Aklıma geldi ama elim varmadı bunaKocanız Şakir kadar profesyonel,ne yapacağınızı siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Almış da satmış da bilmem ne deEşimin cüzdanında cinsel performans ilacı buldum ve 1 buçuk aydır sehir dışındaydım bu sürede kendisiyle bir araya gelmedik. Eşimin cinsel bir problemi de yok. İlaçtan bir tane de kullanılmış. Kendisine açıkça sordum ne bu diye. Bizim için aldığını içinden 1 tanesini de arkadaşına sattığını söyledi. Çocuğunun her şeyin üzerine yeminler etti ama inanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
İnanmis gibi yapip takip edinEşimin cüzdanında cinsel performans ilacı buldum ve 1 buçuk aydır sehir dışındaydım bu sürede kendisiyle bir araya gelmedik. Eşimin cinsel bir problemi de yok. İlaçtan bir tane de kullanılmış. Kendisine açıkça sordum ne bu diye. Bizim için aldığını içinden 1 tanesini de arkadaşına sattığını söyledi. Çocuğunun her şeyin üzerine yeminler etti ama inanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
Aklıma geldi ama elim varmadı bunaben erkeklerin yeminine inanmıyorum ya… burda ne yemin edenleri okudum yani hiç inanamıyorum
Deyinceürünü ticaretine bile başlamış. S
Adam ticarete bile dökmüş olayi vay anasını. İnanma bacı nasıl olsa gidip o diğer adama soramaz diye düşünüyor keklemisEşimin cüzdanında cinsel performans ilacı buldum ve 1 buçuk aydır sehir dışındaydım bu sürede kendisiyle bir araya gelmedik. Eşimin cinsel bir problemi de yok. İlaçtan bir tane de kullanılmış. Kendisine açıkça sordum ne bu diye. Bizim için aldığını içinden 1 tanesini de arkadaşına sattığını söyledi. Çocuğunun her şeyin üzerine yeminler etti ama inanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
Yemin varsa yalan vardır. Dikkat edin hastalık kaparsiniz bu olayı bilmeden ilişki olduysa.Eşimin cüzdanında cinsel performans ilacı buldum ve 1 buçuk aydır sehir dışındaydım bu sürede kendisiyle bir araya gelmedik. Eşimin cinsel bir problemi de yok. İlaçtan bir tane de kullanılmış. Kendisine açıkça sordum ne bu diye. Bizim için aldığını içinden 1 tanesini de arkadaşına sattığını söyledi. Çocuğunun her şeyin üzerine yeminler etti ama inanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
Dediğine inanıyorsanız elimde satılık boğaz köprüsü varEşimin cüzdanında cinsel performans ilacı buldum ve 1 buçuk aydır sehir dışındaydım bu sürede kendisiyle bir araya gelmedik. Eşimin cinsel bir problemi de yok. İlaçtan bir tane de kullanılmış. Kendisine açıkça sordum ne bu diye. Bizim için aldığını içinden 1 tanesini de arkadaşına sattığını söyledi. Çocuğunun her şeyin üzerine yeminler etti ama inanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?