Daha 2 yillik evliyiz biz 1 yaşında oğlumuz var. Çok da severek aşık olarak çok mücadele verip uzun süre bekleyerek evlendik sonunda.Bizim cinsel ilişkimizde hiçbir problem yok karı koca olarak sürekli birbirimizi arzularız ve o da her zaman hazırdır. Uzun da sürse kısa da sürse iki taraf da çok mutlu olur, hissiyatımız bizim için hep daha önemlidir. Yani oyle diye düşünüyorum.
Bir problemi olsa kendi için aldığını düşünüp bu kadar kurcalamazdım.
Sen farkinda değilsin ama ben kendimde ufak tefek bişeyler hissettim o yüzden aldım. Yine almazdim ama bi eczaneci ahbabi var ilac almaya gittiğinde biri alırken indirimde olduğunu duymus bana da ver abi demiş . O şekilde almış. Buna da okey ama içinden bir tanesi eksik ona nasıl inanayim.
O da şu sekilde olmus işyerindeki arkadasi sevgilisiyle bi evde takılacakmış o istemiş.
Peki sende ilaç olduğunu nerden biliyor dedim. Erkekler bazen bu konularda birbirleriyle dertlesir aldığımı söylemiştim ordan biliyor dedi dedi. İşte böyle
Telefonunu kurcaladigimi gördü ve tüm arama geçmişi çağrı geçmişi yazişmalar her şeyi sildiSık sık şehir dışına gider misiniz? Eşiniz bunu fırsat bilip başka kadınlarla ilişki yaşıyor olabilir ki cüzdanında bulduğunuz cinsel hap bu şüpheyi daha da arttırıyor. Telefonunu da kurcalayın bakalım mesaj falan görürsünüz belki.
Hele çocuklu birinin bu ilaçi kullanicağını düşünmüyorum çünkü saatlerce inmiyor ne olucak sanıyorsun ki yaptık bittimi bu ilacin amacı o değilDaha 2 yillik evliyiz biz 1 yaşında oğlumuz var. Çok da severek aşık olarak çok mücadele verip uzun süre bekleyerek evlendik sonunda.
Eşim 2 hafta yatılı çalışıyor şantiye ortaminda. 2 hafta da evinde oluyor.ben de 2 aydir ailemin yanina kalmaya gitmiştim. İşyerinde giriş çıkış yok normalde ama pazar günleri iş olmuyormuş artık. Eğer aldattiysa o bir günde yaptı bunu. Birini sevip ilişki yaşadığına inanmıyorum. Ama zevki için evliliğini bitirecek kadar salak mıydı onu düşünüyorum
Neden yaptı snece bunu?Telefonunu kurcaladigimi gördü ve tüm arama geçmişi çağrı geçmişi yazişmalar her şeyi sildi
Sen normal şeylere bile takılıyosun o yüzden sildim diyor.Neden yaptı snece bunu?
Hiç bir erkek ilacı cinsel durumunu böylesi bir şekilde deşifre etmez... Arkadaşa satmamiatir emin olun... Arkadasi söyle bakayım desen ne uydurcak acaba.Eşimin cüzdanında cinsel performans ilacı buldum ve 1 buçuk aydır sehir dışındaydım bu sürede kendisiyle bir araya gelmedik. Eşimin cinsel bir problemi de yok. İlaçtan bir tane de kullanılmış. Kendisine açıkça sordum ne bu diye. Bizim için aldığını içinden 1 tanesini de arkadaşına sattığını söyledi. Çocuğunun her şeyin üzerine yeminler etti ama inanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
Hep aynı hikaye ister yersin ister yemezsin korkacak birseyi yoksa silmezdiSen normal şeylere bile takılıyosun o yüzden sildim diyor.
