Eşimin cimriliği sürekli gözüme batıyor

Yok işte aynen devam edersiniz mutlu mesut diyorum ben de. Konu açma amacınızı anlamadım sadece. Çözüm önerilerine hayır, yapmaz, yapamam gibi cevaplar verdiniz. Boşanma zaten aklınızdan geçen bir şey değil. Eee? Sanırım kocaya sövdürüp rahatlamaktı amaç.
Yoo kimse kocaya sövmedi neden sövsün başkası başkasının kocasına ben de kendi hatalarımı gördüm fikir alış verişinde bulundum yorum yapmak rahatsız ettiyse yapmayabilirdiniz burda herkes fikir alışverişinde bulunuyor sonuçta

Yok ne 25 bini ya. Kreş 5 bin. Mutfak masrafı ne tutar bilmiyorum ama elektrik en fazla 300 gelir gelmez bile. Su kartlı sistem 250 lira yuksetse 3 4 ay yeter. Dogalgaz da 2 3 aydır 700 1000 en fazla. Onu bile fazla açtırmaz. Fatura çok geliyor diye. 21 e sabitler sabah da 20 ye düşürür gider. 10 15 ancadir yani masraf
3-4 aylık su faturası 250tl mi😱 elektrik de 300😱
Eşiniz cimri mi bilemem birazcık öyle gibi ama sizin de harcadığı parayı az görmek veya az göstermek için ekstra çaba gösterdiğinizi düşünüyorum.

E yeter o zaman daha napmalı ki ben mi anlamadım acaba 😂

Bu kk kadınlarının da bazıları insanı delirtir yani 😊konuya yorum yapanların yarısından fazlası adamın cimri olduğunu düşünmüş ilginç bir şekilde
Bana göre de cimri biri öyle yani

45 bin civarı alıyoruz bize fazlasıyla yetiyor aslnda ama işte hala daha anlaşmazlık yasiyoruz. Bende birikim yapıyorum. Bende eşime söylemem ne biriktirdim ne aldım.
Peki onun size söylememesinden neden rahatsız oluyorsunuz bu durumda?
Ben de eşime bahsetmem birikimimden,eşimin de ne borcunu bilirim ne birikimini. 40 yaşında adam,kalkıp bana hesap mı verecek diye düşünürüm şahsen. Ama sizin gibi de yapamam yani.

Eşiniz cimri mi bilemem birazcık öyle gibi ama sizin de harcadığı parayı az görmek veya az göstermek için ekstra çaba gösterdiğinizi düşünüyorum.
Yoo gerçekten öyle foto atayım inanmiyorsaniz.

Peki onun size söylememesinden neden rahatsız oluyorsunuz bu durumda?
Ben de eşime bahsetmem birikimimden,eşimin de ne borcunu bilirim ne birikimini. 40 yaşında adam,kalkıp bana hesap mı verecek diye düşünürüm şahsen. Ama sizin gibi de yapamam yani.
Ben gizli iş yapmasını sevmiyorum en azndan nerden ne alıyor nereye ne harcıyor bilmek istiyorum yani hesap vermek değil bu gizlememek

Ben gizli iş yapmasını sevmiyorum en azndan nerden ne alıyor nereye ne harcıyor bilmek istiyorum yani hesap vermek değil bu gizlememek
Yahu nerden ne harcayacak? Kuş kadar maaşı var adamın. Gece hayatı var mı? Alkol sigara var mı? Sosyal hayatı var mı? Harcamaları yapıp kalanını biriktiriyormuş işte. Birikimi söylemiyorsa siz de ona söylemiyormuşsunuz,sonsuz bir eşitlik var ailenizde. Daha ne olması gerekiyor ki?

E yeter o zaman daha napmalı ki ben mi anlamadım acaba 😂

Bu kk kadınlarının da bazıları insanı delirtir yani 😊konuya yorum yapanların yarısından fazlası adamın cimri olduğunu düşünmüş ilginç bir şekilde
Ben konunun amacını da anlamadım. Değişik.

Harcamalar eşit görünüyor hatta adamınki daha fazla bence. Konu sahibinin de bir dediği bir dediğini tutmuyor zaten. Sanırım konu sahibi adam bütün masrafları karşılasın kendi maaşı kendine kalsın istiyor.

Su kartlı sistem
Olur.
Nerde yanlış yaptığımı düşünürüm hem bizim faturalar öyle değil.
Hele birkaç aydır baya fark etti.
Çok mu yıkanıyoruz biz ki🤔
İlden ile gore de değişiyor. Misal ailemin yaşadığı köyde kışın hiç şu parası ödemezler belediye karşılar. Bizim yaşadığımız yer de öyle. Suyun tonu çok ucuzmus 90 100 ton su yükleniyor 250 liraya

Su kartlı sistem

İlden ile gore de değişiyor. Misal ailemin yaşadığı köyde kışın hiç şu parası ödemezler belediye karşılar. Bizim yaşadığımız yer de öyle. Suyun tonu çok ucuzmus 90 100 ton su yükleniyor 250 liraya
Vergi de var sonuçta diye biliyorum.
Onu boşverin atacağım demiştiniz isterseniz?

Ben konunun amacını da anlamadım. Değişik.

Harcamalar eşit görünüyor hatta adamınki daha fazla bence. Konu sahibinin de bir dediği bir dediğini tutmuyor zaten. Sanırım konu sahibi adam bütün masrafları karşılasın kendi maaşı kendine kalsın istiyor.
Bütün herseyi karşılasın istemiyorum elbette ama erkek ya nihayetinde elini biraz fazla koysun taşın altına istiyorum. Ben bisey isteyince kavga çıkarmasın istiyorum. Arada bi yemeğe götürsün kahvaltıya götürsün ne bilim gezmeye götürsün istiyorum. Doğum günümde bi kolye bileklik değerli bisey alsın istiyorum.

Bütün herseyi karşılasın istemiyorum elbette ama erkek ya nihayetinde elini biraz fazla koysun taşın altına istiyorum. Ben bisey isteyince kavga çıkarmasın istiyorum. Arada bi yemeğe götürsün kahvaltıya götürsün ne bilim gezmeye götürsün istiyorum. Doğum günümde bi kolye bileklik değerli bisey alsın istiyorum.
Adam bunları yapmıyor, yapmayacak da anlattığınız kadarıyla. E boşanmayacaksınız da. Elinizde yaptırım uygulayacak bir şey de yok. Sonuç?

Vergi de var sonuçta diye biliyorum.
Onu boşverin atacağım demiştiniz isterseniz?
Arkadaşım yalan borcum mu var sana akşam akşam nerden bulup atayım ben şimdi faturaları eşim oduyo nerde nereye koyuyo ne bilim 😃 sadece geçen sene kendi söyledi 1 senede 350 tl lik şu yukletmisiz dedi Aralık mi neydi 250 daha yukletti. Elektrik de gitmiyo yani. Akşama kadar evde kimse yok zaten 5 te geliyoruz eve ne kullanılır ki zaten 5 ten 10 a kadar. Ben ketl kullanmam sürekli ütü yapmam. Fırın çok kullanmam bi ocakta yemek pişer o bide akşamları 1 2 saat TV bu yani

Bir hafta önce doğum günümde iki kitap aldı eşim.
Benim için çok değerli kolyeden vs değerli.
Kolye olmasa bile sizin seveceğinizi düşündüğü bir şey almalıydı haklısınız.

X