- 16 Haziran 2011
- 14.850
- 62.178
-
- Konu Sahibi Loresima8989
Ben de şakasına babana benziyosun dediğimde saygısızlık olarak addediyor bu sebeple artık söylemiyorum.
Para sıkıntımız yok kimse arada bir cafede oturmakla ev sahibi olamaz artık ülkemizde maalesef o sebeple hayatı kaçırmamak lazım
Ben de tutumlu sanıyordum ama yırtık pantolonla gezmeye başladığından beri öyle sanmıyorum
Kot pantolondan bahsediyorsunuz sanırım. Pantolonun neresi yırtık ve eşiniz nerede iken giyiyor ; boya vb iş yaparken mi mesela.
Ev ve araba eşinizle ikinize mi ait , ailelere mi ? Bugünlerde doğum iznine ayrılacak olmalısınız. Eşiniz tek maaşla rahatça evinizi geçindirebilecek kadar yüksek bir gelire sahip mi ?
Çocuğunuzu 2-3 veya 6 yaşına kadar kendiniz büyütmeye dair bir karar aldıysanız yeterli birikiminiz var mı ?
Doğum sonrası dönebileceğiniz bir iş ve iş güvenliğiniz var mı ?
Cimrilik diyemeyiz ki buna. Cimri insanlar gerekli şeyleri bile masraf olarak görür. Bence hesabını biliyor diyebiliriz. Yarı fiyatına aynı ürünü alabileceksem eşim ne gerek var dese ben demem tabii ki daha uygun olanı alırım niye paramı saçayım ki?Merhabalar çok büyük bir sorun olmasa da bu konuda nasıl yaklaşım sergilemeliyim size danışmak istedim. Eşim ve ailesinde hep bi eskiye merak var örnek veriyorum 98den kalma cep telefonu onlara göre şimdikilerden iyi,tamir edip tekrar kullanabilir miyiz derler ,ikinci el buzdolabı almışlar onu övüyorlar vs tabi bunun arka planında her şeyin en ucuzuna kaçmak var.. Kayınbabam oğlana çıkarıp harçlık diye 5 tl verdi geçenlerde yani anlayamıyorum durumları kötü de değil. Benim babam eve gelirken poşetleri taşıyamazdı her şey boldu bizde paranın lafı edilmezdi. Eşimle markete çıkmak istemiyorum benim düzenli maaşım var çoğu zaman kendim harcarım zaten yine de rahatsız hissediyorum yanında. Oo bu bu kadar mı olmuş çerezi açık alsak daha karlıydı vs gibi şeyler söyleyebiliyor. Hamile halimle her gün karınca gibi markete gider az az alır eve gelirim ki haftasonu büyük market alışverişinde çok almış gibi görünmeyeyim. Doğum çantasına koymak için temiz terlik alayım dedim kaçıncı terliğin oldu bu diyor. Üstüne başına kıyafet almaz kaç defa alalım diye girmiş çok pahalı diye vazgeçmiştir. Hani istiyorum bazen bi cafede oturalım bir şeyler içelim otursak oturmayalım demez ama ben bilirim ki içten içe hesap kitap yapıyor ben de evde içeriz çayı diyorum. Anlamaya çalışıyorum 9 çocuklu ailede büyümüş şartlarımız aynı değilmiş ama yine de normal gelmiyor..kendi paramı bile rahat harcayamıyorum.. Doğum hediyesi iphone alayım sana dedi farketmez dedim çünkü öyle bi beklentim yok baktım ırak a geçince ordan alırım yarı yarıya fiyat dedi ben de istemiyorum öyle şey hiç sevmem paran varsa alırsın yoksa öyle istemiyorum dedim. Böyle işte arkadaşlar bugün pazar ama dışarı çıkasım gelmiyor dışarda yiyelim desem yemeyelim demez ama evde nohut vardı diyebilir mesela o sebeple evdeyim.. Teşekkürler okuduğunuz için
Mühendis eşim şantiyede çalışıyor ben öğretmenim doğum iznine çıkıyorum birkaç ay daha maaşım olacak ama o tek başına da yeterli miktarı sağlar ev araba bize ait
Favorim o program, bir de kupon çılgınlığı… küvette aynı suyla yıkanıyordu herkes, bir de sifon çekmiyorlardıEşiniz cimri değil tutumlu bir insan.TLC'de pinti hayatlar mı ne öyle bir belgesel izlemiştim,neler neler yapıyorlar para harcamamak için aklınız şaşar.Tutumlu olmak ise aksine çağın gereği,yoksa bankalara borçlu bir hayat yaşarsınız.Ben şu ana kadar böyle bir pahalılık görmedim.
Evet ya temizlik bağımlılıkları ve o program efsaneydi.Bu adam cimri falan değil,olamaz yaniFavorim o program, bir de kupon çılgınlığı… küvette aynı suyla yıkanıyordu herkes, bir de sifon çekmiyorlardıişte onlar cimri, evde yiyelim yemeği diyen insan tutumludur
Klozet suyunu harcamamak gibiEşiniz cimri değil tutumlu bir insan.TLC'de pinti hayatlar mı ne öyle bir belgesel izlemiştim,neler neler yapıyorlar para harcamamak için aklınız şaşar.Tutumlu olmak ise aksine çağın gereği,yoksa bankalara borçlu bir hayat yaşarsınız.Ben şu ana kadar böyle bir pahalılık görmedim.