Ben biraz takıntılıyım ama varsa bişey ona takarım yani
Bundan daha iyi ikinci delil olamaz. Aldatılmışsınız.Telefonunu kurcaladigimi gördü ve tüm arama geçmişi çağrı geçmişi yazişmalar her şeyi sildi
Şöyle dusunun en kötüsünü.... Velevki biriylele veya bir kaciyla birnarayisi oldu.... İşte ozmaan kesin katinkirmizi cizgim var senle bitti deyip çekip gidecekmisiniz yada bitirecek misiniz... Evetse aynen arayışa devam.degilse yalanları kurcalamaamya devam...Sen normal şeylere bile takılıyosun o yüzden sildim diyor.
Ben biraz takıntılıyım ama varsa bişey ona takarım yani
Ailem şuan yanimda onlarla baba evime geri dönebilirim. Ama şuan elimle tutacagim hiçbir şey yok mahkemeye ne kanıt sunarım insanlara ne gösteririm. Yani çok aradayımŞöyle dusunun en kötüsünü.... Velevki biriylele veya bir kaciyla birnarayisi oldu.... İşte ozmaan kesin katinkirmizi cizgim var senle bitti deyip çekip gidecekmisiniz yada bitirecek misiniz... Evetse aynen arayışa devam.degilse yalanları kurcalamaamya devam...
Not benzer bir şey yaşamadım ama hissiyatimdan ötürü senle.olamiyor deyip dava edip bitirdim sonra 3 yıl sonra çocuğa sebep aile büyükleriininn jherseye burunları sokması sebebiyle yeniden ama prosedürleri noterde onaylı şekilde bir akit kurduk ..
Yani canım kardeşim bu süreçte maddiyatini biriktirmeye bak. Çocuk düşünüyorsan Sakinnsakin. Vebal alma...
Ama kendinizde garantiye almak gerek
Hayır zaten böyle bir durumda kesinlikle cekismeliye çevirmeniz saçma olur.. yani kanitnistemenij tek amacaiaddi manevi tazminattir ki onu sorgulayın kendinizce..yoksa otuurup güzelce ben artık ben eski benn olamayacağım bu durum.beninyipratti ya ara verelim yada anlaşmalı bosanalim.olayina girmek daha makul..Ailem şuan yanimda onlarla baba evime geri dönebilirim. Ama şuan elimle tutacagim hiçbir şey yok mahkemeye ne kanıt sunarım insanlara ne gösteririm. Yani çok aradayım
Bunu yapması kendini iyice haksız duruma düşürmüş işte. Neden bunu yapıyor madem suçsuz ? Gözlemleyin ve dikkat edin. Korunmayı asla ihmal etmeyin.Telefonunu kurcaladigimi gördü ve tüm arama geçmişi çağrı geçmişi yazişmalar her şeyi sildi
Siz göreceğinizi görmüşsünüz, mahkeme meselesi ayrı ama mahkemede kanıtlayamam diye evli kalmaya devam etmenizin gerçekten mantıklı bir açıklaması var mı? Kocanızın başka bir kadınla ilişkisi olmuş belli , performans korkusundan ( siz çok muhteşem bir cinsel hayatımız var diyorsunuz ama bence deneyimsizlikten öyle diyorsunuz) ilaç almış , kullanmış yani başka bir kadınla çinsel ilişkiye girmiş. Bi sorun bakalım hangi arkadaşına vermiş ilacı , hatta sizin yanınızda arasın konuşsun o arkadaşıyla, yapamayacak ben size söyliyim. Belki bir yerde pes eder , gerçeği açıklar . Ama siz gerçeği pek duymak istemiyor gibisiniz.Ailem şuan yanimda onlarla baba evime geri dönebilirim. Ama şuan elimle tutacagim hiçbir şey yok mahkemeye ne kanıt sunarım insanlara ne gösteririm. Yani çok aradayım
odeğil de..ya hadı bı halt yıyo da nıye cebınde bırakıyoEşimin cüzdanında cinsel performans ilacı buldum ve 1 buçuk aydır sehir dışındaydım bu sürede kendisiyle bir araya gelmedik. Eşimin cinsel bir problemi de yok. İlaçtan bir tane de kullanılmış. Kendisine açıkça sordum ne bu diye. Bizim için aldığını içinden 1 tanesini de arkadaşına sattığını söyledi. Çocuğunun her şeyin üzerine yeminler etti ama inanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?