eşimin davranisi cok sıkıldım

sen de bir muddet hayati tek kisi yasa bak nasil uyanacak o uykusundan

[QV"plasticwoman, post: 39825312, member: 169819"]Benımkıde aynı bızde yarın hava guzel olursa cıkalım dedık sivil cıkıp ıse gıtmesıne yakın donersınız aksam 17:30 gıbı cıkıyor esım ona göre donuyoruz gıyınıp gıdıyor[/QUOTE]

Benim dusuncesz esim cikmaz..
Gceye gdecegi gun asla cikmadik bugune dek..
İzinli gunu cikar oyle alisti

Adamin umurunda degil
bir muddet sonra umurunda oluyor canim bu kadin niye degisti diye dusunmeye basliyor.
yemek yapma mesela bugun canim yemek yapmak istemedi de
iliski konusunda yorgunum de
osen ondan once al kumandayi canim bunu izlemek istiyor de.
kendine bir film ac misir patlat istiyorsan mutfakta var alabilirsin de
yemegi yiyince gec bir odaya sevdigin biseyler yap
gibi gibi....
adam noluyoruz diyecektir

Off sizden korkulur vallahi

Vallah bir cogumuz senin durumunda..
Odun misali, artik hic kendimizi kandirmamiza gerek yok
Hani yorgunlar, sitresli bir gün gecirdiler gibi falan..
Yani kizacasi yanliz degilsin

Becerememki

Adam tüm gün çalışmış c.tesi bir de yani afam tv başında daha uyuklamaya başlamış sana da kusura bakma demiş yarın erken uyanır gün berabet geçirirsiniz her zamanda böyle olmuyordur anlamaya çalışın evi için gündüz gece çalışıyor sorumsuz bir insan değil

Niye kızzz
Tam olarak hangisini beceremezsin
Yemek filan belki biraz sıkıntı olur ama diğerleri yapılası şeyler
Ohh olsun
Ben de böyle olucam
Niye kızzz
Ohh olsun
Ben de böyle olucam

Yok yemegi yapmamamda pek sknti olmaz calisiorm die benmki takilnaz.
Ama konusmadan baska odaya giderek duramam dayanamam

Niye kızzz
Ohh olsun
Ben de böyle olucam
Ennaaamm benim yuzumden evlerde isyan cikacak kokrkum simdi
saka bir yana da yapmayinca olmuyor canim. Tecrubeyle sabit ben bu sekilde ancak ben de varim diyebildim. Simdi kumanda hep bendedir aslinda kumandanin kimde oldugu onemli degil de onemli olan onun altindaki etken psikoloji. Anlatabiliyormuyum bilmiyorum.
benim esim de aksam 9 9.30 dan sonra iptal ee zaten yemegi 8 de yiyiyorduk. Ne kaldi ben bulasigi toplayana kadar adam sizmis. Ilk zamanlar yoruluyordur diye dokunmamaya calsitim ama baktim calismadigi gunler daha erken uyuyor kayinpeder babaanne esimden beter heee dedim ben buna dur demeliyim. konusmakla olmuyor.Bir bir dir dir etmis oluyorsun. Ben de onu yoksaymaya basladim. Bir kac gun sonra niye benle ilgilenmiyorsun niye beni gece kanepede biraktin demeye basladi baktim ise yariyor as daha devam ettirip sonra bir gun oonustum acik acik. Dikkat etmeye calisiyor. He kesiliyor mu hayir donem donem nuksediyor kor olasica huyu ama bir konusma ufak bir ayar biraz da ise yariyor boyle yuvarlanip gidiyoruz biz. Umarim ise yarar

Yok yemegi yapmamamda pek sknti olmaz calisiorm die benmki takilnaz.
Ama konusmadan baska odaya giderek duramam dayanamam
arada olan bir durumsa bisey diyemem ama surekli oluyorsa denemelisin. Ne kadarlik evlisiniz

bi donem oyle yogun calisiyordum ki, yataga bile gidemeden kanepelerde siziyordum.. hem de bekardim ve işim disinda pek bi sorumlulugum yoktu..
eger aksamlari bu sekilde oluyorsa, izin gununu degerlendirin, konus esinle.. icten ice kirilmak pek ise yaramaz.. belki adam yorgunluktan farkinda bile degildir..

Sadece erkekler boyle degilki bazen hanimlarda da oluyor ben mesela:) adam butun gun pesimden kostu geceyi bekle dedim sonra da bi guzel yattim uyudum:) hamilelikte var tabi daha bi halsiz oluyorum ama hamile olmasam da yapardim .. İnsanlik hali yaa takmayin bu kadar.. Birak uyusun adam:)

Off sizden korkulur vallahi
Niye korktun ki kiz Hanimn hanimcik bir kadinimdir ben
Ne edim adam bunlarin 10 kat fazlasini yapiyordu farkinda bile degildi. Evlendik bekar hayati yasamaya devam ediyordu.
adam teeeeee arkadasken vermis sinyalleri de ben almamisim benle tv karsisinda uyuma pazarligi yapmisti. Ben cok severim tv karsisinda uyumayi arada bir yapabilir miyim diye de bende olur mu oyle sey gerekirse koltugu acar birlikte izler uyuruz dediydim ama reelde oyle olmuyordu izte mudahale etmem lazimdi napsam netsem derken boyle boyle biraz hallettim

kadınların genel problemi galiba aynı problemi çoğu zaman bende yaşıyorum ve cok bunaldığım zamanlar oluyo allah yardımcımız olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…