kadınlar var ya bir kadının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmaya çalışıyorlar :/

Ayrılmak kolay iş ama bir yuva kolay kurulmuyor işin aslını öğrenmeye bak gözün açık olsun sen ayrıl gitsin diyenlere bakma yuvanı kurtarmaya bak derim ya birşey yoksa anlattıkları doğruysa eşinin belki kadın eşini tehdit ediyor eşinde çekiniyor ama takip et ayrı bir telefonu var mı anlayacağın güzünü aç ama böyle birşey de varsa senşn kararın ama yapan bir daha yapar

Hepsini okudum tamam orta da bi şahibeli durum var kör değilim ama işte bu diğer kadın çok fena benim anladığım kadarıyla bu kzı karşısında pasif kalmış balla benim kocama atacak öyle şiirler gece mesajları aklını alırım

Aldatıyormuş zaten adam. Lise arkadaşı falan değilmiş, iş yerinden bir kızmış. Konu sahibi telefon numarasından kızı tespit etmiş. Ayrıca, adamın kredi kart ekstresine göre, çiçek aldığı gün kız sosyal medyada aldığı güzel çiçeklerden bahsetmiş, kızın check-in yaptığı otelde, o tarihte adamın kredi kartı harcaması varmış. Bir de, konu sahibinde bu durumlardan dolayı stres kaynaklı yaralar çıkmış ve adam bunları kastederek konu sahibinin aldatılmayı hakettiğini söylemiş. Hala ayrılmamaları gerektiğini mi düşünüyorsunuz?

Aldatıyormuş zaten adam. Lise arkadaşı falan değilmiş, iş yerinden bir kızmış. Konu sahibi telefon numarasından kızı tespit etmiş. Ayrıca, adamın kredi kart ekstresine göre, çiçek aldığı gün kız sosyal medyada aldığı güzel çiçeklerden bahsetmiş, kızın check-in yaptığı otelde, o tarihte adamın kredi kartı harcaması varmış. Bir de, konu sahibinde bu durumlardan dolayı stres kaynaklı yaralar çıkmış ve adam bunları kastederek konu sahibinin aldatılmayı hakettiğini söylemiş. Hala ayrılmamaları gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
Ben bu kadarını okumamıştım Rabbim yardımcı olsun Allah onları bildiği gibi yapsın bir kadın bir kadına bunu nasıl yapıyor anlamıyorum

bi gelişme var mı? konuya yorum yazmamıştım ama ben de merak ediyorum ve hayırlı haberlerini bekliyorum

Konuyu en başından beri takip ediyorum.Allah seni tez zamanda bu kötü oyundan üzüntüden kurtarsın inşallah.Bir gün hepsi geçecek.Kendine dikkat et her şeyin sebebi stres üzüntü.Senden önemli hiç bir şey yok.Dualarım seninle kalbini temiz tut...

Kizlar daha once de yazdim. Esime munasebetsiz zamanlarda mesaj atan liseden bi arkadasi var. Evli barkli kadin. Baska bir sehirde yasiyor, buraya geldiginde esimle bulusmak istedi esim de starshinela geliriz diynce kadin vazgecti. Kadin surekli biseyler yolladi esim cvp vermedi, artik en sonunda abartmiyorum 5 sayfa destan yazmis. Icinde siirler mi dersiniz eski lise gunleri mi dersniz. Biz nasil bu hale geldikler bize noldu demeler. Cildirdim ya gorunce. Ben ayrilirken sevgilime su kadar mesaj yazmadim ve bu insanlar liseden beri merhaba merhaba . iliskileri bu duzeyde.

Bu kadar anormallige ragmen esim hala engellemiyor. Ben anlamiyorum artik nasil engellemez. Bana ayni sekilde yazilsaydi ve ben engellemeseydim nasil hissederdin dedim. Sen yazmadikca sorun etmezdim dedi. KULLIYEN YALAN.
Ederdi. Engellerse ayip edermis, bisey varmis gibi gorunurmus. Kadin ayrilik mesaji yaziyor resmen ayibi mi kalmis.
Bir de kadina cevap vermese dahi nicin ekli olsun? Istedigi her firsatta yazabilsin diye mi.
Dun aksam kavga ettik. Ne var niye engellenmiyor bu kadin ??? Fikirleriniz neler kizlar??

