- Konu Sahibi lanetlicadi
Selam kızlar ben 6 yıllık evliyim hemen konuya giricem, geçen eşim işten geldi birbirimize şakayla vuruyoduk falan en son ben vurdum sonra gülerek gelmeee dedim aman bende çok meraklıydım sana ölüyodum dedi arkasını dönüp başka odaya gitti ben bakakaldım arkasından vee löök diye içime oturdu o sözler ve sessizce ağlamaya başladım yanıma geldi bişey sormak için bende gözyaşlarımı silerek normal bi şekilde cevap verdim, ağladığımı gördü ve resmen hiç umursamadı.bende o geceden itibaren yatağımı ayırdım oturma odasında yatmaya başladım bunun yine hiç umru değil.neyse birkaç gün sonra yani dün değil önceki pazar gecesi eşim işe gitti 12-8 vardiyasına bende bilgisayarını kurcalamak istedim geçmişe baktım önceki gece saat 2 buçuk civarlarında "yeşil gözlerini özledim" , "yeşil gözlü kızlara söylenecek iltifatlar" yeşil gözlerle ilgili aşk şiirleri vs. Yeşil gözlerle ilgili bir sürü şey aratmış googleda.o kadar kötü oldumki elim ayağım titremeye başladı o sinirle buna ağzıma geleni yazıp mesaj attım(Allah belanı versin, pis ellerinle çocuklara dokunma, sabah eve gelme falan) o da ne diyosun ya şiir de mi okumayalım dedi iyice delirdim yine yazdım beddualar bi sürü, en sonunda sabah bi numara veririm ararsın anlarsın niye baktığımı yazmış. Bu mesajdan sonra sakinleştim ve başka bişey yazmadım, ama beyefendi napmış, sinirinden çalışamamış güya ve içmeye gitmiş, sabah da kv.lere...sabah çocuğu doktora götürecektik aradım uykulu bi şekilde açtı ben yine şok çünkü o zaman içip annelerine gittiğini bilmiyodum. Bu adam nerde uyur nerde uyanır böyle diye kendimi yedim, telefonda geliyorum, kombiyi falan kapat dedi bende niye kapatıyomuşum dedim öyle işte dedi tabiki kapatmadım, bu geldi çocuğu doktora götürdük ama hiç konuşmadık, eve geldik bu topladı eşyalarını, bana açıklama yapmadan hiçbiyere gidemezsin dedim sen kimsin ya falan dedi bana (ama gözleri kan çanağı leş gibi de içki kokuyo, bi de sanki sesi kısılmış ) ben senin karınım dedim, sen benim hiçbişeyim değilsin bundan sonra dedi gitti, yazlık evin anahtarını da aldı.Hiç aramadım sormadım akşamına annesi babası geldi benim annemi de aramışlar o da geldi, kv zaten hemen ben oğlumu sokakta bulmadım hem içki hem hap içmiş mahvolmuş dedi, sonra da 6 yıl önce beni akrabalarına götürmüş öflemişim püflemişim bi yere çağırıyolarmış gitmiyomuşum soğuk davranıyomuşum,6 yıldır beni idare ediyomuş ogluna karşı fakan açtı ağzını yumdu gözünü, halbuki hiç öyle değil, meğer benim eşim tüm kavgalarımızı gidip gidip anlatırmış, benim kv de fırsat bu fırsat sürekli 6 yıllık mevzuları ısıtıp ısıtıp koyarmış eşimin önüne, ben bunu ancak geçen yıl eşimle yaşadığımız büyük bi kavga sonucu farkettim, ama eşim asla ailesine laf söyletmez bende söylemem zaten haftada bi görüyorum diye idare ederdim,kv eşimle birlikteyken asla bişey demez meleği oynar ama arkamdan kuyumu kazar, eşimle hemen hemen her yıl büyük bi kavgamız olur her seferinde boşanacak oluruz ama yine yatak odasında barışırız, doğru düzgün yüzyüze kavga etmeyiz ama genelde msjla, eşim aslında iyi biri ama bu aralar kırk yılda bi gidiyorum dediği gece içmeleri haftada bire indi, internetin başından kalkmıyor evde yarım saat beraber oturamıyoruz, çocuklara maddi olarak herşeyi verir ama ilgilenmez, işte şimdi gene boşanma lafını kullanıp duruyo, eve döndü tabiki 2 gün sonra çocuğun odasında yatıyo, telefonunu benden bucak bucak saklıyo, facede mesajları geçmişi siliyo hiç konuşmuyoruz ilgilenmiyorum da, çok soğudum napıcam ben bi akıl verin
((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.