limoni olsak da o lafi hic gecirmezdi esim..git simdi sonra konusalim derdi.ya resmen son 1 aydir agzimin icine dusecekti adam,belki oyuzden de hissetmedim bilmiyorum
ben deli doluyum aksine o cok sakindir..ayrilik lafi olunca sen deli misin,cocuk varken hele de bu kadar sene beraberken ne ayriligi
bide ben bilsem..diyorum ya kucuk dusmeyecegimi bilsem geldigi an atilcam ustune okadar uzgun ve sinirliyim
Bence konuşmalısınbir bahane uydur şu nedenle bilgisayarını kullanmak zorunda kaldım de ve böyle birşey gördüm, başlığı görünce bana bir sürprizin mi var diye dayanamadım baktım fakat karşıma bu çıktı de bence
ben olsam açık açık sorardım.. içinde kalıp dert olacağına konuş..merhaba hanimlar,
cok cok uzun zamandir bu forumu hamileligimden dolayi takip ediyordum fakat sorularimin cevaplarini genelde buldugum icin hesap acmak zorunda kalmamistim ama simdi bi sorunum var ve bunun cevabi yok..
4 yillik evliyim,bir evladim var.Her ailede oldugu gibi arada esimle itissek de beni sevdigini dusunurdum hep ta ki bugune kadar..bugun icimden bi ses su adamin bilgisayarini karistir dedi ve karistirdim,Allah var ne kadin kiz resmi ne ayip acayip videolar hicbisey bulamadim ne bilgisayar gecmisinde ne ozel dosyalarinda..tam bilgisayari kapaticakken gozume planlar diye bi dosya ilisti..bakayim ne varmis planlarinda dedim actim baktim..
spor yap,kitap oku,uzmanligini bitir,gez toz vs..orta vadeli planlarda ise `BOSANMAK` yaziyordu..bidaha bidaha okudum..sonra devam ettim okumaya..YAPMAMASI GEREKENLER kisminda ise `COCUK` yaziyordu ki son 1 aydir oluyor ikinci cocugumuz olsun diye..hatta oglumuzun kardesi olursa beraber oynarlar sen rahat edersin diyordu..bu planlar 2 ay oncesine ait..
simdi evde yok arkadaslariyla disari cikti gelir 9 gibi..ben planlarini kendi mail adresime attim..ama simdi nasil tepki verecegimi ne yapacagimi bilemiyorum..seytan diyor ustune atla yuzunu gozunu ciz..kufret bagir
ama kendimi kucultmek istemiyorum..saglikli dusunemiyorum..
sizce ne yapmali boyle bi durumda..
onerileriniz icin simdiden tesekkurler..
Zaten planlarini dosyalayan biri biraz tuaf, yani gez, toz, egleni biyerlere yazmak zorunda hissetmekte nedir? Üstüne bide bosanma plani! Vallah fevri davranmamak gerekir evet ama heralde ben olsam, bavulunu hazirlar ve o gelince "planlarini geciktirme" diyip kapi disari ederdim... Ama her erkek gibi kesin "gecerli" bi sebep sunacaktir ve yelkenler suya, sonrada sizde hep bi kafa karisikligi... Bari ikinci cocuk icin acele etmeyin, sizde bi plan programa girin...
Açıkça bosanmak mi istiyorsun diye sor sasiracaktir zaten tekrarla soruyu neden diye sorarsa okudugunu soyle tepkisine gore tepki ver
eminim bi açıklaması vardır sonuçta bu zamana kadar boşanmanın konusu bile olmamış sakin olun ?..
Sakin ol mümkünse yarın akşamı bekle,insanız hepimiz belki mutsuz olduğu bir anda yazdı,aslında bunu düşünmüyor olabilir.Hepimiz umutsuz ,mutsuz olduğumuz anlarda neler düşünmüyoruz ki.Çok üzerinde durulacak konu değil bence,üzülme
Esiniz sanirim aslen baska bir hayati yasamak istiyormus...ama sakin olun..kesinlikle bilgisayarini karistirdiginizi bilmesin bu sizi hakliyken haksiz yapar...bence cocugunuz uyuduktan sonra guzel bir kahve yapin oturun guler yuzle sohbet acin...bekarken hayallerin var miydi? Beni tanimadan once hayattan neler bekliyordun? Biz hic tanismasaydik ve suan bekar olsaydin neler yapardin? Tabi bu sorulara kendinizde cevap verinki sorguluyor gibi olmayin dikkat cekmeyin...sakin olun ama...verdigi cevaplara sinirlenmeyin...yavas yavas acmaya calisin onu...evliligizle ilgili ne dusunuyorsun? Mutlu olmadigin cok bunaldigin noktalar neler? Cocuk icin erken oldugunu hic dusundum mu? Ben bazen erken mi oldu acaba diye dusunuyorum ( boyle hissetmeseniz bile bunu soyleyin onun gercek hislerini soylemesi icin) falan filan...merhaba hanimlar,
cok cok uzun zamandir bu forumu hamileligimden dolayi takip ediyordum fakat sorularimin cevaplarini genelde buldugum icin hesap acmak zorunda kalmamistim ama simdi bi sorunum var ve bunun cevabi yok..