Bir kadın vardı,idrarini biriktirip bahçedeki çiçeklere döküyorduKlozet suyunu harcamamak gibibir iki defa izleyip fenalık geçirmiştim
Bakamayacağım fena oluyorumBir kadın vardı,idrarini biriktirip bahçedeki çiçeklere döküyordu .
Ben bir adama çocuk doğurmazdım, ömür geçmez valla..Merhabalar çok büyük bir sorun olmasa da bu konuda nasıl yaklaşım sergilemeliyim size danışmak istedim. Eşim ve ailesinde hep bi eskiye merak var örnek veriyorum 98den kalma cep telefonu onlara göre şimdikilerden iyi,tamir edip tekrar kullanabilir miyiz derler ,ikinci el buzdolabı almışlar onu övüyorlar vs tabi bunun arka planında her şeyin en ucuzuna kaçmak var.. Kayınbabam oğlana çıkarıp harçlık diye 5 tl verdi geçenlerde yani anlayamıyorum durumları kötü de değil. Benim babam eve gelirken poşetleri taşıyamazdı her şey boldu bizde paranın lafı edilmezdi. Eşimle markete çıkmak istemiyorum benim düzenli maaşım var çoğu zaman kendim harcarım zaten yine de rahatsız hissediyorum yanında. Oo bu bu kadar mı olmuş çerezi açık alsak daha karlıydı vs gibi şeyler söyleyebiliyor. Hamile halimle her gün karınca gibi markete gider az az alır eve gelirim ki haftasonu büyük market alışverişinde çok almış gibi görünmeyeyim. Doğum çantasına koymak için temiz terlik alayım dedim kaçıncı terliğin oldu bu diyor. Üstüne başına kıyafet almaz kaç defa alalım diye girmiş çok pahalı diye vazgeçmiştir. Hani istiyorum bazen bi cafede oturalım bir şeyler içelim otursak oturmayalım demez ama ben bilirim ki içten içe hesap kitap yapıyor ben de evde içeriz çayı diyorum. Anlamaya çalışıyorum 9 çocuklu ailede büyümüş şartlarımız aynı değilmiş ama yine de normal gelmiyor..kendi paramı bile rahat harcayamıyorum.. Doğum hediyesi iphone alayım sana dedi farketmez dedim çünkü öyle bi beklentim yok baktım ırak a geçince ordan alırım yarı yarıya fiyat dedi ben de istemiyorum öyle şey hiç sevmem paran varsa alırsın yoksa öyle istemiyorum dedim. Böyle işte arkadaşlar bugün pazar ama dışarı çıkasım gelmiyor dışarda yiyelim desem yemeyelim demez ama evde nohut vardı diyebilir mesela o sebeple evdeyim.. Teşekkürler okuduğunuz için
Bu o görüntü değil,o programi ti ye almış birisi,onunla ilgili bir video idi ama paylaşmadımBakamayacağım fena oluyorum
Bakamayacağım fena oluyorum
Sizde evet nohut var ama canım adnaa istiyor deyin mesela. Yada canınız her ne istiyorsa.Merhabalar çok büyük bir sorun olmasa da bu konuda nasıl yaklaşım sergilemeliyim size danışmak istedim. Eşim ve ailesinde hep bi eskiye merak var örnek veriyorum 98den kalma cep telefonu onlara göre şimdikilerden iyi,tamir edip tekrar kullanabilir miyiz derler ,ikinci el buzdolabı almışlar onu övüyorlar vs tabi bunun arka planında her şeyin en ucuzuna kaçmak var.. Kayınbabam oğlana çıkarıp harçlık diye 5 tl verdi geçenlerde yani anlayamıyorum durumları kötü de değil. Benim babam eve gelirken poşetleri taşıyamazdı her şey boldu bizde paranın lafı edilmezdi. Eşimle markete çıkmak istemiyorum benim düzenli maaşım var çoğu zaman kendim harcarım zaten yine de rahatsız hissediyorum yanında. Oo bu bu kadar mı olmuş çerezi açık alsak daha karlıydı vs gibi şeyler söyleyebiliyor. Hamile halimle her gün karınca gibi markete gider az az alır eve gelirim ki haftasonu büyük market alışverişinde çok almış gibi görünmeyeyim. Doğum çantasına koymak için temiz terlik alayım dedim kaçıncı terliğin oldu bu diyor. Üstüne başına kıyafet almaz kaç defa alalım diye girmiş çok pahalı diye vazgeçmiştir. Hani istiyorum bazen bi cafede oturalım bir şeyler içelim otursak oturmayalım demez ama ben bilirim ki içten içe hesap kitap yapıyor ben de evde içeriz çayı diyorum. Anlamaya çalışıyorum 9 çocuklu ailede büyümüş şartlarımız aynı değilmiş ama yine de normal gelmiyor..kendi paramı bile rahat harcayamıyorum.. Doğum hediyesi iphone alayım sana dedi farketmez dedim çünkü öyle bi beklentim yok baktım ırak a geçince ordan alırım yarı yarıya fiyat dedi ben de istemiyorum öyle şey hiç sevmem paran varsa alırsın yoksa öyle istemiyorum dedim. Böyle işte arkadaşlar bugün pazar ama dışarı çıkasım gelmiyor dışarda yiyelim desem yemeyelim demez ama evde nohut vardı diyebilir mesela o sebeple evdeyim.. Teşekkürler okuduğunuz için