Bulusmuslar benim de gidecegim gun beni kandirip bulusmuslar. Allah kahretsin o adami.
Bana yalan soyledi. Bagirip cagirip defolup gitti evden. Kadini aradigimi duyunca cildirdi. Bagirdi cagirdi.
Bulustugunu soylicekmis ama ben kavga cikarcakmisim, benim kiskancligimdan bezmis ondan dememis. Kiskanclik dedigi de kadinin gecenin bi yarisinda mesaj atmasini anormal bulmam,siirler yazmasini garip bulmam. Cok kotuyum cok

Guncelleme ; kizlar yardim edin cok igrenc bir oyunun icindeyim. Nasil ortaya cikaririm lutfen fikirlerinizi yazin.
Her seyi anlatiyorum uzun olacak ama anlamaniz acisindan
*esim dun gece telini sanki ozellikle evde birakarak gitti. O kadindan hic mesaj gelmedi onun yoklugunda
*eve gecenin bi yarisinda geldi,yurumus. Agladi yeminler etti, yalvardi,kopek gibi pisman oldugunu soyledi
* aciklamasi su aynen yaziyorum: kadin bunu aramis cok asik oldugunu soylemis, esim sinirlenmis kapatmis. Kadin bulusmak istemis eger gelmezse beni arayacagini herkese asik oldugumuzu soylerim demis. Esim de korkmus. Olmayacagini soylemek icin gitmis.
* kadin onu engellerse,yine dayanamayacagini herkesi arayacagini soylemis. Kendi kendine birakacagini soylemis. Esim de engelleyememis.
*bu sabah ise gitmedi, kadini ara dedim. Benim burda oldugumu da soyleme dedim. Aradi kadin piskin piskin cevaplar. Esime sen bana mi kaldin,bana bi sans ver. Arkadas kalmaya devam ederiz,karinin haberi olmaz. Karsiliginda esimden cok buyuk kufurler,sinir krizi.
*esim telefon konusmasi sirasinda esine soylerim demesine ragmen kadinin soyle,ben de bana asildigini soylerim dedi. Bu rahatlik nerden geliyor?
* sanki bu konusma bir oyun cunku fazla mukemmel. Ruh hastasi asik bir kadin ve piskinligi onun karsisinda magdur,masum ve cok ofkeli bir koca
* fazla mukemmel,hayatin olagan akisina uymuyor. Kadina sanki her gun arayip kufrediliyomuscasina rahat. Adam da magdur ama esinden gizli her turlu b.ku yemis bulusmus
* ayrica sabah teli arayinca kadin sak diye acti. Garip
*dun kadini ben aramistim. Bugun waptan engellenmisim. Garip
*dun teli evde birakmasi. Garip
*yine dun bana bunlari anlatabilecekken disari kacarcasina cikmasi garip
Ve daha garip olan cok sey var. Ilk basta olayin sokundan ve adrenalinden ve maalesef kocamin adam oldugunu zannederek inandim. Ama her sey cok sacma.
Igrenc bir oyundayim. Ortaya cikarmam lazim.

Syf 40. Oyle bir kadin yok. Aldatiliyorum.
yazışmaları konuşmaları bir şekilde kopyala sende dursun git aç boşanma davası evlilik içinde zinadan herşeyini alırsın adamın bakalım o zamanda kadın adamı istiyomu

pazartesi gecesinden sonra hiç giriş yapmamış konu sahibi .Sizi merak ediyoruz. anlaşılan gelişmeler var.inşallah sizin leyhinize işliyordur herşey..

yazışmaları konuşmaları bir şekilde kopyala sende dursun git aç boşanma davası evlilik içinde zinadan herşeyini alırsın adamın bakalım o zamanda kadın adamı istiyomu
Hiçbir şeyi alamıyor maalesef çünkü zina suç kapsamında değil.. Bir komşum aleni bir şekilde yakaladı otel odasındaki çıplak resimlere kadar ama hiçbir şey olmadı sadece ilk celsede boşandı o kadar.. Kadına dava açtı pişkin kadın da ona dava açtı utanmadan.. Adam bir de düğün yaptı nispet gibi. Zina suç kapsamında olmadıktan sonra hiçbir şey olmuyor maalesef.

zina suç olmaktan çıktı diye biliyorum

S Starshine91
Gerçekten çok üzüldüm.
Ama yine de her kötü olaydan bir hayır çıkarmak adına,sevindim de.
Çoluk çocuğa karışmadan foyası çıkmış ortaya.
Anlamadığım neden evlendi adi herif.Neden yapar bir insan bunu?!