4 yillik evliyim,bir evladim var.Her ailede oldugu gibi arada esimle itissek de beni sevdigini dusunurdum hep ta ki bugune kadar..bugun icimden bi ses su adamin bilgisayarini karistir dedi ve karistirdim,Allah var ne kadin kiz resmi ne ayip acayip videolar hicbisey bulamadim ne bilgisayar gecmisinde ne ozel dosyalarinda..tam bilgisayari kapaticakken gozume planlar diye bi dosya ilisti..bakayim ne varmis planlarinda dedim actim baktim..
spor yap,kitap oku,uzmanligini bitir,gez toz vs..orta vadeli planlarda ise `BOSANMAK` yaziyordu..bidaha bidaha okudum..sonra devam ettim okumaya..YAPMAMASI GEREKENLER kisminda ise `COCUK` yaziyordu ki son 1 aydir oluyor ikinci cocugumuz olsun diye..hatta oglumuzun kardesi olursa beraber oynarlar sen rahat edersin diyordu..bu planlar 2 ay oncesine ait..
simdi evde yok arkadaslariyla disari cikti gelir 9 gibi..ben planlarini kendi mail adresime attim..ama simdi nasil tepki verecegimi ne yapacagimi bilemiyorum..seytan diyor ustune atla yuzunu gozunu ciz..kufret bagir
Bir de Allah icin Su kocalarinizi o bilgisayarlarin basinda bi baslarina birakmayin ya....yoklayin sık sık...ayni evin icinde bu.kadar uzaklasmayin birbirinizden...beraber yemek yemek uyumak disinda evdeki diger vakitlerinizide birbirinizden bi haber yasamayin...merhaba hanimlar,
belki netten indirmiştir ona ait değildir canım
Esiniz sanirim aslen baska bir hayati yasamak istiyormus...ama sakin olun..kesinlikle bilgisayarini karistirdiginizi bilmesin bu sizi hakliyken haksiz yapar...bence cocugunuz uyuduktan sonra guzel bir kahve yapin oturun guler yuzle sohbet acin...bekarken hayallerin var miydi? Beni tanimadan once hayattan neler bekliyordun? Biz hic tanismasaydik ve suan bekar olsaydin neler yapardin? Tabi bu sorulara kendinizde cevap verinki sorguluyor gibi olmayin dikkat cekmeyin...sakin olun ama...verdigi cevaplara sinirlenmeyin...yavas yavas acmaya calisin onu...evliligizle ilgili ne dusunuyorsun? Mutlu olmadigin cok bunaldigin noktalar neler? Cocuk icin erken oldugunu hic dusundum mu? Ben bazen erken mi oldu acaba diye dusunuyorum ( boyle hissetmeseniz bile bunu soyleyin onun gercek hislerini soylemesi icin) falan filan...
Sakin Sakin laf almaya calisin ondan ve sıkıntilarini anlatirsa coding odakli calisin ki boyle hissetmesin..
Diger turlu ben bilgisayarini kurcaladim...bunlari buldum...ne demek oluyor bu derseniz ters teper bana gore..
Bir de Allah icin Su kocalarinizi o bilgisayarlarin basinda bi baslarina birakmayin ya....yoklayin sık sık...ayni evin icinde bu.kadar uzaklasmayin birbirinizden...beraber yemek yemek uyumak disinda evdeki diger vakitlerinizide birbirinizden bi haber yasamayin...
Yani insallah esinizle ilgili degildir o gordukleriniz ama eger oyleyse ben buna insanlarn bilmedigimiz ic dunyalari diyebilrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?