Eşimin bitmeyen psikolojik rahatsızlığı takıntılı hastalık hastası çenesi durmaz haraketi bol

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
8 yıldır evliyim 1 oğlum var..severek evlendim, evlenmeden önce bazı şeylerin farkına varmıştım ama yinede lades dedim..esim KAPTAN PILOT ve obsesifligi negatif düşünceleri gereksiz takıntıları hemde öyle böyle degil.isinde uçuşlarında hicbir sorun yok her şeye gayet hakim ki hostes ken beraber çok uçtuk gel geleleim evlendikten 1 ay sonra gerçeği gördüm ama hamileydim ve çocuktum 22 yaşındaydım ilk aydan hamile kaldım yaş farkı normal 12 yaş var..bosanmak çocuğu aldırmak istedim ama ailem ve ailesi karşı çıktı.3 yıl depresyon geçirdim ağır.esim annesinde yatardı uçuş bahanesi ile uçuşum var çocuk ağlıyor bu yüzden annemde yatıcam derdi.cok ağlardık ne şalakmışım..herneyse sonra sonra 4 yıldır uçuş olduğu vakit rapor almalar , hastayım diyip gitmemeler acayip sınır oldum çok kavga ettik dayak ta yedim yılmadım.sirketle konuştu ve şuan tedavi görüyor..nasil isten atmıyorlar anlamıyorum.. evi var 2 arabası var babasının durumu hamdolsun çok iyi sorumluluk duygusu hiç yok şımarık yetişmiş ve ben annesi babası herkeze esip gürlüyor ama dışarda mülayim gözüküyor..4 yıldır şirket durumu biliyor bunu tedavi ettirip yeniden sınava sokup uçuruyorlar.ben allah için istiyorum ki isten atsınlar bir parasızlık ceksın, bir dibi görsün akli başına gelsin.ama atmıyorlar..
En son bana dediği en son uçuşta aslında gidebilirdim ama gitmedim dedi.hastalandim deyip inmiş başka kaptan gelmiş.
Bir işin ucundan tutmaz ancak eleştirir hakaret eder aşağılar ki artık takılmıyorum hiç.. bu benim dünyadaki sınavım olduğunu düşünüp daha çok dine yöneldim namaza başladım hamdolsun daha iyi olmaya çalışıyorum.. ama artık bir dibe vursun ve kaybetmek bu işin oyun olmadığını sorumluluklarını bilmesi gerektiğini, öğrensin ki bana birşey olmaz çok para gördüğümde oldu babamın kazasından sonra dibe vurmayı da gördum..hayatinda herşeyi kötü düşünüyor iyi düşündüğü tek şey yok..ben inadına mutlu olmaya çalışıyorum ama bazen bugün ki gibi tukenoyorum..biraz anlatıp rahatlamak istiyorum.goturmedim doktor kalamdı çare atamadığım hoca kalmadı ama değişmiyor..ne dualar okuyorum ama yok..insan biliyor usanıyor annesinden babasından daha vokcdusunuyorum ama vallahi biktim

Okurken kocamin yaptıkları canlandı gözüm de hiç bir fark yok bende kapalı namaz kılarım bir oğlum var senin gibi bende dayak yedim sustum ama düzelmiyor imtihan dünyasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…