Ve ben bundan sonrası için size tüm kalbimle mutluluk ve sağlık diliyorum.
Allah kalbinize ferahlık versin.İşiniz gücünüz rast gitsin bu karanlık günleri en az yara ile atlatın inşallah.
Herkes kendine yakışanı yapar.
Siz iyi bir insan,dik duruşlu bir kadınsınız belli.
Kendinizi fazla yıpratmayın,umut her zaman vardır.Yeniden ayağa kalkacak,yeniden gülecek,sevecek,"iyi" olacaksınız.

Ahh diyenin ahı yerde kalmaz. Siz yolunuza bakın. Mutlu olabiliyorlarsa olsunlar... Bir kenara çekilin ve seyredin. Sevgiler.

zina suç olmaktan çıktı diye biliyorum
Yani bu yazacagima kizan cok olacak ama gözümüzün önünde bile yapılıyor bir sey demiyoruz..iyice pasiflestik artik..iki sevgili sokak ortasinda birbirine yapisip neler yapiyor donup ne yapiyorsun dediginde suçlu oluyorsun baktigin icin..bari küçük cocuklarin psikolojisini düşünüp yapmasalar

Yani bu yazacagima kizan cok olacak ama gözümüzün önünde bile yapılıyor bir sey demiyoruz..iyice pasiflestik artik..iki sevgili sokak ortasinda birbirine yapisip neler yapiyor donup ne yapiyorsun dediginde suçlu oluyorsun baktigin icin..bari küçük cocuklarin psikolojisini düşünüp yapmasalar

Sokakta, caddede, parkta vs. Opusmek,sarilmak toplum ahlâkını bozmaz ve cocuklara da zarar vermez. Ama hane icinde ya da toplum icinde siddet, küfür, taciz toplumdan da cocuktan da cok sey alip götürür...

Sokakta, caddede, parkta vs. Opusmek,sarilmak toplum ahlâkını bozmaz ve cocuklara da zarar vermez. Ama hane icinde ya da toplum icinde siddet, küfür, taciz toplumdan da cocuktan da cok sey alip götürür...
Yani siz disarda opusen bir çift gorunce cocuguz bakinca rahatsiz olmuyor musuz..himm belkide örnek cift diyorsunuz..peki sizin el kadar cocugunuz onları gorup arkadaşıyla bunu yapmayacak mi..iki tane 5 yasindaki cocugu öpüşürken gorurseniz sasirmayin derim..cocuk bunlar..cocuklarda cinsel egitim ve mahremiyet az okuyun öğrenin..parkta sokakta olacak isler degil.

Yani siz disarda opusen bir çift gorunce cocuguz bakinca rahatsiz olmuyor musuz..himm belkide örnek cift diyorsunuz..peki sizin el kadar cocugunuz onları gorup arkadaşıyla bunu yapmayacak mi..iki tane 5 yasindaki cocugu öpüşürken gorurseniz sasirmayin derim..cocuk bunlar..cocuklarda cinsel egitim ve mahremiyet az okuyun öğrenin..parkta sokakta olacak isler degil.
Ben zaten egitimciyim. Ve biliyor musunuz bizim ulkemizde cinsellik tabu oldugu ve yikilamadigi sürece cok şeye mahkumuz. Cocucugu korumak ve egitmek icin askin gizlenmesine degil anlatilmasina ihtiyacımız var. Emin olun anlatıldığı zaman cok iyi anlıyorlar ve dogruya yoneliyorlar. Ama ebeveynler anlatmak ve iletisim kurmak yerine tepki göstermeyi tercih ettigi zaman cocuklarda sapmalar meydana geliyor.

Neyse sonuc olarak ayni minvalde degiliz. Saygi duyarım, farkli konu uzerinden gidip konu sahibine saygısızlik yapmak istemem. Iyi gunler dilerim.

Konunuzu baştan sona okudum ve çok üzüldüm. Şükür ki çabuk anlayıp pes etmeyip sonuna kadar araştırmışsınız. Allah tez zamanda kurtarsın onların yaptığını da yanlarına bırakmasın. Umarım bugünleri çabuk atlatıp güzel bir geleceğe adım atarsınız herşey gönlünüzce olsun.

Back